בטוח נשארו כרטיסים... אומרים סולד אאוט אבל תמיד אפשר למצוא כרטיסים. אני מכיר איזה מישהו שמצא.
P pinkdor New member 13/12/07 #22 בטוח נשארו כרטיסים... אומרים סולד אאוט אבל תמיד אפשר למצוא כרטיסים. אני מכיר איזה מישהו שמצא.
G gaga9 New member 12/12/07 #13 אתם ממש תהנו הייתי בכיף הולכת לראות את ההופעה שוב אחת ההופעות הטובות ביותר שראיתי ובלונדון זה בטוח יהיה מטורף יא בא לי גם להצטרף
אתם ממש תהנו הייתי בכיף הולכת לראות את ההופעה שוב אחת ההופעות הטובות ביותר שראיתי ובלונדון זה בטוח יהיה מטורף יא בא לי גם להצטרף
G gaga9 New member 13/12/07 #19 הלוואי שיכלתי אבל אני לא יכולה לצאת מהעבודה למרות שכמה ימים אחרי זה אני לוקחת חופש לבוא לבקר את ארצנו הקטנטונת
הלוואי שיכלתי אבל אני לא יכולה לצאת מהעבודה למרות שכמה ימים אחרי זה אני לוקחת חופש לבוא לבקר את ארצנו הקטנטונת
B britmel New member 13/12/07 #24 ../images/Emo51.gif לכולם אנחנו נהנה../images/Emo3.gif מיי גאדדדד עוד שבועע אההעעהע עוד 10 ימים להופעההה
../images/Emo51.gif לכולם אנחנו נהנה../images/Emo3.gif מיי גאדדדד עוד שבועע אההעעהע עוד 10 ימים להופעההה
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 14/12/07 #26 אוויטה../images/Emo99.gif נצל"ש יאוווזה השגתי! השגתי!!!
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 14/12/07 #30 כע למרות שיעצרו אותי בקמפוס על מינון יתר של נוסטלגיה (חפיף מי שם עליהם?)
מ מלאני סי 2 New member 14/12/07 #31 תעשו חיים ותספרו חוויות מההופעה../images/Emo70.gifכיף לכם../images/Emo79.gif
B britmel New member 15/12/07 #32 ../images/Emo45.gif ברורר נמסורד"ש לכולן ../images/Emo13.gif ונביא מלאא תמונות וחווית