אנו סורגת עכשיו מרובעים בשתיים

iris3111

New member
המורה שולי ביום ראשון מחכה לך ללמוד

את הדוגמא. הכנתי צמר ומסרגות.

במבליק1

New member
אפשר הסבר מפורט למתחילות יותר?

גוגי מסבירה ככה שמבינים
אז אולי היא? או מישהי אחרת. השמיכה יפהפיה אני גם רוצה לעשות אבל אני לא מבינה את ההוראות

במבליק1

New member
שולי אני מתנצלת

ממש לא התכוונתי להעליב אחרות, התכוונתי להחמיא לגוגי... סתם צחקתי וכנראה שלא הובנתי נכון.. בכל מקרה אני מצטערת וכמובן שאשמח להסבר מכל אחת
תודה

../images/Emo6.gif לא כולם מבינים ../images/Emo8.gif

(שולי, אני חושבת שהחיוך הזה
של במבליק מראה שהיא צחקה ולא התכוונה בכלל להעליב) למרות שלדעתי ההסבר היה טוב, אני אנסה להסביר גם (אני בסה"כ מתרגמת את ההוראות) - ריבוע ראשון: בצבע א' מעלים 41 עיניים. שורות 1 ו-2: ימין שורה 3 (שהיא צד ימין של העבודה): 19 ימין, 3 ימין יחד (= מצמצמים 2 עיניים), 19 ימין - נשארו 39 עיניים. שורה 4: ימין שורה 5: 18 ימין, 3 ימין יחד, 18 ימין - נשארו 37 עיניים. שורה 6: ימין. בצורה כזאת תמשיכי להוריד 2 עיניים במרכז הריבוע בכל שורה שניה עד שנותרות 3 עיניים. אחרי שסיימת שורה בצד שמאל של העבודה, סרגי את 3 העיניים יחד, וסיימי. ריבוע 2: כשצד ימין של העבודה פונה אלייך, ועם צבע ב', העלי וסרגי 20 עיניים לאורך הדופן השמאלי של ריבוע 1, ואז העלי עוד 21 עיניים (באויר) - בסה"כ 41 עיניים. סרגי ימין שורה אחת, ואז, משורה 3, המשיכי כמו בריבוע הראשון. המשיכי כך עם עוד 2 ריבועים (בסה"כ 4), בצבעים ג' ו-ד'. זאת השורה הראשונה של השמיכה. ריבוע 5: בצבע ג', העלי 20 עיניים, ואז, כשצד ימין של העבודה פונה אליך, העלי וסרגי 21 עיניים לאורך הדופן העליונה של ריבוע 1 - 41 עיניים. סרגי ימין שורה אחת, ואז, החל בשורה 3, המשיכי כמו בריבוע 1. ריבוע 6: כשחזית העבודה פונה אלייך, העלי וסרגי 20 עיניים לאורך הדופן השמאלית של ריבוע 5, ואז העלי וסרגי 21 עיניים לאורך הדופן העליונה של ריבוע 2 - 41 עיניים. סרגי ימין שורה ראשונה, ואז, החל משורה 3, המשיכי כמו בריבוע 1. בצורה כזאת המשיכי להוסיף ריבועים עד שיש לך 5 שורות של 4 ריבועים בכל שורה. וזהו
אז כל מה שצריך לדעת זה איך להעלות ולסרוג עיניים, ואת זה יש - כולל וידיאו - באתר המדהים http://www.knittinghelp.com/knitting/basic_techniques/misc.php (לקראת סוף העמוד, PICKING UP STITCHES). בהצלחה

במבליק1

New member
הודעה לשולי ולגוגי

גוגי - תודה על ההסבר. להעלות עיניים על מסרגה אני יודעת, רק עדיין לא הבנתי איך מעלים עיניים לתוך ריבוע סרוג. אז אם אפשר איכשהו להסביר... תודה וגם תודה על ההגנה...
שולי - לא אשקוט עד שאקבל את סליחתך
וכדי שלא תקראי לי חדשה את יכולה לקרוא לי ליהי.

התנצלות מאוחרת שלא עניתי

כשאני מסיימת את שבוע עבודתי בלילה שבין רביעי לחמישי אני לא מתקרבת למחשב. אני מעדיפה לנצל זמן פנוי לסריגה ולבילוי עם נכדותי. אז אם יש עוד שאלות אני שוב כאן.

למעלה