אנחנו בלי נעליים

אנחנו בלי נעליים ../images/Emo20.gif

אושרי בן שלוש וארבעה חודשים. ביום שני האחרון היינו אצל פורת והודענו לו שאנחנו כבר לא יכולים להמשיך עם הנעליים. הוא כמובן אמר שגם ככה המשכנו שנה מעבר. אבל אנחנו תכננו עד גיל ארבע. אושרי יישן כבר שלושה לילות לילה שלם, למעט אתמול שביקש שנסדר לו את השמיכה. איזה אושר. אני מנסה לשחרר את החשש שהק"פ עלול לחזור מישום שחשש לא יעזור לכלום וגם ככה אנחנו תמיד עם יד על הדופק. פורת אמר שאושרי עדיין חלש וחיב להתחזק, להתעמל. ללכת על העקבים ועל האצבעות- דבר שמאוד מחזק את השירירם וגם עוזר לפלטפוס להסתדר.. תזכורת, אושרי מעולם לא קיבל את הנעליים, בשנה הראשונה היה יותר קל- למרות שעד היום הוא יישן רק לילות ספורים לילה רצוף. אחרי השנה הראשונה הוא הראה יותר ויותר התנגדות לנעלים בלילה. היינו מנעילים את הנעליים לאחר שנרדם והא היה מתעורר אחרי כמה שעות ומתחיל לבקש שנוריד אותן. וכך מתעורר כל כמה זמן עד הבוקר. לפני כמה חודשים הגענו איתו להסכם שמורידים את הנעליים רק עם אור ראשון, וזה עבד כחמשיה חודשים בכלל לא רע. אבל גם זה עבר. הפתיע אותי קצת שאושרי לא התלהב במיוחד שפורת אמר לו שהוא יכול להוריד את הנעליים. הוא נראה כלא מבין על מה מדובר. גם עכשיו, כמה ימים אחרי הוא לא מזכיר זאת אפילו פעם אחת. ומספר לאחרים רק בגלל שאנחנו אומרים. גם לא ממש הזיזי לו שעשינו טקס תודה ופרידה קצר לנעלי. הוא ממש מדחיק אותן. בכל מקרה, תם פרק הנעלים. נשמח להשאיל את הנעליים שלנו, עם בר אדום. לכל מי שרוצה- אולי במפגש פורום? ותודה תודה לפורום הזה.
עידית

טאניוש

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif

במקרה שלכם שלוש שנים ו-4 חודשים זה המון. כיף לכתוב כזו הודעה, נכון
?

nush האחד

New member
בשעה טובה!! ../images/Emo24.gif

ניכר שאת שמחה וחוששת כאחד וזה בהחלט ברור ומובן. ביננו- אם הייתם מורידים את הנעליים בגיל שלוש וחצי, כמתוכנן, לא היית חוששת שהקלאב פוט יחזור? אני בספק... אני יודעת שהחשש הזה לא יעבור לי במשך שנים רבות, גם כאשר אני יודעת שאנו עושים הכל by the book... העיקר שאתם ממשיכים במעקב ובהתעמלות. יהיה בסדר. חייב להיות!! וכמובן כל הכבוד שהגעתם עד הלום!! מי כמוני יודעת שגם העצבים שלנו עשויים מברזל...
שיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך וכמובן, המשיכי לעדכן אותנו מדי פעם מה שלומכם, לאו דווקא בכל הקשור לקלאב פוט!! מקווים להתראות במפגש!!

חדוה7

New member
פלדנקייז

מזל טוב על הורדת הנעליים גם אנחנו הינו ביום שני אצל פרופ פורת ולדעתי אמרת שאושרי קורא לפרופ פורת סבא רצינו לדעת קצת על פלדנקרייז איפה המדריכה נמצאת ואם אפשר טלפון וכמה זה עולה

היית עם תינוקת בת כ10 חודשים, או

יותר, עם מנשא גו??? אם כן, אושרי הוא זה שרצה להעיף אותה מהמשחקים על השטיח, ואני האמא המיואשת והמנסה להסביר נואשות שהמשחק לא רק שלו...

חדוה7

New member
נועה

לא היתי עם תינוקת בת חודש במרפאה ליד המשרד קבלה חבל שפיספסתי אותכם הינו שמחים לראות את אושרי

יחיאלוש

New member
ברכות חמות!!!

נראה לי, שעל דעת כולם,מגיע לכם צל"ש!!! הלואי ואנחנו נצליח לעמוד במשימה כמוכם. הרבה הצלחה בהמשך, משפחת פיש.

Adoushi

New member
המון מזל טוב

איך אפשר שלא להגיב להודעה כזאת?? כל הכבוד לכם ולאושרי המתוק, אתם צריכים להיות גאים בו ובעצמכם שהגעתם ליום כזה.

יו, איזו הפתעה!!!!!!

בוקר טוב מה שלומכם?, איפה נעלמתם?, מה שלום לידיא המקסימה????,ספר קצת היאב, הכל בסדר?, מה עם אמא שלך, אם מותר לשאול.... בבקשה, אל תעלמו שוב!!!!! אורית

תחיצ

New member
../images/Emo49.gif לכם ולאושרי

אני מקווה שגם כעת, תמשיכו להיות חלק מהפורום. את יודעת עד כמה את היית בשבילי (זה לא עברית, אבל...). אין לי ספק שללא הפורום הזה בכלל והתמיכה שלך, של עודד ושל אושרי - היה לי הרבה יותר קשה.

פרלמנים

New member
מזל טוב לכם!../images/Emo140.gif

כל הכבוד לכם על הכל, אתם מקסימים ותומכים ועוזרים. אל תיעלמו. מחכה לפגוש אתכם בשבוע הבא. מזל טוב לאושרי על סיום פרק זה בחיים! ג'סיקה

vered43

New member
המון מזל טוב!!!!!!../images/Emo65.gif

אנחנו מאד שמחים לשמוע שפרק הנעלים מאחוריכם. מאחלים הרבה אושר ותודה רבה על התמיכה נהפלאה!

למעלה