אנחנו זן נדיר?

מתקשרים אליה. שתבוא עכשיו. אני ממש

שונאת את הקטעים האלה שהורים הולכים ומשאירים את הילד שלהם ומי שמארח צריך לדאוג לכל מחסורו של הילדון עד....הבר מצווה. מה קרה אנשים???? אני מסכימה איתך שזה כבר גובל בחוסר נימוס וחוסר התחשבות. מאז ומתמיד,כבר שנים, אני מודיעה מראש מה השעה שצריך לבוא לאסוף ילדים שבאים לבקר אצלינו. בנתיים 3 פעמים אחרו לי (ולא ענו לנייד....) יאלה תמציא משחק חיפוש מטמון - תגיד להם שבין כל הבלאגן יש אוצר, אם יסדרו הכל ימצאו אותו (תמיד תוכל להגיד שהאוצר הוא תפוח עץ או מלפפון חתוך יפה....
)

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo201.gif../images/Emo6.gif מקוה שעבר בשלום... ובאמת לא צריך להתבייש, אפשר לטלפן להורים של החבר ולבקש ברוח טובה שיאספו אותו ../images/Emo13.gif

ronnm

New member
כנראה שכן

כנראה שבכל מצב, עדיין קשה לאנשים לעכל את זה שיש אבות שאוהבים להיות אבות, ונוכחים בחיי הילדים שלהם. סיפור קצר מביקור שלנו בחדר מיון לפני מספר שבועות ( הביקור היה עקב התייבשות והכל עבר בשלום... ) התחיל מזה שהרופאה והאחות דיברו רק עם אשתי ושאלו רק אותה שאלות והתעלמו מקיומי, כאילו אמי מתלה לתינוק ולא יותר מזה. השיא היה, שבשל מסוין של הלילה, הילד הסכים לאכול קצת מבקבוק, הוא היה על הידיים שלי, ואני מאכיל אותו עם הבקבוק ביד שלי (!!!!!!), אחות רואה אותנו ואומרת לאשתי " אני רואה שאת מנסה לתת לו לאכול ... " מה תגידו על זה? מתלה לתינוק או לא???

schlomitsmile

Member
מנהל
זה באמת כבר מטורף... אני מקוה שהגבת ב../images/Emo6.gif פרוע, ולא ב../images/Emo46.gif ... שתי התגובות מתאימות, אבל הראשונה בריאה יותר ../images/Emo13.gif

ronnm

New member
זה באמת היה יותר מצחיק ממכעיס

למרות שנורא קל להתעצבן ב4:00 בבוקר אחרי לילה במיון

Master Stav

New member
בטיפול בבית חולים לקטן

הרופא מדבר עם אישתי שהגיעה בדיוק עכישו להצטרף אלי אני היתי בצילומי הרנטגן אני היתי בחבישה אני הייתי בויכוח עם חצי בית חולים שירדימו מקומי האמא מגיעה ...אני ..לא קיים
מתלה ....לא מדוייק אבל הקיבעונות הם קיבעונות ... יקח איזה דור או שניים לשנות את הפרוגרמה

למעלה