אנחנו והם: "החומה" מול "טומי"

FunkyMonk

New member
אופרת רוק <> אלבום קונספט

זה לא אותו דבר. אופרת רוק היא אלבום קונספט, אבל למשל, הדארק סייד הוא לא אופרת רוק.

אכן מומלץ

אבל אל תצפה לפרוג, כי זה לא. יש "עלילה" מסויימת, המתפתחת משיר לשיר, אבל המוסיקה היא רוק טיפוסי לתקופה.

מורנא007

New member
תודה על האזהרה

ציף, תאמיני לי שבמהלך החיים יצא לי לשמוע ולקנות אלבומים שהם רחמנא לצילן לא פרוג, וכדור הארץ המשיך לנוע במסלולו...

Jason2

New member
תודה, לא הכרתי

שמעתי את זה לראשונה היום. בשמיעה ראשונה זה נשמע מצויין, אבל לא התעמקתי כל כך בעלילה.

holo

New member
לפי מיטב הבנתי

הכוונה ב"אופרת רוק" היא לאלבום שמספר סיפור מסויים, כשלכל שיר/כמה שירים חלק שונה בסיפור.

hkatsman

New member
השוואה מתבקשת

חשבתי עליה לבד, אבל ידעתי שמישהו אחר יציע אז לא שלחתי מסר. אצלי אין ממש תחרות בין השניים כי החומה הוא בין האלבומים האהובים עלי ולטומי לא ממש התחברתי... יש את פינבול וויזארד, WNGTI וקריסמס שהם האהובים עלי אבל חוץ מהם לא הרגשתי שהאלבום הזה הוא משהו יוצא מגדר הרגיל, כמו שאני מרגיש כשאני שומע את החומה.

afcon11

New member
גם בלי להכיר את טומי - החומה

האמת היא שאני לא מכיר את האלבום למעט Pinball Wizard. אבל החומה זה הפייבוריט שלי מבין האלבומים של פינק פלויד, כך שלא ניתן להשוות אותו לשום דבר אחר.

FunkyMonk

New member
בדיוק אנשים כמוך הורסים את המשחק

אתה לא מכיר את טומי, אז מאיפה החוצפה שלך להצביע בעניין?? אתה לא מכיר אחד מהמשתתפים! אני לא מכיר את טומי מעולה, אבל אני יודע שחומה ממש ממש גרועה, אז אני יכול להצביע לטומי?? זה נראה לך הגיוני?? על סמך מה?!?

afcon11

New member
אויש, איך אצליח לישון הלילה?

הרסו לך את המשחק אה? ממה שאני רואה, אתה לא ממש מרוכז במשחק אם בחרת להתייחס להודעה שלי. ולמרות שאתה נודניק לא קטן, ומדבר לא יפה אני עדיין אטרח להסביר את עצמי - לא הצבעתי לכלום וההודעה הקצרה, הסתומה וחסרת הנימוקים שלי רק נועדה לומר "אני מת על החומה". ואם המשחק באמת היה מעניין אותך, היית מבין את זה בקלות ומתקדם הלאה להודעות היותר ענייניות. ודרך אגב, קטנוניות היא החוצפה הגדולה מכול.

FunkyMonk

New member
חחח

למקרה שלא טרחת בכלל לקרוא את ההודעה שלי, ורואים זאת (או שאתה דיסלקט), כתבתי שלא שמעתי את טומי, ולכן אני לא משתתף במשחק. קשה לך לעצור את עצמך מלהגיב בשרשור? זה נורא מעניין את כולנו שאתה מת על החומה, אבל אין צורך שתביע זאת בשרשור שלא קשור לכך. יש אין סוף ואחד שרשורים שונים שבהם תוכל לשרשר על כך (ואפילו לזכות לתגובות ענייניות), או אפילו לפתוח על כך שרשור משל עצמך. ומאיפה לעזאזל אתה מרשה לעצמך לאמר ש"אם המשחק הזה היה מעניין אותי לא הייתי מתייחס אליך". בבקשה ממך ילד, אל תרשה לעצמך אפילו לחשוב בשמי. אם היה בך הגיון ודעת, היית שם לב כי ההודעה שלך: לא קשורה. לא מעניינת. ובטח סתם תגרור תגובות ממשתמשים קטנוניים. ולא, אין לי כוח לשלוח את זה בפרטי. ><

holo

New member
סתם שאלה

למי בדיוק אתה מתכוון ב"משתמשים קטנוניים" אם לא לך?

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

כן כי אני מסכים עם הפואנטה שלך ואני לא חושב שצריך לספור אנשים שמכירים רק מתמודד אחד (זאת הסיבה שאני לא מצביע), אבל היית יכול להיות קצת פחות תקיף... ולafcon11 - במשחק שכולו השוואה, אני לא חושב שזה פייר להצביע אם אתה מכיר רק אחד מהמתמודדים...

afcon11

New member
גם אתה מתקשה בהבנת הנקרא?

תסלח לי מראש על הנימה, אין לי כוונה להעליב חלילה. אני חוזר ואומר - לא הצבעתי לכלום. תקרא שוב את ההודעה שלי. לא חשבתי שזה גם יתפרש כהצבעה. בטח שלא התכוונתי להרוס למישהו משהו. סתם שרפתי דיו וירטואלי. אתם מתנהגים כאילו מתנהל כאן דיון על חיי אדם וגזלתי לכם שורה קריטית שהכריעה את הכף. מה קרה? קמתם על צד שמאל? קצת פרופורציות ודרך ארץ. אני לא רוצה להתחיל להתבטא כאן בצורה שבה התבטאו כלפי, לכן אני נמנע מלהגיב למי שאינו ראוי לכך, אבל זה פשוט גועל נפש.

פרופורציות

לכולם, אני לא בטוחה שנספור בכלל קולות כאן, אז לא צריך להתעצבן. די אם נראה את המגמה הכללית. וגם, העובדה שחברי פורום (או מי שכותבים בו) אינם מכירים אלבום זה או אחר, הנה רלבנטית למי שרוצים להבין לאיזו מוסיקה נחשפים כאן בארץ, ובאיזו מידה. לכן הייתי דווקא כן רוצה לשמוע על אנשים שאינם מכירים אלבום כזה או אחר, הנדונים כאן.

Ivory Flower

New member
אם כך

מעולם לא שמעתי את טומי במלואו, תמיד זה היה בקטעים ובלי לתכנן.

FunkyMonk

New member
אם אין כאן תחרות כלשהי -

אז בהחלט אין שום בעיה עם הודעות שכאלו. אני חושב אישית שהן קצת תפלות, אבל בסדר.. במקרה של הצבעה - לדעתי הודעה כזו לא צריכה להיספר.

למעלה