אנחנו כבר מומחים,לא?

randu

New member
אנחנו כבר מומחים,לא?../images/Emo22.gif

אחרי 4 עונות של
יופי
, שלכל עונה 13 פרקים [
], שזה אומר 2800 שעות של צפייה,בלי לזוז מהמסך,
אנחנו כבר מומחים,לא
אז סדרו את התכונות הבאות מהכי חשובה,להכי פחות חשובה! **חובה לציין סיבה
ואלו הן התכונות:
גוף יפה
פנים יפות
הליכה טובה על המסלול
פוטוגניות
אישיות
סגנון אישי כלול ב"אישיות"
אז..קדימה,לעבודה

randu

New member
וזה הדירוג שלי! *אני חופר היום*../images/Emo3.gif

מהכי חשוב,להכי פחות חשוב: פנים יפות
אני לא חושב שאפשר להיכנס בכלל לעולם האופנה,בלי פנים יפות, גם דוגמניות מסלול,לא יכולות להיות עם פנים מכוערות
גוף יפה
כי ככה,שמנות לא יכולות ללכת על המסלול,אבל כן להיות דוגמניות פנים (יש כזה צירוף
) בעצם..אני לא ממש יודע מה אני רוצה להגיד,אחרי שאני אסיים ת'דירוג,אני אסביר במילים שלי
|פוטוגניות
כשבחורה מצטלמת לקמפיינים,היא חייבת להיות פוטוגנית, גם דוגמנית מסלול לא יכולה שהפנים שלה יהיו מתות
הליכה על המסלול
בסופו של דבר,הרי האישיות זה הדבר הכי פחות חשוב, אז ברור בהליכה טובה על המסלול תהייה מקום לפניו. אישיות
דוגמניות צ'כות לעשות את העבודה שלהן כמו שצריך, לא להיות חכמות,או משהו מעבר לזה. ועכשיו במילים שלי: דוגמנית עם פנים יפות יכולה להוביל קמפיין, ויכולה ללכת על מסלול גם אם היא שמנה. דוגמנית עם גוף יפה,ופנים לא יפות,לא יכולה ללכת על מסלול וקל וחומר שלא להוביל קמפין! עכשיו יותר ברור...?

randu

New member
ווה,אני קורא את זה ויצאתי מטומם../images/Emo70.gif

Fergie7

New member
אני חוששת מפיצול אישיות.

"דוגמנית עם פנים יפות יכולה להוביל קמפיין, ויכולה ללכת על מסלול גם אם היא שמנה." אבל כתבת "כי ככה,שמנות לא יכולות ללכת על המסלול"

randu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif,בגלל זה רשמתי שיצאתי מטומטם

MeetLofe

New member
אני?מומחה?../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

אז ככה אחמ אישיות-טופ מודל חייבת אישיות יצא לי לראות ערוץ האופנה כמה פעמים [כמה הומואי מצידי] והיו בנות שנמשכתי אליהן ישר רק בגלל ההליכה שלהן אני חושב כ"כ שהליכה מבטאת אישיות כל אחת חייבת שיהיה לה סגנון הליכה שיאפיין אותה נגיד ההליכה של טיירה אווווווו אני מזיל ריר על ההליכה שלה בכל מיני תצוגות של דולצ'ה ג'באנה וכו' אני בוחר את זה בדבר הראשון כי יכול להיות שהבחורה לא כ"כ יפה אבל היא נכנסת לחדר ואווווו די אני נשמע כמו טיירה אבל אני באמת מאמין כך היא נכנסת לחדר ואפילו שהיא לא הכי יפה היא ממגנטת לדעתי זה הכי חשוב אישיות כוללת כ"כ הרבה דברים. פנים יפות גוף יפה שני הדברים האלה הולכים ביחד זה כמו שיוצאים עם מישהו נכון שהחבילה הכללית זה מה שקובע בסופו של דבר אבל על ההתחלה למה שמים לב?לחיצוניות! אני כן חושב שיכולה להיות טופ מודל למידות גדולות כמו קייט מוס אבל זה הרבה יותר קשה מלהיות טופ מודל עם גוף יפה ובואו לא נשכח שקייט מוס התחילה דקיקה ולכן הפנים יותר חשובות בעיניי ושוב יש המון בחורים מדהימים וחתיכים שיוצאים עם בנות לא הכי שוות בואו נגיד או כנ"ל להפך וזה בגלל המשהו הזה שמדליק אותם וזה לאו דווקא היופי פוטוגניות-על זה אפשר ללמד ולהתאמן. והאמת שגם חייב את זה על המסלול לכן זה לפני המסלול הליכה על המסלול-מלמדים עובדים קשה וזה מצליח כמובן שכאלה עם פרסונטלי מצליח להן הרבה יותר

Xx Pinki xX

New member
../images/Emo12.gif

ממ...מענין ^.^
1.אישיות.-כולנו יודעים כמה זה חשוב.
2.גוף יפה-למרות שיש את נפלאות הפוטושופ עדיין,דוגמנית צריכה גוף יפה.
3.הליכה טובה על המסלול-כי שם הכול מתחיל.
4.פוטוגניות.-כי ככה.
5.פנים יפות.-שטויות,מה שחשוב זה גובה ורזון פנים תמיד אפשר לתקן.לדוגמה נאימה-יש לה פנים ממש מכוערות לדעתי.

MeetLofe

New member
טיירה אמרה למישהי בעונה ה6

אל תשכחי שכל הכסף זה כאן והשתמשה בפניה כדוגמא הכוונה שכדי להצליח חייבים פנים פוטוגניות יפות זה ענין של טעם אבל הן חייבות להיות פוטוגניות

SummerNightCity

New member
אז בשביל מה יעסיקו דוגמנית, אם

צריכים לעבוד על התמונות שלה בפוטושופ?

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifזה לא העניין שתמיד יש מה לשפר

מן הסתם כל אחת תיראה יותר טוב עם ליטוש, והאמת זה ממש מפריע לי שמלטשים ומשפצים הכל במחשב- כאילו אסור להיות לא מושלם?! ואולי זה יישמע סתם פמיניסטי מה שאני אגיד אבל זה באמת מרגיז, למה נשים תמיד צריכות להיות מושלמות בכל ס"מ בגופן?!

JULI4561

New member
צודקת ... אבל לא נראה לי שלאלה

שמצטלמות זה ממש מפריע שליטשו את התמונות שלהן:/

Fergie7

New member
שלי.

פוטוגניות- לא חשוב איך את נראית, אם את לא פוטוגנית והמצלמה לא אוהבת אותך, אז התמונות יוצאות מעפנות. פנים יפות- יש צורך להסביר? למרות שזה לא הכי חשוב[ נפלאות הפוטושופ והאיפור.] גוף יפה- כי זה פשוט חשוב! אישיות- לא חושבת שזה הכי חשוב אישיות, אם את כולה מצטלמת או הולכת על המסלול. הליכה טובה על המסלול- תמיד אפשר ללמוד, לא בעיה.

SummerNightCity

New member
אז לפי מה שאת אומרת. ../images/Emo12.gif

צריכים לפתוח בי"ס לדוגמנות. [ללמוד איך המצלמה יכולה לאהוב אותך, ללמוד ללכת.]

למעלה