אנדל פרק 1 לצפייה ישירה

• פותח הנושא נפלתי גרשוני@
  • פורסם בתאריך
נ

נפלתי גרשוני@

Guest

אנדל פרק 1 לצפייה ישירה, אנדל 2024 פרק 1 לצפייה ישירה, אנדל פרק 1 ישירה, אנדל פרק 1 לצפייה, אנדל 2024 פרק 1, אנדל קבדה (יצירה), אורי ויסברוד (יצירה), עדן סבן, שי חי (השוטר המתעלל), טהוניה רובל (שוטרת), חנה אזולאי הספרי (מפכ”לית המשטרה), ניבר מדר (שיר), פרד אנדל נולד בעיירה סביאה שבדקוטה הצפונית, כבנם של סורן “סאם” ג’. אנדל, מהגר מנורווגיה, ושל מאמי, סי. (לבית לאורי) אנדל, ילידת ארצות הברית. הוא סיים את לימודיו בבית הספר התיכון ליצ’וויל ולאחר מכן סיים את לימודיו בעבר, בעולם מלא שאפתנות וגורדי שחקים נישאים, היותי בינוני הרגיש לי כמו חטא. הסיוט נראה אמיתי מדי כשהבנתי שלאט אבל בטוח, אני הופך להיות בינוני בעצמי. בתחילה, זה גרם לתחושות של בחילה וגירוי עצמי, בלי להבין איך ולמה הפכתי לאדם רגיל. מאז ילדותי האמנתי שאני די מיוחד. לעתים קרובות עמדתי בראש הכיתה שלי, היו לי כישורי כתיבה וציור, והתערבתי בקלות עם אחרים. חשבתי שאני הכל מלבד רגיל. כך לפחות האמנתי עד גיל, כשהמציאות הכתה בי קשות. אני, שתמיד הרגשתי מיוחד, התגלה כאדם רגיל; היכולות שלי לא היו דומות לאחרים. בתחילת שנות העשרים לחיי, עדיין לא יכולתי לקבל את היותי רק בן אדם ממוצע. בעיני, רעיון באוניברסיטת דקוטה הצפונית ב-1921 והיה לחוואי​

למעלה