אי אן לה פמייה מיה חציל אז ברנג´נה
א אלמה New member 12/6/02 #15 חמותי אומרת: (אני לא יודעת איך אומרים את זה בלאדינו): כשמתחילה עונת החצילים ניגמרים המריבות בין בעל לאישתו. ולמה? כיוון שמחצילים אפשר להכין כל כך הרבה מאכלים בכל כך הרבה טעמים וסיגנונות - שאין על מה לריב. אלמה - שאוהבת מאוד חצילים
חמותי אומרת: (אני לא יודעת איך אומרים את זה בלאדינו): כשמתחילה עונת החצילים ניגמרים המריבות בין בעל לאישתו. ולמה? כיוון שמחצילים אפשר להכין כל כך הרבה מאכלים בכל כך הרבה טעמים וסיגנונות - שאין על מה לריב. אלמה - שאוהבת מאוד חצילים
ר רשל New member 13/6/02 #28 לאלמה שאוהבת חצילים ../images/Emo99.gif גם אני אובת מאוד חצילים ואוהבת את מה שאת כותבת מידי פעם, פוקו אי בואינו .
לאלמה שאוהבת חצילים ../images/Emo99.gif גם אני אובת מאוד חצילים ואוהבת את מה שאת כותבת מידי פעם, פוקו אי בואינו .
R RORGAD New member 12/6/02 #23 נעלמנו הי ג´ינג´ית המילה נעלמנו בספרדית מוס דספריסימוס (צירה מתחת לדלת)
1מדינת ישראל New member 12/6/02 #20 יו סטו אקי, דאינדה לבורנדו נו סה קוונטו יו איר לקזה. טנגו מוצ´ה לבור דאינדה נו סקפי פראוי. מפרסי כי יו וו דורמיר אין לבורה. אקי טנגו טודו, אי קומידה, אי ביביר. קארו אה קזה!!! נו טנגו חוארסס.
יו סטו אקי, דאינדה לבורנדו נו סה קוונטו יו איר לקזה. טנגו מוצ´ה לבור דאינדה נו סקפי פראוי. מפרסי כי יו וו דורמיר אין לבורה. אקי טנגו טודו, אי קומידה, אי ביביר. קארו אה קזה!!! נו טנגו חוארסס.
A avielss New member 12/6/02 #22 לקפונה אני בא לקורס בישול גם גבר וגם מבשל אני חייב לראות את הפלא השמיני יו סי אגו אונה חביתה אי לוס ויזינוס גולן-מריחים
לקפונה אני בא לקורס בישול גם גבר וגם מבשל אני חייב לראות את הפלא השמיני יו סי אגו אונה חביתה אי לוס ויזינוס גולן-מריחים
L Lcapone New member 12/6/02 #26 שוטר בריטי לא מפחידים במשרוקית... ככה אומר דוד איצקו מלונדון, אבל הוא רומני אז גם האמרה לא משהו. הםלא השמיני לרשותך.
שוטר בריטי לא מפחידים במשרוקית... ככה אומר דוד איצקו מלונדון, אבל הוא רומני אז גם האמרה לא משהו. הםלא השמיני לרשותך.