אנו,הועדה המייעצת לפורום פוטבול...

Reshefgarcia

New member
אנו,הועדה המייעצת לפורום פוטבול...

החלטנו על משחקי שבוע 13 לעונת NFL מסעירה זאת,והם.... (תופים בבקשה) 1)אריזונה קרדינלס אצל הדטרויט ליונס שתי הקבוצות נמצאות במאזן זהה של 4 נצחונות מול 7 הפסדים...אז למה לעזאזל אנחנו בוחרים משחק ביניהם בשבוע 13? (כי אנחנו יכולים...סתאאאם) כי מישהו הסתכל על הטבלה של ה NFC??? אחרי שבוע 13 יתכן מצב שבו 2 נצחונת מתוך 3 המשחקים הנותרים יביאו קבוצה לפלייאוף... זה עד כדי כך מטורף... אז נכון,אלו לא קבוצות עם הרבה אוהדים בפורום (אם בכלל),אבל זה משחק עם משמעות רצינית ביותר לווילד קארד,ובכל זאת...יש לנו רקורד של משחקים שנראים כפוטנציאל לשיעמום שהופכים לסופר-מעניינים... 2)אטלנטה פאלקונס מתארחים אצל הטאמפה ביי באקנירס נכון,אטלנטה 9-2... ונכון טמפה רק 4-7... אבל שוב,כמו בסעיף 1...נצחון משאיר לטמפה סיכוי לפלייאוף,ניצחון על יריבה מהבית,שווה פי כמה וכמה...וזה בכ"ז משחק בית,ובריאן גריסי (או גריזי אם בא לכם) מתחיל להראות ממש טוב בתוך ההתקפה של הבאקנירס... אז לכו תדעו... 3)דנבר ברונקוס אצל סאן דייגו צ'ארג'רס חד וחלק שתי קבוצות התקפה מצוינות,משחק על ראשות הבית. NUFF SAID 4) גרין ביי פאקרס בפילדלפיה למישהו היה בכלל ספק שנבחר את המשחק הזה? נותר לנו רק ליחל שהוא ישודר,ואנחנו נזכה להנות ממה שצפוי להיות מאבק טיטאנים אמיתי... הימורים מהנים לכולם....

Reshefgarcia

New member
ההימורים שלי...

1)ליונס 2)פאלקונס 3)צ'רג'רס (וסליחה לכל אוהדי הברונקוס) 4)נו באמת.....איגלס ALL THE WAY

ofribecker

New member
הניחוש שלי

קשה קשה השבוע!!! 1. דטרויט 2. טאמפה ביי 3. דנבר 4. פילדלפיה

שלי, שלי....

לאחר שבוע שעבר שהיה מזעזע, נשאר לי לקוות להימורים מוצלחים יותר השבוע: 1. דטרויט 2. אטלנטה 3. SD 4. גרין ביי. פשוט שונא את פילי. סליחה.

roniway1

New member
הניחוש שלי:

1. אריזונה 2. אטלנטה 3. דנבר ברונקוס 4. פילדלפיה

royfr

New member
אז מה היה לנו ?

ריגולאז' ברקס, פלאגים, פלטינות..... 1. ליונס 2. פלקונס 3. דנבר 4. פילי

LuCkY SoB

New member
ניחושים

1) אריזונה. ננסה מה כבר יכול להיות? חוצמזה דטרויט לא משחקים טוב בבית, וגם שבוע שעבר הם הובסו בחג ההודיה. 2) טאמפה. נמאס לי ממייקל ויק! הוא לא כזה טוב! 3) סן דייגו. משחקים בבית, נראים טוב, ינצחו. 4) גרין ביי. לא אכפת לי אם אני המשוגע היחיד שמהמר פה על פארב. עם ההגנה המשתפרת, הכושר הטוב של פארב, ואולי קצת מזל, יהיה לנו פה נצחון.

Jerzet

New member
להלן הבחירות

1) דטרויט. רק כי לאריזונה יש רוקי QB שפותח את המשחק הראשון שלו, ורוקי RB שגם פןתח לראשונה. 2) אטלנטה. אין לעצור את ויק. 3)סן דייגו. משחק טוב יהיה שם בסן דייגו. אני הולך על הביתית. 4) פילי. מזכיר קצת את הפליי-אוף משנה שעברה. 4th and 26. חחחחחח. כאוהד ברס מושבע, אני יכול לקוות רק שגרין ביי תפסיד, כי מינסוטה יעשו מאיתנו קציצות.

LuCkY SoB

New member
שאלה אלייך

או לכל מי שיודע. מה הקטע הזה עם 4th and 26? זה קשור איכשהו לפאקרס? כי קראתי את זה גם בהודעה נוספת לפני כמה ימים ואני לא מבין על מה מדובר.

Reshefgarcia

New member
תשובה,לפחות חלקית...

משחק פלייאוף בין גרין ביי לפילי...נדמה לי בעונה שעברה (אבל לא סגור על זה,יכול להיות גם לפני שנתיים). גרין ביי מובילים ב 3 נקודות...סוף המשחק... כדור של פילי פילי לא מצליחים לעשות כלום ב 3 מהלכים,כולל סאק שחוטף מקנאב... המצב נואש,דאון רביעי ל 26 יארד... סקראמבל של מקנאב,והוא מוצא את פרדי מיצ'ל פנוי לתפיסה של 28 יארד!!!! האיגלס השוו בשער שדה,וניצחו בהארכה... משהו חסר?

LuCkY SoB

New member
טיפוסי

להגנה של גרין ביי. עד כמה שזכור לי, אף פעם לא הייתה לנו הגנת מסירה טובה, אבל מסירה של 28 יארד בדאון רביעי?!?! איפה היה הPREVENT?!?!

Yo-man

New member
אני כמו ג'רמי בדיוק

1. דטרויט 2. אטלנטה 3. סן דייגו 4. מק'נאב ופילי

joseywales

New member
הבחירות+זיוני שכל.

1: לא חושב שיש משמעות למשחק ואו לקבוצות ואם הם חושבות שיש להם מקום בפלייאוף אז:"u know what ? aa aa i dont think so" דיטרויט ינצחו. 2: ושוב, גם טמפה לא תשחק בינואר אבל הם ינסו לנצח בכל כולם אבל לא נראה לי! שחקני ההגנה הגדולים שהיו עד לא מזמן בטמפה כבר לא שם!ויק ינצח. 3: משחק חם כל כך שפשוט אין מה לומר חוץ מ: בוא נראה את המשחק ונהנה (גם מהפרשון הנהדר שיהיה לקראת ותוך כדי המשחק).אני נותן לדנבר. 4: אם הייתי נכנס לליגה עכשיו בלי לאהוד אף קבוצה אז הייתי נותן ניצחון לא קשה לפילי.אבל אני לא והמשחק הזה הרבה יותר מורכב מנתונים ומאזן. לגרין ביי יש חשבון כואב עם פילי(4th & 26 מספרים שמין הסתם יעלו מאה אלף פעם לקראת המשחק)וגם לדעתי עומדת לבוא תקופה קשה מאד על ג.ב. ויש הרגשה שצריך לנצל את ההזדמנות שיש !ולכן: גרין ביי תנצח !

puppi

New member
בקצרה

1. דטרויט 2. טמפה ביי 3. סן דייגו 4. פילי אחרי שבועיים רצופים עם 25% נקווה לקצת יותר...

ranatz

New member
ההימור שלי

בתקווה לניחושים יותר מוצלחים מהשבוע שעבר המזעזע דטרויט - פשוט קבוצה טובה יותר טמפה ביי - יעצרו את ויק ויצליחו לנצח סן דייגו - ובאותה מידה יכולתי להמר על דנבר. משחק פתוח לגמרי וחבל שלא משדרים אותו. אל די טי התותח יעשה את ההבדל פילדלפיה - למרבה הצער והכאב. מת שפארב יקרקע את הנשרים אבל לא רואה את זה קורה.

למעלה