אנו נוסעים דרומה (ומחפשים מקום לאכול)

שבלול555

New member
עדכון

הכנעניה במדרשת בן גוריון סגורה השבוע, אז החלק הזה של ההמלצה לא רלוונטי.

החתולית

New member
שוב ממליצה על חוות קורנמל

בה מייצרים, מוכרים ומגישים גבינות עיזים נפלאות. יש להם תפריט נחמד וחדש, והקורנמלים חזרו מאוסטרליה ושוב מנהלים את המקום בעצמם.

Meirav Flum

New member
נשמע מעולה אבל לא לאמא שלי

היא לא אוכלת גבינות ומוצרי חלב, ועד היום לא סולחת לי שהחתונה היתה חלבית. לקחת אותה לשם לצהרים יביא לנישולי מהצוואה.

גסטרו

New member
אם אתן אוהבות אוכל הודי יש את הודו הקטנה

בבאר שבע ברח ריגנבלום

Ani15

New member
עוד המלצות

איטלקיות טובות בב"ש - הן אחת ליד השניה בשד' מצדה, שני מקומות קטנים: פסטינה ופיצה קאלדו - בשתיהן צריך להיות קצת סבלני על השירות (בקאלדו יותר, בפסטינה השירות טוב יותר) אבל הסבלנות משתלמת בשתיהן.
בביג - פיצה עגבניה, קפה לנדוור וקה-פאסה, לא תפלו באף אחת מהן.
בדרך - מסעדת בשרים בחוות נאות, זה קצת אחרי קורנמל, כדאי לוודא מראש מתי פתוח, בשישבת פתוח בדרך כלל.
במצפה - "שה יוג'ין" מסעדה בתוך מלון בוטיק, יקר וטוב (המלצה מיד שניה, לא הייתי שם).

Meirav Flum

New member
חוזרת לעדכן

בן הזקונים התקשר בבוקר לחוץ שנגיע מוקדם כדי לבלות איתנו לפני הטקס אז מלבד עצירת קפה זריזה נסענו ישירות (טוב נו- עם כמה התברברויות בדרך, זה מה שקורה כשאני מקבלת הוראות נסיעה מאמא) לבה"ד. אכן הגענו מצויידות בכל טוב של בשרים , סלטים, בצקים וגולת הכותרת- מתוקים. הקרקס שהיה שם הפתיע אותי ולטעמי היה גם קצת מעיק וחסר פרופורציות. אומרים לי שככה זה תמיד סיום בה"ד 1 וכשאני סיימתי בה"ד 12 (כבר אמרתי שאני זקנה) זה לא היה קרוב אפילו.
מאחר וסביר שזוהי אינה הגיחה האחרונה לדרום המלצותיכם תישמרנה ותבדקנה במועד מאוחר.

למעלה