אנהי היפה בעולם כנסי

מטל כנסי ../images/Emo26.gif

אם אתם לא רוצים שההיסטוריה תחזור ואתם לא מאמינים שזה קורה זאת סיבה לשתוק ולא להגיב ? אני לא חושבת ככה.. אם הכוונה שלה היא לפגוע זה פשוט מגעיל ובאמת חבל שזה ככה ...

צטלע

New member
אין ספק שאני לא רוצה שההיסטוריה תחזור על כך.

את חושבת שכיף לי לשחק כאן תפקיד שוטר? אני בכלל לא רוצה להרגיש בתפקיד כזה מתוקף תפקידי כאן מנהלת. זה ממש חבל לי שאני צריכה להתעסק בלמחוק קללות או הודעות קיצוניות או בכלל להתחיל לנהל דיון כזה כמו שקורה עכשיו. יכול להיות שההנחה שלך לא נכונה. איך את יודעת שהיא רצתה לפגוע? אני לא מתרשמת שההודעות שלה היו במטרה לפגוע. תראי בכלל איך התחיל כל השרשור, היא טענה שהמשחק של רוית ידוע מראש, את הגבת לה שגם לדעתך סלוואמה מעל כולם אבל אולי יהיו תוצאות אחרות, ופה היא סך הכל הביעה את עמדתה לגבי חברי הלהקה. זכורות לי לא מעט הודעות שעוסקות בעיניינים אלה.

זה שחבל לך שזה קורה זה לא אומר שדברים

כאלה לא יקרו בעתיד . אני לא יודעת אם היא ניסתה או לא ניסתה לפגוע זה פגע. וכן אני טוחנת מים כי אני בתור בנאדם שאוהב את הלהקה לא רוצה לשמוע כאלה דברים . זה כמו שאני יבוא ואני יכתוב שלדעתי ___ הוא בן אדם לא יפה ... אמנם לא אמרתי שהוא מכוער טילים אבל אמרתי את דעתי ודעות כאלה שומרים לעצמך כי דעות כאלה פוגעות באחרים. ואם אתם לא מבינים למה אני אומרת את זה אז כנראה שכמה אנשים פה כבר ממזמן לא פה בגלל הלהקה ורק בגלל האוירה והאנשים . ואין לכם מה לשחק אותה עכשיו ולהגיד לי מה את טוחנת מים מה את רוצה היא סה"כ אמרה את דעתה. כי לדעתי זה דבר דוחה מה שהיא עשתה .. ובהתחלה שדיברתי איתה ואמרתי לה שלדעתי גם סלוואמה ינצח אמרתי את זה כי הוא שיר טוב ולא כי אני חושבת שכל שאר האחרות הם חרא של זמרות . ואם היתי חושבת ככה לא הייתי אומרת את זה . יש דברים שפשוט לא אומרים !! מקווה שהבנתם מה שאמרתי ואם יש לכם בעיות אם זה תעשו עם זה מה שבא לכם !! אמרתי את דעתי ולבנתיים אני מודיעה שלקחתי פסק זמן מהפורוםם .. נתראה :]

צטלע

New member
לקחת את כל מה שאמרתי וסובבת ב180 מעלות

אני לא יודעת מה את מצפה שאני אעשה עכשיו, עוד יותר מכך אני לא מבינה מדוע האצבע המאשימה הזו כלפיי. קודם כל, אני אמרתי "טוחנת מים", לא במובן השלילי. זה ממש לא במובן של "תפסיקי לחפור". אז אני מצטערת אם זה השתמע מכך, הכוונה שלי היא שהבהרתי את עמדתי לגבי מה שהיה בשרשור ההוא ספציפית. הבהרתי לך היטב שלא היו בהודעות של "אנהי היפה מכולם" פגיעה או השמצה, אולי הדעות שלה לא מוצאות חן בעיניך, אבל לא הייתה בהן עילה למחיקה כי היא כתבה בצורה מנומסת את דבריה. מצד שני, אחרי שאת, היא ועוד כל מי שהגיב שם התחלתם לרדת לפסים אישיים ולקללות- זה מאוד לא מצא חן בעיניי, ובלי קשר, לפורום הזה יש חוקים וברור שהם כוללים שהודעות מסוג "תסתמי את הפה שלך, מי את בכלל" לא צריכות להמצא על הפורום וסופן מחיקה מידיית. זה לא נתון לויכוח, זה עובדה. כל תגובה שכללה קללה נמחקה, וד"א כל מה שמשורשר אליה נמחק אוטומטית. כמו שכבר הזכרתי פה בשרשור, הודעות מהסוג שהיא כתבה נכתבו כאן הרבה בפורום. כן, לא כולם חייבים להיות בעלי אותה דעה, ואם יש למישהו דעה והוא כותב את זה בצורה מנומסת אני לא רואה בזה פסול. אני לא מבינה מה שייך שאמרת "אז כנראה אנשים נמצאים פה בגלל האנשים והאוירה", את חושבת שעכשיו אני אתן שכל אחד יגיד מה שהוא רוצה, על מי שהוא רוצה, בצורה מעליבה בלי שיהיה אכפת לי? אני לא חושבת שזה הרושם שהשארתי כאן בכל הזמן שאני מנהלת.. אולי אני טועה. בשורה התחתונה לי מן הסתם אין כל זכות להכריח אותך להשאר כאן, וגם אין לי יכולת. אני לא מכירה אותך מהיום, וגם את אותי, באמת חבל לי שנגררנו לדיון שכזה שכולו התחיל מכתיבת דעה שיכול להיות שפגעה בך, אבל זה התגלגל בצורה מאוד לא מכובדת. את יודעת בעצמך שהרבה עזבו את הפורום, ואני לא צריכה להגיד לך שאת בין הגולשים שמפעילים אותו כעת, אם זה בתמונות/ידיעות וכו' וכו'. ככה שחבל לי שבגלל דברים שכאלה את מאיימת בעזיבה, אני רק מקווה שאת תקראי את ההודעה הזו, או שלפחות יעבירו לך אותה.. לא יודעת. מובן מאליו לציין שכל הודעה שאני כותבת לך כאן היא לא אישית נגדך, אני לא מתכווחת איתך ולא רבה איתך, ואני מקווה שזה לא הרושם שנוצר. הבנתי בהחלט את עמדתך בנושא, ואני פעלתי בתוקף תפקידי ולפני ראות עיניי.

יואו איזה עצבים איתכם

הרגע תיקנו לי תמחשב ורצתי לפורום לראות מה קורה. איזה דיכאון, כשכל החברה הטובים היו פה, עוד בתקופה של "אנהי היפה בעולם", עבדנו על זה שאנשים ירגעו במידת ההערצה שלהם, ושידעו טוב מאוד גבולות. התבגרו פה מלא אנשים. אז מה היציאה פתאום? מה הפורום הזה מתמלא בסתומים חדשים? זה פשוט מעצבן! אנהי היפה בעולם, פשוט תתבגרי. ותשיגי חיים. אם זה מש שיש לך לעשות כל היום, יש לי הרבה דברים אחרים לתת לך לעשות במקומי. פשוט ביעאסתם עכשיו.

redsnowhite

New member
המילים האלה ממש לא קשורות אליה../images/Emo28.gif

ולא מתאימות בשבילה למקרה הזה.

למעלה