אנהי היפה בעולם כנסי

אנהי היפה בעולם כנסי ../images/Emo26.gif

* סורי שאני פותחת הודעה חדשה אבל לאור כך שהמנהלים לא עושים כלום בנידון אני חושבת שצריך לדבר על העניין הזה* חמודה, אין לי מושג איך קוראים לך או אם את חדשה בפורום (נדמה לי שלא אבל מילא) אני חושבת שאין לך זכות לבוא וללכלך על אומנים אחרים מהלהקה רק בגלל שאת אוהבת את אנהי ושאת חושבת שהיא הכי טובה. אני חושבת שבתור "מעריצה" של אנהי את צריכה לתמוך בלהקה כולה ולא רק בה כי הלהקה זו הדרך שבה היא בחרה עכשיו וכל מי שהיא איתו בלהקה היא אוהבת אותו וזה לא מסע יריבות פה של מי יותר יפה מהבנות או מי יותר סקסית וכו וכו' זה פשוט דבר כל כך ילדותי שאת אומרת כאלה דברים על מאיטה או על דולסה או על כל בת אחרת כי זה גובל בטיפשיות . ואם את אוהבת כל כך את אנהי אז תאהבי אותה בשקט כי אם את אמרת שמעריצות פאקצות רק עושות רע לאנהי אז תחשבי מה זה מעריצות כמוך ששונאות את הבנות האחרות בלהקה שהם כביכול החברות הכי טובות של אנהי לחיים ואת בתור מעריצה כזו גורמת לריבים בין המעריצים דבר שאנהי לא רוצה שיקרה. כי בסך הכל הלהקה הזו נוצרה כדי שהקהל יהנה . ואם את מקנאה במישהי אז תשפכי את הריר שלך למקום אחר. בפורום הזה לא יתקבלו ירידות על אף אחד מהלהקה מובן ? מקווה שהבהרתי את עצמי . יום טוב

LOCA6

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

שירן אני מתה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את ושירן קצת היסטריות הייתי אומרת

קחו נשימה עמוקה לא אמרתי שום דבר רע על אנהי.ואם תמצאו הודעה כזאת תביאו קישור.אני בטח לא אשמה שיש לאנהי מעריצות היסטריות כמוך וכמו שירן. וגם על דולסה ומאיטה לא אמרתי שום דבר רע.

את יודעת לקרוא ??? ../images/Emo168.gif

אני דיברת על כך שלכלכת על הבנות האחרות ולא על אנהי .. ואני ממש לא היסטרית ... אני פשוט אומרת לך מה הולך פה בפורום הזה ואם לא נאה לך את יכולה ללכת !

חחחחח../images/Emo2.gif

אני בטוחה שהמנהלים יקראו את ההודעות שלי ולא ימצאו אף לא ירידה אחת.לא ירדתי על דולסה ההפך אמרתי שאולי אין לה קול כמו של אנהי אבל היא הכי בולטת על המבה כי יש לה אש ועל מאיטה אמרתי שלא מתאים לה לשדיר ולשחק אבל היא מדגמנת יפה. מהסיבה הזאת מנהלים לא מצאו להתערב כי אין במה אני ואדון t00m ניהלנו שיחה בוגרת עד שאת והלוקו לולו נכנסתן והוצאתן את דבריי מהקשרן.

לןא אמרת שום דבר רע ?? ../images/Emo168.gif

הנה מה שאמרת על מאיטה : "היא לא מתאימה לזה,מתאים לה לדגמן,בשירה ומשחק היא לא חזקה או שיש לך את זה או שאין ולדעתי אין לה איכויות של כוכבת מוכשרת כמה שתנסה להיות. " וגם על דולסה אמרת שאין לה קול יפה אבל שהיא בולטת על הבמה אבל כמובן שלאנהי יש את הקול הכי מושלם והיא הבן אדם הכי מושלם שקיים וכו וכו לא ?

redsnowhite

New member
אומנם "אנהי היפה בעולם"../images/Emo28.gif

היא לא טלית שכולה תכלת ואני בכלל לא יכולה להגיד עליה שהיא נוהגת לפי כללי הפורום וסבבה והכל אבל במה שהיא אמרה בציטוט ששמת אין שום בעיה לדעתי, זכותה לא לאהוב מישהו מ-RBD או כל שחקני רבלדה והיא אמרה את זה בצורה די מכובדת אני חושבת. אתן לדעתי באמת הוצאתן את מילותיה מהקשרן. גם אני חושבת שאנהי הכי מוכשרת מכל חברי הלהקה, אז תתעצבנו עליי בגלל זה?! גם אני חושבת שמאיטה לא בדיוק מוכשרת, אז תתעצבנו עליי גם בגלל זה?! אומנם יש צורות להגיד כל דבר אבל אם נמצאים בפורום הזה זה לא אומר שחייבים לאהוב את כולם. פשוט יש צורה להגיד כל דבר ואני חושבת שהיא בהחלט עמדה בצורה הזו.

היא לא עמדה בצורה הזו בכלל ..

אם אני הייתי מעריצה את מאיטה זה היה ממש פוגע בי שהיא אומרת דברים כאלה. את צודקת שיש צורה להגיד דברים אבל לדעתי הניא לא עמדה בהם והנה את אומרת שאת מעדיפה את אנהי מעל כולם אבל פעם אחת את לכלכלת על מישהו אחר בגלל זה ? לא.. אז בגלל זה לא כועסים עלייך ולא אומרים לך כלום. כל אחד ודעתו.

ג ב ש ו ש

New member
את האמת שלא שמתי לב להודעה../images/Emo88.gif

מהסוג הזה ששירן כתבה,אבל תמיד טוב שחברי הפורום כותבים הערות שונות שהמנהלים לא שמים לב אלייהן. בכל אופן,את כל הירידות האלה על שאר חברי הלהקה עברנו ממזמן ואני מקווה מאוד שלא נחזור עלייהן שוב כי זה נושא מאוס ואני בטוח שכולם מסכימים איתי בכל מה שקשור בזה
אני כמובן כבר אדאג שזה לא יימשך ושאף אחד לא יכתוב הודעות שפוגעות בשאר חברי הלהקה ובחברי הפורום. שיהיה שבוע נהדר

צטלע

New member
תגובתי.

לדעתי זה לא "המנהלים לא עושים שום דבר בנידון", זה "המנהלים מופתעים ולא מאמינים האם ייתכן שההיסטוריה חוזרת". האם זה מה שאנחנו רוצים לעשות? לחזור לאותם הימים של הריבים והמאבקי כוח? אתם יודעים כמה זמן עבר מאז שכתבתי שוב הודעה בסגנון הזה? יובלות! שנות אור! בהקשר לשרשור עצמו. אנחנו שוב חוזרים לדבר שנקרא דעה אישית. ודעה אישית זה דבר אישי שמתגבש אצל כל אחד. ודעה היא דבר לגיטימי ואפילו מבורך. מצד שני, כולכם יודעים שהמצב בפורום הזה היה ועודנו מסתבר עדין. אז בבקשה מכם, אם בא לכם לומר את דעתכם, בכיף. אבל שניה לפני שאת לוחצים על שלח תקראו שוב ותוודאו שאין פה פגיעה במישהו אחר. תעדנו את התגובות שלכם!! אין כל כיף להקניט מישהו ואז לעמוד ולהתפלא "למה שוב נפתח כאן ויכוח?". ממש חבל לי שאני שוב צריכה למחוק הודעות של ויכוח.. ושיהיה ברור שהתגובות בעלות הברכות הדדיות והאיחולים תמחקנה מיד. ואני באמת מאוד מקווה שלא נצטרך יותר אף פעם לפתוח עוד הודעות בנוגע לנושאים אלו.

אם תקראי את התגובות שלי תביני שאני לא ירדתי

על אך אחד ואם תמחקי את התגובות שלי תצטרכי למחוק את כל ההודעות בפורום שאי פעם הביעו דיעה אישית.כי זה יהיה אותו דבר.

צטלע

New member
טעות בידך.

אני מגיבה גם על התגובה השנייה שכתבת לי, אני לא כתבתי בשום חלק מההודעה שלי, אפילו לא בצורה מרומזת, האם אני חושבת שההתנהגות שלך או של כל אחד אחר שהגיב בשרשור הזה הולמת או אינה הולמת את הפורום. אני אפילו לא מתכוונת לדבר במונחים של "אתה צודק ואתה טועה", "אתה זה שלא התנהג כראוי" וכו'. אני דיברתי על הסיטואציה עצמה- הבעת דעה ותגובות שגררו לריב. וכל אחד יעשה את החשבון נפש לעצמו באיזה חלק הוא היה מעורב. לא האשמתי אף אחד. בנוגע למחיקות, לא מחקתי הודעות כי הן הביעו דעה, מחקתי הודעה שכללו "אין לך מוח", "תסתמי את הפה שלך", ואין צורך שאמשיך.

בקיצור מחקת את כל מה שאנחנו הבענו על

מה שהיא רשמה. זה שמה שהיא אמרה פוגע באנשים לא מעניין אותך נכון ? רק זה שאני רשמתי לה לסתום את הפה זה הכי מענין.. יפה . באמת יפה לראות את הפורום הזה כמה נחמד !

redsnowhite

New member
סתם ניפחתם את זה../images/Emo28.gif

זו ממש קטנוניות וילדותיות.. מה נהיה?! זה פורום!!! פורום ולא יותר!! אין סיבה שתעלבי מכך שמישהי חושבת שמאיטה לא כזו מוכשרת. היא אמרה את זה בצורה לגמרי רגילה ולא פוגעת בעליל!! אחד מהעקרונות של מדינה דמוקרטית עוסק בעניין זה ממש והוא עקרון הסובלנות שקובע שצריך לקבל ולכבד אדם שחושב שונה ממך, נראה שונה ממך ומתנהג שונה ממך. היא לא קיללה אותה, היא לא דיברה בחוסר נימוס, אתן סתם ניפחתן את כל העניין בשביל כלום.

צטלע

New member
שירן, ממש חבל לי לקרוא את זה..

אני לא חושבת שיש הצדקה לתגובה הזו. אני לא מבינה מדוע לקחת את זה אישית ומדוע את תוקפת אותי ומאשימה אותי. באמת לא ברור לי למה הציניות הזו של "כל הכבוד, באמת אחלה פורום", מועילה פה. כן, אני מחקתי הודעות שכללו קללות. אלה החוקים, והם מאוד ברורים. "תסתמי את הפה" לא יותר טוב מ"זו הדעה שלך, ואני מכבדת אותה אך אם את יכולה לכתוב זאת בצורה מעודנת יותר זה יהיה נחמד מצידך". אני מאוד מצטערת שבחרתם להמשיך שם (ולא רק את!) בדרך של קללות והקטנות, ולא, זה לא מקובל עליי, ואת זה מחקתי. אני לא מבינה למה את חושבת שזה אישי נגדך, אני הייתי מוחקת כל הודעה שכוללת קללות, ניבולי פה, או כתיבת דעות בצורה שמעליבה!! אולי את לא מסכימה עם דעתה של "אנהי היפה מכולם", וזו זכותך, אבל את צריכה להבחין בין כתיבת לדעה לבין דרך הניסוח שלה. אם את חושבת שאני לא מוחקת את התגובות שלה רק ממניעים אישיים או כי יש לי דבר כלשהו נגד מה שאמרת או שאני בעד מה שהיא אמרה, אז ממש חבל לי. אם הייתי רואה שהדעות שהיא כתבה היו כתובות בצורה קיצונית, פוגענית ומעליבה לא הייתי מהססת למחוק. אני לא מבינה למה אנחנו ממשיכים לטחון מים, "אנהי היפה מכולם" כתבה את דעתה בצורה כלשהי שלעניות דעתי לא היה בה פגיעה במישהו, ויכול להיות שדעתך שונה, אני לא פוסלת את זה בשום פנים ואופן, אבל דרך ההתנהלות של השרשור שם לא היתה מוצדקת. נקודה.

אבל הדעה האישית שלך פוגעת באנשים

ואת צריכה לחשוב פעמיים לפני שאת זורקת את הדעות האישיות שלך לכל עבר ...

למעלה