אנחנו כבר מומחים,לא?

SummerNightCity

New member
אני רק יכולה לנסות. ../images/Emo152.gif

גוף יפה אני לא חושבת שזה כל כך קריטי אם הדוגמנית רזה או מלאה, כי אחרי הכל יש גם דוגמניות למידות גדולות. אני חושבת שהן צריכות להיות בפרופורציות, כי יש מלא רזות ומלא מלאות שאין להן פרופורציה בגוף, ולדעתי אם אין גוף בפרופורציה, אי אפשר לדגמן. [למעט מקרה יואנה.] פנים יפות זה אחד הדברים שאני חושבת שכן צריכים להיות קריטים, אבל מסתבר שלאף אחד לא אכפת. העולם מלא בדוגמניות מכוערת, ואפילו כאלו שבכלל לא מיוחדות. אני לא אומרת שכולן צריכות להראות כמו טיירה, אבל אם לא יפה, לפחות שתהיה מיוחדת. הליכה טוב על המסלול אם היא דוגמנית שמרבה לעשות תצוגות אופנה הרבה יותר מצילומים, אז ברור שזה ממש חשוב, כי זו העבודה שלה הרי.
פוטוגניות זה אחד ה-דברים. יכולה להיות הדוגמנית הכי מכוערת בעולם, ופשוט לצאת לא עצמה בתמונות! [עין ערך מישל] ויכולה להיות אחת היפות, ופשוט לצאת לא עצמה, בצורה זוועתית. אם אין פוטוגניות- מן הסתם אין תמונה, איך הרי היא תמכור את המוצר? ויש לי דוגמה מזעזעת, אני לא זוכרת אם זה עדיין קיים, אני חושבת שזו הייתה פירסומת לטאג וומן, בכל תחנת אוטובוס שנייה, עם איזו דוגמנית אחת עם האופנה הזו של המלחים. אוקיי, לא מספיק שהיא הייתה לא יפה במיוחד, היא הייתה כל כך עקומה! והתמונה הפחידה אותי משהו. ): איך אפשר לאשר תמונות של מישהו לא פוטוגני לפירסום חוצות? :S אישיות לא נראלי שאת רוב הדוגמניות אנחנו והעולם מכירים אישית, אז לנו זה לא אמור להזיז. אבל בהחלט צריכה להיות לה אישיות נוחה, ולא כבדה כזו, כדי שהיא תוכל לעבוד עם הסוכנים, לקוחות פונציאלים וצלמים. ואם סגנון אישי- אני חושבת שלכל דוגמנית [או לפחות לאחת שהיא מוכרת] צריך להיות משהו שייחד אותה.
 

SummerNightCity

New member
חחחחחח אני רואה שבכלל לא סידרתי.

סתם הגבתי אם זה חשוב או לא.
בכל מקרה אז 1. פנים יפות \ גוף יפה\ פוטוגניות. 2. הליכה טובה על המסלול. 3. אישיות.
 

purple rain2

New member
../images/Emo205.gifאחלה דיון ../images/Emo45.gif

אמממ... 1. פנים יפות- כי כמו שכבר אמרו לפניי, דוגמנית לא יכולה בשום מצב להיות מכוערת. מקסימום אין לה גוף אידאלי של דוגמנית אז היא יכולה להיות דוגמנית פנים, לא מסלול. 2. גוף יפה ופוטוגניות- כי מישהי שלא פוטגנית יכולה לעשות מסלול, ולהפך...
3. אישיות- כי דוגמנית שרוצה להיות באמת טופ מודל מפורסמת (כמו ג'יזל, טיירה, היידי קלום וכו') צריכה להיות סלב, וסלב צריכה אישיות כדי להיות מעניינת, כדי שהציבור יאהב ויתעניין בה, אחרת אין לה זכות קיום בעולם הזוהר... ומישהי יבשה כזו ואנטיפתית לא יכולה להגיע לשום מקום עם הגישה הזו. 4. הליכה טובה על המסלול- כי זה באמת אפשר ללמוד. מקסימום מישהי יכולה לעשות הליכה ייחודית שתהיה "הליכת החותם שלה" This walk is gonna make me famous
או שמא זה היה this is what's gonna make me famous
 
אני../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

פוטוגניות הליכה על המסלול פנים יפות גוף טוב ואישיות
 

katie me

New member
מפיה של מומחיתB -)

גוף יפה- כי לפי דעתי קודם כל חייבים להיות לדוגמנית נתונים בסיסיים,כמו גובה ומידות גוף מסוימות כדי להחשב בכלל כדוגמנית (ואני לא מדברת על כל ה + SIZE ).
פוטוגניות- כי גם הבחורה הכי יפה בעולם אם בתמונות היא לא יוצאת טוב, היא לא תוכל להיות דוגמנית,קחו לדוגמה את אן,מתוך כל הבחורות שהיו שם לה היו הנתונים המתאימים ביותר להיות סופר מודל,גובה מדהים,גוף משגע פנים מהממות,אבל התמונות שלה היו על הפנים ועובדה שהיא לא זכתה.
פנים יפות-כי זה חשוב! דוגמנית עם פנים מכוערות לדעתי לא מתאימה להיות דוגמנית (וכבר ראיתי מספיק כאלה),דוגמנית כמו שאני רואה אותה צריכה להיות מאד יפה, גם מבחינת הפנים וגם מבחינת הגוף.
אישיות- כי בימינו צריכים אישיות מאד מסויימת כדי להיות דוגמנית באמת מצליחה,וזה כולל מרפקנות, ספונטניות ופתיחות. לדעתי בחורה שמדהימה ביופיה אבל,קצת ביישנית או לא מספיק בולטת לא יקחו אותה ודווקא יקחו את הפחות יפות אבל,אם אישיות בולטת (לדוגמה ניקול של עונה שלישית שהייתה יפיפיה).
הליכת מסלול טובה- זה לדעתי הכי פחות חשוב כי כבר ראיתי מלא דוגמניות ב FTV שלא יודעות ללכת, וחוץ מזה אני חושבת שללכת אפשר ללמוד. אני לא אגיד שזה לא מוסיף בוודאי, שאם לדוגמנית יש הליכה שמייחדת אותה כמו ההליכה של איווה או הליכה שדפקה נאימה בתצוגה האחרונה, אבל זה לא הכי חשוב.
ובזה תמו הגיגי!
 
הדירוג שלי..../images/Emo87.gif

גוף יפה- אם אין לך גוף מיד מעיפים אותך לכל הרוחות..
פנים יפות- אין לך פנים מיד שולחים אותך למקום הקטן שממנו באת..
פוטוגניות- את לא פוטוגנית אין מה לעשות.. לא יעזור כלום.. נכשלת!!
אישיות- את חייבת גם אישיות בכדי להצליח.. אחרת תהיה לא מוצלחת כמו ניקול
הליכה טובה על המסלול- לא משהו שכל כך חשוב.. נשים יכולות לדגמן גם צילומים.. ולא לעשות תצוגות.. ואת ההליכה אפשר גם לסדר וללמוד.. קחו למשל של יואנה[
]הלכה כל כך גרוע!!! אבל כל כך! ועכשיו היא הולכת מדהים
 
למעלה