D DAN1EL New member 20/6/14 #69 אוף, זה כל כך מדהים. אני חושב שקארין דרייר אנדרסון היא אחת הזמרות הכי מיוחדות ומדהימות שאי פעם שרו והקליטו בעולם הזה.
אוף, זה כל כך מדהים. אני חושב שקארין דרייר אנדרסון היא אחת הזמרות הכי מיוחדות ומדהימות שאי פעם שרו והקליטו בעולם הזה.
D DAN1EL New member 20/6/14 #72 Solange - Lovers In the Parking Lot משום מה אני לא מפסיק לשמוע אותו השבוע.
D DAN1EL New member 20/6/14 #91 הנקרופיליה הצינית שעושים למייקל ולאמנים מתים בכלל. הפרה הזאת כבר מתה. תפסיקו לנסות לחלוב אותה. נ.ב. באמת שיר חמוד.
הנקרופיליה הצינית שעושים למייקל ולאמנים מתים בכלל. הפרה הזאת כבר מתה. תפסיקו לנסות לחלוב אותה. נ.ב. באמת שיר חמוד.
ע ערן1987 New member 20/6/14 #86 Lana Del Rey - Born to Die לא החלטתי עדיין אם לשמוע ת'אלבום החדש שלה אבל החלטתי לשמוע שוב את הראשון. בינתיים זה מרגיש כמו שיר אחד ארוך.
Lana Del Rey - Born to Die לא החלטתי עדיין אם לשמוע ת'אלבום החדש שלה אבל החלטתי לשמוע שוב את הראשון. בינתיים זה מרגיש כמו שיר אחד ארוך.
D DAN1EL New member 20/6/14 #94 Is Tropical - Dancing Anymore מעולה https://www.youtube.com/watch?v=ObD3mLBzlug