אנו,הועדה המייעצת לפורום פוטבול...

Jerzet

New member
דווקא יש מצב שישדרו אותו

רק לא בכבלים. בפאב מאש איפה שנהיה השבוע, רוב הסיכויים שיהיה אפשר לראות את המשחק שם, עם כל הצלחות לווין שם וטלוויזיות....

H20Knick

New member
שלי

1. Arizona (just a gut feelin'.) 2. Atlanta (just to strong with Vick passing, and scrambling. And their defense isnt looking bad at all, and should be able to stop Griese.) 3. San Diego (becasue they deserve this, and will pull this one out.) 4. Philly (come on! they are playing at home, and T.O didnt get a TD last week, so look for McNabb to connect with T.O for at least 2 TDs. This will be a high scoring game, but Philly will score more.)

H20Knick

New member
this came out weird

in the 4th pick i didnt mean that T.O will connect with McNabb for at least 4 TDs, its the 4 from this pick. I meant at least 2.

gadotmi

New member
תורי

1) גם הקרדינלס וגם הליונס לא מזהירים (בלשון המעטה). למרות האינספרציות של הועדה המייעת, לא נראה לי שמי משתי הקבוצות הללו יצטרך מדי משחק בינואר.... אמיט סמית כבר עשה את שלו במדים אחרים... מה זה משנה בכלל? נלך על הליונס בסילברדום הסגור. 2) נכון שיש לטמפה ביי משהו (לא סתם הם ניצחו משחקים קשים השנה), וגן ההערכה שמייק ויק מקבל בפורום הזה אינה בשמיים, אבל אני "הולך" עליו. נצחון לאורחים מאטלנטה. 3) בעיני רוב הפרשנים (וגם רוב אנשי הפורום) סאן דייגו נראים עדיפים. אם הברונקוס לא היו "נותנים" לריידרס את המשחק האחרון הם היו באותו מאזן, אבל זה כבר הסטוריה.... לדעתי סאן דיגו די overrated. נצחון לברונקוס. 4) גם בגלל שהמשחק בפילי וגם בגלל שאנחנו יודעים מה מקנאב ואוונס שוים השנה, ברור במליון אחוז שזה המשחק שיגרום לי להתחיל את ה score שלי השבוע עם 75%, אבל אני לא מסוגל שלא לשים את ההימור על GB לאחר רצף נצחונות מרשים ביותר... חוץ מזה, אני פשוט לא יכול לרשום בשורה שלי עמודה שרשום בה נצחון לירוקים... מה לעשות. בלב שלם (אבל עם שכל באדמה): נצחון לפאקרס.

השבוע

1. דטרויט . 2. אטלנטה . 3. סן דייגו . 4. פילדלפיה . שיהיה לכולנו סופ"ש נעים, עמית .

JakeTheSnake16

New member
אוקיי

1. דטרויט 2. אטלנטה 3. ידעתי שתשימו את המשחק הזה ואני ממש שונא להמר על משחקים של הברונקוס, זה בד"כ נגמר רע. אבל להמר נגדם אני בטח לא יכול - דנבר 4. פילדלפיה

DRfeelgoo1

New member
ההימור שלי

1. ליונז 2. פאלקונז 3. צ'רג'רס (שימשיכו את העבודה המקודשת של הריידרס ויבזבזו לברונקוס עוד עונה) 4. איגלז, אני שונא את עצמי על הבחירה הזו, מקווה שאני טועה! MOTLEY CRUE ARE BACKֱֱֱֱ

dbroncos

New member
ההימור שלי

ממש ברגע האחרון : 1. דטרויט 2. טמפה 3. דנבר 4. פילי

למעלה