אנוטמיה

1Tomb Raider1

New member
אנוטמיה../images/Emo10.gif

בבקשה אם יש לכם תמונות איך לצייר אנטומיה חזיתית(כלומר:קווים פרופורציה נכונה וכו´) אז תפרסמו פה בבקשהה זה ממש מכוער האנטומיה החזיתית שיוצאת לי תמיד ממש מכוערת אז בבקשה טיפים,עצות,תמונות הכל... תודה

ailag

New member
הסבר קטן על אנטומיה

אז ככה: אתה יכול לראות את כל מה שאתה צריך בציור הזה. קודם כל, חייבים לזכור שלאנשים יש ראש. וידיים שכשהן נפרשות, האורך בין כפות הידיים הוא הגובה של הבנאדם. רגליים - לא ישרות. כמו בתמונה, צריך לכופף אותן קצת. אל תעשה את הבנאדם מרובע, תן לו עגלוליות כדי שיהיה תלת מימדי (כמו צורת הגוף בדוגמא שלי). שרירים - לא צריך להגזים איתם. למשל בציור אין לו יותר מדי שרירים. יש כאלה שמציירים ידיים מנופחות משרירים - נו באמת. זה לא נראה דומה למציאות ככה (לעומת הציור המצורף). דרך אגב, אלמנט חשוב נוסף הוא הצביעה. שילוב צבעים עושה הכל. אני לא יודעת מה אכלתי או שתיתי, אבל זה בטוח לא היה טוב לי לראש. טיהיהיהי..

chatenoire

New member
הדוגמא האולטימטיבית

מי יודע טוב יותר אנטומיה מידידנו ליאו? מוזר שאין לי פוסטר כזה בחדר עדיין.

badgorilla

New member
גם אני חשבתי לסים את זה....../images/Emo185.gif

אבל לא היה לי כוח.....

HackMachine

New member
אתה יכול להסתכל

שמתי פה ציור לא מזמן.. הוא איפשהו למטה. זאת לא הדוגמא האולטימטיבית אבל אני חושב שהאנטומיה יצאה לי שם טוב. יכול להיות שהוא כבר בדף הקודם.. כנראה אנשים לא אוהבים פה דינוזאורים עירומים או משהו

1Tomb Raider1

New member
תודה רבה!!!../images/Emo51.gif

עזרתם לי מאוד!!! תהיו בריאים! והנה תוצאה מהשעמום שלי ציור חדש של לארה והוא מועתק מתמונה נראה לי שזה יכול לשפר את הציורים שלי

HackMachine

New member
להעתיק...

.. ציורים זה לא הדבר הכי טוב לדעתי. לא לומדים הרבה מלהעתיק קווים כי זה כל מה שלומדים - להעתיק קווים. מה שאתה צריך זה ספר אנטומיה טוב.. אבל הערות לגבי הציור: 1) הגוף שלה יותר מדי צמוד לעצמו.. זה כאילו שהיא מחבקת את עצמה. תתן לה קצת יותר חופשיות. 2) אין לה תחת! אל תתבייש לצייר תחת כי תחת של אישה זה דבר יפה! 3) בדרך כלל אצל נשים הרגליים יותר עבות מאשר הידיים.. עוד פעם - לא להתבייש לצייר אישה עם רגליים מלאות וחושניות כי זה דבר יפה. ללארה קרופט במיוחד יש גוף שרירי וחושני. זה מאוד מבלבל כי רוצים לצייר אישה רזה אבל ציירת אותה אנורקסית
תעשה ניסויים.. תעזוב את לארה. תתחיל לצייר דמויות פשוטות יותר כי עדיף בשלב שלך לצייר כמה שיותר - עכשיו הכמות קובעת ולא האיכות. מאוחר יותר תתחיל לצייר דברים יותר מפורטים אבל תעזוב עכשיו.

1Tomb Raider1

New member
תודה שוב

אני ינסה לצייר כמה שיותר אבל אני רואה שזה יוצא לי מכוער בא לי להכניס כאפה לעצמי מקווה שעם הזמן אני ישתפר

HackMachine

New member
זה בדרך כלל עניין של זמן

רק לא לצייר ציורים מפורטים! להתחיל בגוף בסיסי.

chatenoire

New member
אם כבר לארה

הנה משהו שציירתי לפני כשנה עבור בחור שרצה לדעת איך אני מציירת.

HackMachine

New member
דוגמא מצויינת!

*אני מדבר ל TOMB RAIDER: אתה רואה את הדמות זורמת בציור? הידיים והרגליים פתוחות? והכי חשוב! יש לה תחת!
אני אישית ברמה שלך לא הייתי עובר את שלב 3.. אולי אפילו לא 2 ברגע זה. אני יודע שזה מפתה ומעצבן אבל עדיף להתחיל 3 ציורים של גוף טובים מאשר ציור אחד מפורט ולא טוב.. כי לא תלמד ממנו הרבה. אני לא יורד על הרמה שלך בשום צורה, שלא תבין אותי לא נכון. אבל כל אחד צריך להתחיל מההתחלה. [אזהרת מטאפורה] כמו שסיפור בלשות טוב קשה להתחיל מהאמצע ולהבין מה קורה, ככה זה גם ציור. אם לא תתחיל מההתחלה זה יהיה קשה להבין מה קורה בציורים שלך באמת.. וזה חבל כי אחר כך גם ככה תתחיל מההתחלה שוב. [/אזהרת מטאפורה] כמובן שבסופו של דבר צריך להתקדם לאנשהו.

1Tomb Raider1

New member
חחחחחחחחח

ילד מייבש! אבל תודה אני מבין אותך אני מאוד מודה לכם אני ינסה בבית ספר תמיד שם אני מצייר רוב הזמן משעמם
אם יצא משו יפה אני ישלח אבל אם לא יצא עדיין לשלוח? כדי שתתקנו?(בבקשששה
)

1Tomb Raider1

New member
איזה עננקקקקק

פשששש ילדה את ממש מוכשרת אבל הנה משו שאני לא יצליח אתם רואים את העיגולים והקווים שהיא עשתה בשלב ראשון אין לי ממש עצבים לעשות ואני גמלא יודע לעשות אותם אני מצייר ישר ולעניין את זה אני צריך ללמוד(את השלבים הראשונים שהיא עשתה) ואני לא יודע מאיפה!!!

HackMachine

New member
נו אז אני מבין את הטעות

אתה צריך להתחיל לפי שלבים.. אחרת חבל על הזמן. רק מאוחר יותר כשהטכניקה תהיה כבר מובנת במלואה תוכל לפסוח על השלבים הראשונים.. אני עדיין לא הגעתי לרמה כזאת לצערי.

chatenoire

New member
מישהו סופר?

אני ממליצה שוב על הספר How to Draw Comics - The Marvel Way, שמסביר טוב מאוד איך עובדים עם השלבים האלה, ומאוחר יותר, כשתשלוט בדמות, גם איך עושים קומיקס. בכל מקרה, אסור לזלזל בשלבים האלה. הם לא "מלכלכים" את הציור (תצייר חלש יותר עם העפרון...) והם מייגעים רק בהתחלה. לא כדאי לוותר עליהם.

למעלה