אנו מברכים את אלדד

אחמס1

New member
אני אמנם מבקר נדיר בפורום זה

אבל אני מכיר את אלדד מפורום האספרנטו, ואני בטוח שיעשה עבודה מצויינת בניהול פורום תרגום ועריכה. אז מזל טוב אלדד ובהצלחה!
או כמו שאומרים אצלנו Sukceson! אני מקווה שאקח מעתה גם חלק פעיל יותר בפורום תרגום ועריכה.

interDist

New member
Mia alighas al la gratuloj

ובשפת אמנו: אני מצטרף לאיחולים. מהיכרותי (אישית!) את אלדד, הניהול של הפורום יהיה יוצא מן הכלל. הי, ורק הודות לו בכלל אני יודע שקיים פורום כזה (למרות שיש לי לפעמים כל מיני שאלות קשורות לתרגום, לא היה לי לאן לפנות...) עלה והצלח
וגם - Felichan Novan Jaron

Eldad S

New member
תודה רבה! לטובת גולשי הפורום,

interDist, אתקן את כותרתך:
Mi alighas al la gratuloj​
קרי: אני [כלומר, אתה
] מצטרף לברכות. אתה מוזמן בכל עת - נשמח לעזור בבעיות תרגום כשצריך, וגם להחכים מתרומתך!

2_be

New member
אלדד,

שיהיה בהצלחה
<ככה אני צריכה לגלות במקרה?
>

ailag

New member
../images/Emo49.gifאלדד!

נו, אתה ממש מתאים לתפקיד! אם לא הייתי עייפה הייתי כותבת בהצלחה בשפות אחרות. אבל אני כן. אז המון בהצלחה!

א י ל ה

New member
אלדד, שמחתי לשמוע

שקיבלת על עצמך את ניהול הפורום הזה. אם יש מישהו שיצא לי להכיר ברחבי החלל הקיברנטי, שאני בטוחה שיעשה כאן עבודה מעולה ואף יותר, הרי זה אתה. אני עצמי בטוח אכנס לכאן יותר מאי פעם. (ואולי גם אביא חבר'ה... :) בהצלחה ושנה מצוינת, {} אילה

תלתלית

New member
שלום ושנה טובה../images/Emo65.gif

הרבה הצלחות לאלדד בניהול, ולכולכם שנה פוריה, ומוצלחת.

8vD

New member
!Sukceson multan

(בהצלחה רבה!) אלדדוס, התפקיד ללא ספק תפור עליך!

טרודי

New member
Have fun!

וככה בשביל האוןטופיקיות, איך הייתם מתרגמים את האיחול הנ"ל, מתי ולמה: - (ת)עשה חיים - בילוי נעים - תהנה - שיהיה לך כיף - ???

amonit

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif|כתיו,,,, רק הרגע גיליתי

מ ז ל ט ו ב!!!! ברכות רבות הצלחות מרובות שתשגשג יחד עם הפורום בקיצור שנה טובה ומוצלחת לאל
מלך הפורום!!!

למעלה