רוצה לספר לך משהו מניסיון אישי אומנם זה לא קשור לסקס אבל התשובות שלך הזכירו לי שגם אני חשבתי כך בדיוק.
לפני כמה שנים, תמיד הפריע לי איך בעלי, שהוא בן אדם מקסים, מדהים ונדיב שאוהב אותי ואכפת לו ממני מאד מאד מאד, לא חושב אף פעם לעזור לי כשאני עובדת מול העיניים שלו.
בבית, כאשר הייתי מתפרקת מרוב עבודה הוא היה עסוק במחשב או בטלוויזיה או סתם בלפטפט איתי. שברתי את הראש איך הוא לא חושב לקום ולעזור. איך זה לא בא ממנו (כמו שכתבת באחת ההודעות). הרי הוא אמור להבין לבד? הוא אמור לחשוב על להקל עלי לבדו?
יום אחד שאלתי אותו שאלה (שיכולה להישמע מטומטמת אבל היא לימדה אותי משהו עליו): "תגיד, אם היית רואה מישהי ברחוב נופלת, או היית רואה אדם ברחוב זקוק לעזרה, היית מחכה שהוא יבקש ממך או היית נוהג אחרת?"
והוא ענה מבלי לחשוב :"הייתי רץ לעזור לו!".
ואז שאלתי:"ורגע, אתה לא רואה שאני מתמוטטת מהעבודה? למה אתה לא חושב פעמיים וקם לעזור לי?"
והוא מיד ענה: "למה את לא מבקשת??, בעיני את מסתדרת יופי. ולפעמים אני מעריץ אותך על כך" ואז אחרי כמה שניות אמר : "תקשיבי לי, אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, בפעם הבאה תבקשי ממני, תני לי פקודה, תצעקי עלי.. מה שתרצי. תפעילי אותי כי אני עיוור לדברים הללו".
ומה מוסר ההשכל?
יכול להיות שבן הזוג שלך "עיוור" לעניין (אולי הרגילו אותו כך) כמו שבעלי "עיוור" לעניין העזרה. לכן, אל תצפי ממנו לזהות אצלך ללא מילים שאת רוצה כך או אחרת.
זה אחד הדברים שאנו חוטאים בהם בזוגיות. לא לצפות ואז ללא גרום לעצמנו לפרש את הדברים על פי איך שאנו רואים אותם. יש סיכוי גבוה מאד שבן הזוג שלך רואה את הדברים אחרת.
לכן, אחרי כל החפירה הזו, מסכימה עם רוב הכותבים כאן, דברי איתו!!!! מה את מפסידה מכך?
בהצלחה.