אנוכיות בסקס?

אנוכיות בסקס?

התחלתי לצאת עם מישהו, אנחנו מכירים חודש פלוס מינוס ובנתיים ממש כיף לנו ביחד. פשוט כיף ונעים. ואנחנו שוכבים בערך 3 פעמים כל פעם שנפגשים, אממה, אני לא מסופקת. הוא בקושי יורד לי, כשהוא עושה לי ביד זה תמיד כהקדמה לחדירה ואני די קלה, כיף לי לשכב ולא מתעכבת יותר מדי על הפורפליי, אבל מתסכל אותי שהוא אפילו לא מנסה שאני אגמור. שום מאמץ!

אני לא רוצה להגיד לו את זה, כי לא יעזור לי שהוא ישתדל איזה לילה ואחרי יומיים יחזור לסורו, זה משהו שצריך לבוא ממנו וכנראה לא בא. וקצת מתחשק לי לחתוך על סמך זה ומנגד, הוא ממש חמוד.

שנינו שנות העשרים פלוס פלוס.

קטניפ

New member
ניסית לרמוז?

את עצמך יורדת לו? עושה לו ביד?
אולי הוא לא מבין שזה מה שאת רוצה - תרמזי לו, אחרת איך הוא ינחש?

כן, המון וכן

מה לרמוז? שגם לי יש צרכים? שבא לי לגמור? שבא לי שיהיה ניסיון שאגמור, ניסיון מצידו? לאונן אני יכולה לבד

זה משהו כ"כ בסיסי, שממש גורם לי לתהות. לי מדובר באני רוצה שתגע בי ככה ולא ככה - אלא העדר כל עניין מצידו בסיפוק המיני שלי וזה מוזר לי.
כי הוא לא כזה (נדמה לי) והוא כן אומר שאני חושבה לו ויש לו רגשות ובלה בלה

שלום

קשר חומרי צריך להיווצר מאהבה זוגית. נסו ליצור את המגע בעיקר כמחוות אהבה, ואז הוא יהיה יותר משמעותי לשניכם. נסו לעשות מגעים מקדימים, ונסי גם את לגעת בו כדי לגרותו. השקיעו בפיתוח הקשר הרגשי שלכם, ודרך זה הגיעו לקשר החומרי. אל תוותרי על קשר טוב.

Berethor

New member
יכול להיות שהוא לא יודע, או שלא אכפת לו

לידעתך יש גם נשים שגומרות מחדירה ולא צריכות אוראלי או אוננות בשביל זה. אז אל תהי כל כך בטוחה שהבעיה היא אצלו ולא אצלך, מה גם שאת במלא לא אומרת לו כלום על זה. שזה שוב בעיה בצד שלך. את יכולה לטעון שהוא לא מתחשב, אבל גם את עושה פה לא מעט דברים שגויים, שפוגעים בעיקר בך אבל עדיין.

orig429

New member
הכי קל זה לחתוך

אני לא יודע איזה נסיון קודם היה לך, אך במידה ואת מחפשת קשר
רציני ולא רק סקס את אמורה להבין שלא הכל זה שחור ולבן בקשר
ולא כל קשר מתחיל חלק. אתם בסך הכל יוצאים חודש!

שבי איתו כמו בנאדם בוגר בשנות ה-20 לחייו,תנהלי איתו שיחה על זה ותסבירי לו שזה מפריע לך ושאת מצפה שזה ישתנה לטובת הקשר.

אם לאורך הדרך תרגישי שזה לא משתפר, אז תחתכי.
לפחות תוכלי להיות שלמה עם עצמך שניסית לשנות.

אבל מדובר בדבר מאוד בסיסי

שאם זה לא ברור/חשוב לו, זה לא משהו שיכול להשתנות בשיחה. "היי, אני רוצה שיהיה לך אכפת מההנאה המינית שלי" לא מדובר בדבר שמבקשים..

ולי אכפת, כשאני במחזור אני יוצאת עם נקע..

B L I M P

New member
יכול להיות שאקסית

שלו לא אהבה את זה או שלא היה לה אכפת מספיק לבקש והוא נהיה ככה. הייתי כן מציעה לשים את זה על השולחן - כי לכי תדעי אם זה ככה כי הוא לא רוצה או כי אולי הוא בכלל לא חשב על זה (או שחנכו אותו לא לעשות את זה).

orig429

New member
נכון סקס זה דבר בסיסי בקשר

ותקשורת זה גם דבר בסיסי בקשר.
לא כל אחד יכול לנחש מה עובר לך בראש.
יכול להיות שמבחינתו את מסופקת.
אז כן יש לך הזכות לומר לו אני לא גמרתי
וזה לא לעניין. שיפנים את המסר ויתאמץ יותר.

אין שום בושה בלומר את זה לבן הזוג שלך
וזה עדיף על לשתוק ולהתמרמר על זה.
דברי איתו, זה לא ידיד, זה בן זוג שלך!

אם עדיין ימשיך לנהוג כלפייך באנוכיות אחרי
שתבהירי לו את זה, אז תוכלי להגיד במאה אחוז:
"הוא אגואיסט", "לא איכפת לו ממני וכו'"...

קודם לדבר. קשר זוגי זה לא רק לבלות וסקס.

זה בסיסי בעינייך.

למרבה הצער, בעיני רבים לא.
את צריכה לצאת מהתפיסה הזאת של "זה צריך לבוא ממנו" - ולהגיד לו באופן מפורש.

Survivor Man

New member
לא זה לא כי את לא באמת יודעת מה עומד מאחורי

זה. זה נראה לך מובן מאליו אבל אולי את לא באמת מכירה לפרטי פרטים את הניסיון המיני שלו. לניסיון המיני בעבר יש השפעה עצומה על הסקס בהווה בגלל שיש בו סוג של "החתמה".

כמו בכל פן בזוגיות, גם כאן התקשורת יכולה לעשות את כל ההבדל. את באמת מעדיפה לוותר מראש על מישהו שאולי יש לו פוטנציאל בגלל התפדחת לפתוח את הפה?

Berethor

New member
יש נשים שכמעט ולא אכפת להן משלהן

ועושות את זה בעיקר בשביל הצד השני, בתור מישהי שלא מדברת על זה, אני לא יתפלא אם זה הרושם שעשית גם עליו.

אז הוא לא המאהב המושלם

ולא קורא מחשבות.
זה לא אומר שלא יכול להיות לכם אחלה סקס.
תגידי לו "אני מתה שתרד לי ותלקק אותי עד שאני אתפוצץ ואגמור מרוב הנאה!"
אם הוא לא מגיב לזה-
באמת שאין הרבה מה לעשות..

בהחלט

פיתרון טוב!
אני איישם אותו על הבן זוג שלי כשהוא לא רוחץ כלים/מכין אוכל/מנקה רצפה/עושה כביסה.
בטוחה שדברים יתחילו סוף סוף לזוז פה בבית!

פורום "נשים מאיימות באקדחים"

תראו אותה

יורדים לה בסבלנות עד שהיא מתפוצצת מהנאה,
ויש לה תלונות על עבודות הבית.

חצופה!

כן!

האמת, אני לא עושה כמעט כלום בבית :)

אנחנו עושים אאוט-סורסינג להכל, והמאמי שלי אוהב לסדר. ממש.

למעלה