אנחנו בלי נעליים

Y תודה לכולכם, מה שמוזר

זה שכבר שלוש שנים אני מפנטזת על הרגע הזה. על ההודעה בפורום, על מסיבת פרידה לנעליים. משהו גדול כזה. ועכשיו אני שמה לב שבעצם התגובות שלכם כל כך משמחות אותי, אני מרגישה שמחה יותר ממה שהייתי ביום שני למשל. הכל על אש הרבה יותר קטנה. זה קשור כמובן לתגובה של אושרי. שכאילו מעולם לא שמע על הנעליים. ואני מנסה לדחוק בכוח, בלי לשים לב. רק שהדברים יוצאים לי מהפה. למשל הלילה יצא לי משפט כמו, "הינה עכשיו כשאתה לא צריך את הנעליים, אתה יכול להתכסות עם שמיכה כבדה ויהיה לך נח להתהפך". כאילו הנעליים הפריעו לאושרי כל הזמן אבל אני סחבתי את זה איתי כל היום והלילה והוא לא. בקיצור זו גמילה גם בשבילי. אתמול למשל אושרי ישן בצוהוריים אצל ההורים שלי. כבר המון זמן לא שמנו את הנעליים בצוהוריים, ובכל זאת זה היה לי מוזר שלא צריך לחשוב על זה... בקרוב אצל כולכם. נשיקות רבות ובאמת תודה רבה על התגובות. מקווה להכיר כמה שיותר במפגש. איהאב, הגיע הזמן שנדבר.
עידית

batelav

New member
מזל טוב!!!

אני מבינה אותך זה באמת מוזר פתאום שלא צריך נעליים, אני מפנטזת כבר על היום הזה למרות שעמית לא מראה עדיין סימנים של התנגדות חמסה חמסה. אבל הלילות שלי מאוד קשים הוא מתעורר כל שעה שעתיים בערך ולמזלי שאני מניקה אותו אז אני דוחפת לו ציצי והוא נרגע וחוזר לישון אני לא יודעת מזה לישון לילה רצוף נטול יקיצות. שיהיה לכם בהצלחה בהמשך ואל תחשבי על חזרה של ק"פ אני בטוחה שהכל יהיה בסדר איתכם ונשיקות לקטן. סמדר.

פרלמנים

New member
אז אולי סוף סוף../images/Emo60.gif...

תספרי לי מה פירוש "מטיסת שבלולים"... סקרנית... ג'סיקה

סיפרתי בזמנו כשהחלפתי ניק

בסתיו כשהשבלולים יוצאים למדרכות והרבה לא שמים לב ודורכים עליהם, אני מטיסה אותם הצידה לאדמה, שיהיו בטוחים.
. זה פשוט מטר או אפילו פחות אבל בישבילם זו בטח ממש טיסה מהירה (-:

../images/Emo24.gif איזו בשורה נהדרת

יקירתי, סגרתם פרק ארוך וקשה ועכשיו יהיה הכל קל יותר
נשיקות למתוקון...

ilana k

New member
המון, המון מזל טוב!!!

אל תדאגי, תהיה אופטימית וזה הכי חשוב. שמחה בשמחתכם ותהנו מכל רגע.

simchamiryam

New member
באותה הסירה...

אנחנו כבר חודשיים וקצת בלי הנעליים בכלל, (ביום שני ביקורת) על-פי הוראותיו של פורת. שמחה מרחם עוד מעט בת שנתיים וחצי. נראה לי שהיא לא סבלה מהנעליים כמו אושרי, וידעה לישון טוב גם איתם, ממה שאנו חווינו השינה, או אי- שינה קשורה לדברים אחרים ולא לזה, ואם הילד ירצה הוא יכול למצוא עוד הרבה תירוצים. לעניות דעתי (וממש לא בביקורת, גם לנו היו לילות קשים עד גיל שנה ומשהו שהיא התחילה לישון) זה לא קורה לבד, צריך ללמד את הילד לישון, והוא כבר ממש גדול הוא צריך עזרה, במיוחד אם הוא מעולם לא ישן כמו שצריך! ולא לוותר אפילו אם זה קשה בסוף זה ישתלם. קראתי לאחרונה ספר הלוחשת לפעוטות/ טרייסי הוג - מומלץ! גם שמחה מרים בהתחלה לא התייחסה בכלל לחוסר הנעליים (היא בוגרת לגילה) שמתי אותם במגירה של נעליים שלנו שהיא אוהבת לשחק בהם ולמדוד אותם. היא לא נגעה בהם בהתחלה, אחרי חודש בערך הוציאה אותם, שיחקה, ניסתה לנעול, ביקשה שאני ינעל לה וזחלה איתם בכל הבית והשתעשעה מזה. מדי פעם היא מוציאה אותם ומשחקת. כמובן, הצטרפותי לברכות כל טוב יונה

תודה רבה ../images/Emo39.gif

אצלינו הנעלים קשורות לשינה ב100%. אושרי למשל יישן מיום שני לילות שלמים! אפילו הלילה השארתי את מכשיר האדים דולק ואת הרדיאטור בחדר שלו סגור. היה לי ברור שתוך שעתיים שלוש אני מתעוררת איתו ומשנה את המצב. אבל ישנו עד הבוקר. אצלינו זה מאוד מאוד חריג. ובשבוע האחרון פשוט ישנים פה. (-:
הגיע הזמן .

simchamiryam

New member
בלי עין הרע

שרק ימשיך ככה ! זה מדהים האישיות של כל אחד מהילדים ואיך הוא מקבל את הדברים שונה ! , שזה השפיע עליו עד כדי כך... בהצלחה יונה

למעלה