../images/Emo6.gif לא כולם מבינים ../images/Emo8.gif
(שולי, אני חושבת שהחיוך הזה
של במבליק מראה שהיא צחקה ולא התכוונה בכלל להעליב) למרות שלדעתי ההסבר היה טוב, אני אנסה להסביר גם (אני בסה"כ מתרגמת את ההוראות) - ריבוע ראשון: בצבע א' מעלים 41 עיניים. שורות 1 ו-2: ימין שורה 3 (שהיא צד ימין של העבודה): 19 ימין, 3 ימין יחד (= מצמצמים 2 עיניים), 19 ימין - נשארו 39 עיניים. שורה 4: ימין שורה 5: 18 ימין, 3 ימין יחד, 18 ימין - נשארו 37 עיניים. שורה 6: ימין. בצורה כזאת תמשיכי להוריד 2 עיניים במרכז הריבוע בכל שורה שניה עד שנותרות 3 עיניים. אחרי שסיימת שורה בצד שמאל של העבודה, סרגי את 3 העיניים יחד, וסיימי. ריבוע 2: כשצד ימין של העבודה פונה אלייך, ועם צבע ב', העלי וסרגי 20 עיניים לאורך הדופן השמאלי של ריבוע 1, ואז העלי עוד 21 עיניים (באויר) - בסה"כ 41 עיניים. סרגי ימין שורה אחת, ואז, משורה 3, המשיכי כמו בריבוע הראשון. המשיכי כך עם עוד 2 ריבועים (בסה"כ 4), בצבעים ג' ו-ד'. זאת השורה הראשונה של השמיכה. ריבוע 5: בצבע ג', העלי 20 עיניים, ואז, כשצד ימין של העבודה פונה אליך, העלי וסרגי 21 עיניים לאורך הדופן העליונה של ריבוע 1 - 41 עיניים. סרגי ימין שורה אחת, ואז, החל בשורה 3, המשיכי כמו בריבוע 1. ריבוע 6: כשחזית העבודה פונה אלייך, העלי וסרגי 20 עיניים לאורך הדופן השמאלית של ריבוע 5, ואז העלי וסרגי 21 עיניים לאורך הדופן העליונה של ריבוע 2 - 41 עיניים. סרגי ימין שורה ראשונה, ואז, החל משורה 3, המשיכי כמו בריבוע 1. בצורה כזאת המשיכי להוסיף ריבועים עד שיש לך 5 שורות של 4 ריבועים בכל שורה. וזהו
אז כל מה שצריך לדעת זה איך להעלות ולסרוג עיניים, ואת זה יש - כולל וידיאו - באתר המדהים
http://www.knittinghelp.com/knitting/basic_techniques/misc.php (לקראת סוף העמוד, PICKING UP STITCHES). בהצלחה