אנחנו טסים

Drowned World

New member
אנחנו טסים ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo160.gif

אז ככה בשעה טובה ומוצלחת אך לא שלמה עדיין חחח אני ורעות כפרעלייה טסים ב20 לחודש למדריד לראות ת'ספייס בהופעה ! יאס יאס ! הולכת להיות חוויה מעלפת !!!! אווי כמה שאנחנו נהנה ! יאללה חברים אל תהיו כאלה כבדים זה הזדמנות של לייף טיים ! תבואו !!! לא תתחרטו !

britmel

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

נו תשלם כבר
(חחחחחחח סומכת עליך כפרעעע) יאוןוווווו@@@@!!@@@$$$%%#
spice up ur life

shaylovesmj

New member
שאלה!

מי יודע אם נישארו כרטיסים להופעות שיהיו בלונדון בינואר או מנצ'סטר? והאם נישארו כרטיסים להופעה במדריד עדיין? אשמח אם מישהו יודע ויוכל לעדכן אותי תודה

לפי מה שידוע לי...

ללונדון ומנצ'סטר לא נשאר... או לפחות לא שאני יודעת על זה... כי גם אני רוצה ולא מצאתי =\ למדריד אני כמעט בטוחה שיש

מוסיפה

לגבי הופעות בלונדון (אולי גם מנצ'סטר... לא בדקתי) אם אתה צריך כרטיס בודד עדיין תוכל למצוא, אבל במקומות די גרועים... להשיג 2 כרטיסים צמודים ומעלה כבר לא ממש אפשרי

ומוסיפה שוב חח

מסתבר שכן אפשר למצוא 2 צמודים... למרות שעדיין לא מקומות הכי משו... אין לי מושג מאיפה זה צץ! בדקתי כל כך הרבה פעמים וזה עשה לי שאין!!

gaga9

New member
הכרטיסים נמכרים מהר בכל העולם אבללל

הדרך הכי טובה לקנות כרטיסים זה לא לוותר ולנסות לקנות מאנשים שקנו בכמויות ומוכרים את זה אתה יכול למצוא דרך כל מיני אתרי אינטרנט (כמו ebay לא יודעת איזה עוד יש באירופה אבל אני קניתי בלארה"ב מאחד האתרים כי הייתי צריכה 6 כרטיסים וזה לא היה קל להשיג אבל בסוף הצלחתי :) אז שיהיה בהצלחה ותעדכן אותנו

Drowned World

New member
ב"ה החבילה שלנו הגיעה !

אנחנו ביום ראשון או שני הולכים לקחת אותה מת"א וגם את הדגל ספייס בדרך

Drowned World

New member
שיה כפרה תבואי איתנו !

אנחנו נוסעים שבוע הבא ברביעי בלילה כנסי לאתר של און טור ומשם תרשם www.ontour.co.il צריך להזדרז למה ההרשמה אוטוטו נסגרת

shaylovesmj

New member
לצערי למדריד לא יסתדר

לי לנסוע אבל כולי תיקווה שללונדון כן הרי יש איזה 20 הופעות שם לא????

Drowned World

New member
משהו כזה... תבדוק באתר www.thespicegirls.com

רשום שם את כל התאריכים של ההופעות

britmel

New member
ממ למדריד כן

בואי איתנו שאני לא היה לבד עם שני בחורים.. חח

britmel

New member
../images/Emo2.gif

חחחח מה?