אנחנו נשואים... והיה נפלא...

הילית*

New member
אנחנו נשואים... והיה נפלא...

קיבלתי מתנה גדולה- חתונה נפלאה. היה לנו ממש כייף וגם הודות לתפילות שלי אחי יצא לכמה שעות לחתונה שלנו וזה היה הדבר הכי מרגש, שהוריד לי דמעות כשראיתי אותו.... אבל, קודם כל אני רוצה להודות לכם, לכל אחד ואחד ממכם ואני רוצה שתראו את התודה הזאת באופן אישי! הצלחתם לרגש אותי עד דמעות, אתם פשוט נפלאות. חבורה של בנות פשוט נהדרות, מתחשבות, רגישות.... אולי אפילו בזכותכן התפילות שלי נענו והיה לנו כ"כ טוב אתמול. אני מאחלת לכל אחת ואחת מכן אושר וחיים נהדרים כי מגיע לכן... שלכן באהבה רבה הילית וישראל

*שיר

New member
יו, הילית, אני כלכך מתרגשת!!! ../images/Emo49.gif ../images/Emo23.gif

כל הערב אתמול חשבתי עליכם וקיוויתי נורא שאחיך הצליח להגיע ושאתם נהנים ושיש לכם חתונה נפלאה.
אני ממש ממש שמחה לשמוע שהכל עבר טוב ושהיתה חתונה שמחה ושהיית מאושרת ואשמח כמובן לשמוע את כ-ל הפרטים של החתונה... ובינתיים, המון מזל טוב!!!

סיגל2

New member
היי הילית, אני שמחה לשמוע שהחתונה

היתה נפלאה ושאחיך יצא למספר שעות כדי לשמוח בשמחתכם. אני מקווה שהוא מרגיש יותר טוב ושתהיה לו החלמה מהירה. שיהיה לך ולישראל הרבה אושר ושמחה מעתה והלאה. סיגל ואילן

אתי@

New member
הילית וישראל ../images/Emo23.gif

המון המון מזל טוב. אני מאחלת לכם המון אושר והצלחה - מגיע לכם! הילית - החלמה מהירה לאחיך. בתקווה שתישארו איתנו
אתי@

הדסים

New member
מזל טוב!!!!מזל טוב!!!!!! ../images/Emo25.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo39.gif

איזה כיף לקרוא שבסוף הכל הסתדר .... פרטים בבקשה...

הילית*

New member
טוב, אז ככה....

אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל. התחלתי את היום בארוחת בוקר טובה של אמא שלי ובמאות שיחות טלפון מרגשות של כל סביבתי הקרובה. בשלב זה היינו בטוחים שאחי לא יבוא. יותר מאוחר התקשרו יאיר ז´רמון, שהיה קודם כל בן אדם... ואתי אלבכרי הנהדרת ושאלו לשלום אחי ולשלומי והצליחו שוב לרגש אותי... אתם לא יודעים עד כמה עשיתם לי טוב באותן 24 שעות שבהן מיאוש עברנו לשמחה גדולה ועצומה... אח"כ הלכתי עם אמא שלי לבקר את אחי, ביקור קצר, והוא אמר שהוא יבקש מאוד מהרופאים לבוא לחתונה וזה ממש ממש היתה התקדמות, זה אמר שהוא כבר מרגיש יותר טוב (בערב, כשעתיים אחרי הניתוח הוא ממש לא רצה בזה וגם הרופאים אמרו שבינתיים אין מה לדבר על זה) אח"כ הלכתי למספרה וכאן אני חייבת להמליץ לכן לעשות תסרוקת נסיון אמיתית. אני עשיתי ובסוף בחרתי לעשות תסרוקת אחרת שעם המון שינויים שאני עשיתי בה הייתה פשוט מקסימה. לאחר איפור מקסים ולבישת השמלה אצל ההורים שלי יצאתי כלה ממש יפה ו.... למרות חששותיי הכבדים ישראל אהב את השמלה... אני אמשיך עוד מעט לגבי החתונה עצמה

הדסים

New member
הילית... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

קודם כל והכי חשוב זה שאחיך הרגיש מספיק טוב להגיע... ודבר לא פחות זה שהייתה לך את חתונת חלומותיך כרגע אני מציעה לך לקחת נשימה עמוקה ולנוח, אצלי הימים שאחרי היו מצד אחד מאוד שמחים כי בכל פעם שחשבתי על החתונה הלב שלי נמס.. ומצד שני יש קצת ריקנות כי זה נגמר כל כך מהר ועכשיו מה?!

*שיר

New member
זה באמת קצת מפחיד - פתאום אין מליון

סידורים וטלפונים לעשות... מה עושים עם כל הזמן הפנוי הזה?!

הדסים

New member
האמת היא שהסידורים עוד

ממשיכים קצת גם אחרי ...תשלומים לספקים, תמונות , וידאו ואח"כ המשפחות רוצות לראות אז זה גם קצת התרוצצות , אנחנו גם עסוקים בלתכנן את הטיול לאיטליה בספטמבר הענין הוא שהסידורים אחרי קצת יותר מעיקים כי זה למשהו שכבר היה.. וכמו שכבר נאמר כאן "וזוהי רק ההתחלה לה לה לה ..."

*שיר

New member
זאת באמת רק ההתחלה-לה-לה ../images/Emo9.gif

ואח"כ אנחנו צריכים להתחיל במרץ את חיפושי הבית

הדסים

New member
את עניין הבית אני דוחה עד

שנחזור מאיטליה .... זה כל כך מלחיץ אותי
כרגע אנחנו גרים בשכירות בתל-אביב ועכשיו צריך להחליט לאן לעבור ואני לא מצליחה להחליט...

*שיר

New member
אותו כנ"ל !!!

כרגע אנחנו בתל-אביב אבל שואפים לעלות צפונה ונורא קשה לנו להחליט לאן. כי כבר צריך לחשוב על חינוך טוב לילדים, וחברה לילדים וכדומה, שיקולים שאין לנו מושג כרגע לגביהם. על איזה מקומות חשבתם?

הדסים

New member
שיר ../images/Emo13.gif אני כל כך שמחה למצוא

מישהי עם אותם התלבטויות... אנחנו מנסים למצוא את הדרך להישאר באזור המרכז אבל עם הדברים שכתבת... בנתיים אני סוף סוף הולכת הביתה... אז נמשיך לדסקס יותר מאוחר בי

הדסים

New member
הילית... ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

קודם כל והכי חשוב זה שאחיך הרגיש מספיק טוב להגיע... ודבר לא פחות חשוב זה שהייתה לך את חתונת חלומותיך כרגע אני מציעה לך לקחת נשימה עמוקה ולנוח, אצלי הימים שאחרי היו מצד אחד מאוד שמחים כי בכל פעם שחשבתי על החתונה הלב שלי נמס.. ומצד שני יש קצת ריקנות כי זה נגמר כל כך מהר ועכשיו מה?!

dorlim

New member
מזל טוב!!!!!

אנחנו כל כך מאושרים לשמוע שאחיך היה בחתונה ושהכל הסתדר. מאחלים לכם את כל האושר שבעולם מי יתן וכל חלומותיכם יתגשמו. דורון ולימור

איזה כייף לשמוע, ../images/Emo13.gif

כ"כ שמחתי לדעת שהיה לכם כייף, ושאחיך יצא ובא לחתונה- איזה מרגש, וואו אני כ"כ מאושרת עכשיו, אתמון בערב על הזמן חשבתי עליכם, מאחלת לך ולישראל חיים מאושרים ושתדעו תמיד רק טוב רויטל ולירון

אינצה

New member
../images/Emo45.gif

איזה יופי!!!! כל כך כיף לשמוע שהכל הסתדר בסוף ואפילו אחיך הצליח להגיע אני כבר לא יכולה לחכות לשמוע את הסיפורים טוב שנהניתם ושתזכו רק לאירועים משמחים החלמה מהירה והמון מזל טוב!!!!!!!! שרון

petel

New member
הילית, הרבה מזל טוב

אושר ושמחה לכל ימי חייכם אני מאחלת רפואה שלמה לאחיך ושיהיה לכם רק טוב מאוד שמחתי לשמוע שבסוף דברים הסתדרו

הילית וישראל

מזל טוב לשניכם, אנחנו כל כך שמחות שהיתה לכן חתונה כל כך נהדרת ושאחיך יצא לחתונה! זה ממש נהדר!! מזל טוב והרבה שנים מאושרות. אנחנו אבל לא פוטרים אותך מחובת הדיווח המפורט....

sariteran

New member
איזה כיף!!! המון מזל טוב....

הילית וישראל, איזה כיף לשמוע שתפילותינו התגשמו! כמו כולם, גם אנחנו חשבנו עליכם אתמול בערב, וכנראה שכמות כזו מרוכזת של אנרגיות חיוביות לא יכולה שלא להשפיע! חוץ מזה, אומרים שבקשה של כלה ביום חתונתה תמיד מתגשמת, אז אולי יש משהו בכל המיסטיקה הנ"ל... בכל מקרה, שיהיה המון מזל טוב, ורק אושר והנאה מעתה והלאה! שרית וערן.

למעלה