אנחנו לא נמצאים במטריקס

• פותח הנושא EMM1
  • פורסם בתאריך

EMM1

New member
אנחנו לא נמצאים במטריקס

למה ש"המכונות" יצטרכו אותנו בכלל? בשביל אנרגיה? בפעם האחרונה שבדקתי לא הייתי כור אטומי... כדאי שתחשבו על משהו יותר הגיוני.

חשבת על זה:

אנחנו לא חושבים שאנחנו חיים במאטריקס כמו בסרט וסתם יצאת טמבל. מספיק הגיוני בשבילך?

EMM1

New member
נו באמת כל ההערצה באה מהאפשרות הזאת

או יותר נכון מהפרספקטיבה שנותנים לעולם אחרי שבוחנים את האפשרות הזאת. וממש לא מעניין אותי אם לא מזיז לך שהעלילה מופרכת(וקצת דהרת כשניסית לשכנע אותי, בשם כל הפורום, שמה שבכלל לא אמרתי לגביכם לא נכון).

CAT4

New member
אחד למה לא שיצטרחו אותנו

ניצמד לסיפור O.K בני האדם סגרו את השמיים שהם היו הפתח היחידי למקור אנרגיה יעיל ( חום השמש) ואם נוסיף לזה את הנבואה של אסימוב : עד שנת 3000 בני האדם יכלו את כל המשאבים הטבעיים שלהם ליצירת אנרגיה (משהוא כזה) אז זה מאוד הגיוני שהמכונות יראו בנו כמקור חום (אנרגיה ) אפשרי ויעיל ואני אומר למה לא, למה לא

EMM1

New member
אתה לא רציני נכון?

ובשביל הסיכוי שכן, אני אומר עוד פעם אחת ודי - בני אדם לא מייצרים אנרגיה, הם צורכים אנרגיה. ואם כבר נניח שצריך אותם בשביל לשמש מפרק(מעכל) בסוף תהליך ייצור של מולקולות עתירות אנרגיה, אז למה אותם ולא אלף בעלי חיים אחרים?

EMM1

New member
אה ואם כבר הולכים לפי הסרט

אז מדברים בו על בסך הכל 200 שנה קדימה.

0Pandemonium0

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"בני-אדם לא מייצרים אנרגיה"
חזק!

CAT4

New member
אני מעוד רציני

בני אדם צורכים מזון ומשתמשים בו לפעולת מחיי היום יום לדוגמא כאשר את רץ את צורך מזון/אנרגיה כדאי להפעיל את השרירים שלך אבל כמו כל מכונה אתה כפוף לחוקי הפיסיקה שאומרים שלפחות 66% מהאנרגיה מבוזבז במהלך השימוש במכונה ( או השרירים שלך אם תרצה) מתבזבז ( בצורת חום למשל) ואת האנרגיה הזו ניתן להמיר שוב לצורות שונות (חשמל אם תרצה) וככה לנצל את המבוזבז ועל בסיס זה בנוי הרעיון של "סדות של חשמל במטריקס" מה שיכול להיות רעיון יסים בגלל שכל מה שבני אדם צרכים לאכול זה מעט מעוד מינרלים, פחממות וסוכר. מבין

EMM1

New member
ולמה שישקיעו אנרגיה מלכתחילה בייצור

של הפחמימות וכל השאר? לידיעתך, רוב רובה של האנרגיה שבה משתמשים היצורים על הפלנטה באה מפוטוסינתזה שמתבצעת בצמחים חיידקים ואצות(שימוש באור השמש), וחלק קטן מאוד מאוד מבוצע על ידי כימוסינתזה וגם אם זה היה מספיק(וזה לא) זה עדיין לא סיבה להשתמש בבני אדם(ולתת להם את אותם 33% אחרי תהליך סינתוז מסובך).

Gilliana

New member
אתה טועה

בני אדם אכן מיצרים אנרגיה, הרבה מאד אנרגיה למען האמת. או אולי נדייק יותר: האנרגיה האגורה במזון שאנו צורכים הופכת לאנרגיה חשמלית ולחום. וכל זה בלי שום קשר להאם מה שמוצג במטריקס הגיוני או לא - זה כבר סיפור אחר.

EMM1

New member
כן אבל את טועה

הם לא מייצרים את האנרגיה שאגורה במזון שלהם. הצמחים מייצרים את זה בעזרת האנרגיה של אור השמש(וזה בלי שום קשר לכך שבמטריקס מוצג שאין אור שמש - זה כבר סיפור אחר).

Gilliana

New member
נו ברור שלא

אף פעם לא אמרתי כך. באמת מעניין מה היו מקורות המזון של בני האדם במטריקס, אם אני זוכרת נכון זה לא ממש הוזכר - למעט השימוש בגופות של המתים כמקור מזון (בררררר....)

AnnabeI Lee

New member
אף אחד לא מייצר אנרגיה..

אנחנו (וצמחים ומכונות) רק ממירים אותה למצבים שונים...

EMM1

New member
הנקודה היא בכל מקרה

שבני אדם לא מפיקים אותה.

Transc3ndent

New member
וודאי שהם כן

בני אדם הם כמוהטרוטרופים, וככאלו מפיקים אנרגיה מפירוק מזון, בדומה למרבית היצורים החיים.

למעלה