אנוטמיה

1Tomb Raider1

New member
הבנתי!

נגיד במרפקים עושים עיגולים בברכיים עיגולים ובשאר אליפסות שמותאמות לצורה שאני רוצה או שאני צריך לעשות כמוהילדה שעשתה את הלארה ולעשות רק קווים?!
(יש לי הרגשה שכולכם הולכים להיכנס בי כי אני לא מבין חחח אני מתחיל, התבינו אותי?)

chatenoire

New member
איך שנוח לך

ה"אליפסות" אמורות לייצג גלילים וכדורים ועצמים תלת-מימדיים, שיעזרו לך לתפוס את הנפחיות של הגוף שאתה מנסה לצייר. לי אישית נוח יותר לעבוד עם קווים, למרות שעד כמה שזכור לי, גם אני החלתי עם כדורים וגלילים.

1Tomb Raider1

New member
אההההה

הבנתי! אני יתחיל עם גלילים גם בביצפר אני יעשה ואני ישים פה

HackMachine

New member
אני בד"כ

משתמש בעיגולים רק בשביל להחליט את הצורה הבסיסית והגודל של כתפיים וכ"ד.. הראש הוא החלק החשוב ביותר שצריך להשהתמש בו בעזרים. זה מאוד קל לעשות טעויות ולא לשים לב.

badgorilla

New member
יפה....אבל

זה מוזר כי אני אף פעם לא מישתמש ב שלבים 1-3 זה סתם מלכלך תציור.... לילמוד אנטומיה הכי טוב מבחינתי זה עם ספר או תמונות ולתרגל על דף (להעתיק) מה שיש בספר ולהישתדל ליזכור את זה

HackMachine

New member
אני לא יודע..

לא לכולם יש זיכרון משהו... הטריק זה להבין מה קורה עם העצמות כשהן זזות. ככה הציורים לא יוצאים יותר מדי דומים כי כל פעם משנים תנוחה. השלבים 1-3 חשובים בשביל צייר שרוצה ליצור משהו ברמה. אפילו ציירי קומיקס גדולים עדיין משתמשים בשיטה הזאת כי זה עובד. אבל כמובן כל אחד והשיטות שלו.

chatenoire

New member
ספרים ותמונות

ספרי אנטומיה מראים בד"כ את מבנה השלד/שרירים מקדימה, מפרופיל, וממספר זוויות ותנוחות. אם הצלחת ללמוד את מבנה השרירים - סבבה, אבל האם אתה יודע ליישם אותו כשהגוף לא עומד בדיוק באותה תנוחה שהספר מראה? בדיוק בשביל זה בונים את התנועה/תנוחה בעזרת הקווים המהירים האלה, כדי שיהיה קל יותר למקם את העצמות והשרירים כמו שצריך. אם יש לך גישה לצילום דוגמנים בכל פוזה ופוזה שאתה צריך בשביל הקומיקס שלך, מה טוב. צלם ותעתיק. אבל לדעתי האישית עדיף לעצור בשלבים ההתחלתיים האלה, לשחק איתם קצת, ואחר כך הכל כבר יזרום כמו גדול.

1Tomb Raider1

New member
הנה עוד משו שלא מצליח לי

שיער! מישו יכול לתת לי טיפים איך לעשות שיער(לא צורות השיער עצמו) שלט יראה כמו גוד שחור תקוע על הראש ממש שיער כמו ש chatenoire עשתה ללארה! מישו יודע?

chatenoire

New member
בבקשה

הבחורה רושמת מדהים והיא מצליחה להגיע לרמות אדירות של ריאליזם בשיער.

1Tomb Raider1

New member
טוב אנשים הנה....

הנה הציור שציירתי היום(יותר נכון את השלבים הראשונים) לא לרדת חזק מדי אז...בעדינות

comicsgirl

New member
ממש טוב

אבל אם זאת בחורה אז יש לי כמה הערות: המותניים צריכים להיות יותר עגולים ואזור החזה יותר קטן (ואיפה לעזאזל החזה שלה!?) הרגליים צריכות להיות יותר עבות בחלק העליון ואז הן ניהיות צרות יותר. אבל בגדול- זה ממש בסדר! תמשיך ככה! המון בהצלחה!

1Tomb Raider1

New member
../images/Emo122.gifכן זו בחורה

אמרו לי שאני לא צריך לעבור את שלב שלוש(כמו שהילדה שציירה את לארה עשתה) ואני יפנים את ההערות שלך! תודה

1Tomb Raider1

New member
../images/Emo11.gifשמעתי מכמה אנשים

שמציירי הקומיקס משתמשים במחשב(או נעזרים)כדי לעשות אנטומיה וצבעים זה נכון?????

1Tomb Raider1

New member
תראו..........

הידיים מכוערות!!! וגם הרגליים תגידו מה לשפר....בבקשה אם לעשות עיגולים גדולים בידיים וברגליים או קטנים. עזררררררהההההה

למעלה