אנוכיות

גלעד63

New member
כן, יש בי פן כזה../images/Emo4.gif

כל כמה שאני לא דורך עליו - איכשהו הוא תמיד מצליח להרים ראש

תחשוב על זה

העוצמה, התרוממות הרוח, באה מההבנה שלרגע הצלחת לוותר על ההפרדה בין "אתה" ל"היא" והרגע ההוא שעזרת לה לא היתה הפרדה כזו הבעיה שלה היתה הבעיה שלך כי לרגע קטן לא היה הבדל בין שלה שלך תחשוב על זה יש אנשים כמו אמא תרזה שככה רואים את העולם, כל יום, כל בוקר כשהם קמים. עוצמה חסרת גבולות. תודה על ההשראה
יום מבורך

גלעד63

New member
לא לגמרי בטוח שזה מה שהיה שם

מצד שני, ניסחת את זה כל כך יפה ועוד החמאת לי שלא בצדק - לא רואה צורך להתווכח עם זה
. יום טוב.

היופי שבתקשורת

מה שאתה חווית שם באותו הרגע אני לעולם לא אדע וכנראה גם כל אחד אחר מלבדך וגם לא בטוח שאתה תוכל לתאר לעצמך בדיוק מה קרה מה שאתה סיפרת עורר אצלי רעיונות זיכרונות חוויות קונספציות שלי יש על העולם ודרכם אני מתנהל וכל מה שאמרתי אמרתי דרך הדברים הללו בין אם התכוונת או לא - עוררת השראה
ואם משהו מהקוראים יקח את דבריך ודברי והדברים יעוררו בו השראה מעולמו שלו אשרינו. יום מבורך נ.ב. אני אף פעם לא מוצא תועלת רבה בלהתווכח גם אם יוצא שבעל כורחי אני מוצא עצמי שם
- לשמחתי לא הרבה בכלל

Yin

New member
סימפטיה מול אמפטיה?

למה זה טוב ש"...היתה הפרדה כזו הבעיה שלה היתה הבעיה שלך כי לרגע קטן לא היה הבדל בין שלה שלך..."? זאת נראית לי הזדהות, קצת עמוקה מידי. לדעתי, אימון (כמו גם הוראה או טיפול) מצריך סוג של ניתוק, של יכולת להסתכל מהצד. עדי

Yin

New member
מה מתחבר?

אני - המאמן והוא - המתאמן. אנחנו שני חלקים שמרכיבים מערכת - לא אותו חלק.

כדי שלא נשאר פילוסופיים מדי

תן מקרה קונקרטי שלך או נשאר במקרה ההפותטי של גלעד האמת שקצת איבדתי קשר כשעברת אליך ואל המתאמן איך זה קשור לאנוכיות או אלטרואיזם (זוכר זו הייתה השיחה)

Yin

New member
לא ממש קשור

עזוב, נדון על זה בשרשור אחר על יחסי מאמן-מתאמן

גלעד63

New member
אז זהו, אפשר לשחרר את הגברת?

כי אני והיא עומדים כאן, מחכים לשניכם שתחליטו מה בדיוק קרה שם
הכי הרבה, נזמן אותה שוב כשיפתח השרשור המדובר, מה דעתכם?

תראה תראה

ואני חשבתי שלא מעניין אותך לדעת מה קרה שם ציטוט "להיות אלטרואיסט זה כיף, בערך כמו לאכול שוקולד - אף פעם לא באמת הרגשתי צורך לעצור ולשאול למה" שבת מבורכת

גלעד63

New member
חידוש מעניין

כי בדרך כלל מאשימים אותי בציניות על לא עוול בכפי, הפעם יצא הפוך
.

גלעד63

New member
תעשה טובה,

בתור אחד עם מלאים בלתי נדלים של אור ואהבה, תארגן איזה משלוח קטן - יש לי סדר על הראש ביום שני, חייב להגיע מוכן

למעלה