המון המון מזל טוב
נ נועה ורועי New member 21/8/01 #22 נפלא נפלא נפלא- כל כך כייף לשמוע נכנסתי רק לרגע (יש לי חתונה היום...) רק כדי לראות אם נכנסת לספר קצת אני כל כך שמחה לשמוע שהכל עבר כל כך נעים. הלוואי וכל הקשיים שתתקלו בהם (אם בכלל) יגמרו בצורה כזו. גדול גדול והמון אהבה נועה ורועי
נפלא נפלא נפלא- כל כך כייף לשמוע נכנסתי רק לרגע (יש לי חתונה היום...) רק כדי לראות אם נכנסת לספר קצת אני כל כך שמחה לשמוע שהכל עבר כל כך נעים. הלוואי וכל הקשיים שתתקלו בהם (אם בכלל) יגמרו בצורה כזו. גדול גדול והמון אהבה נועה ורועי
ת תמרה* New member 21/8/01 #23 שהמשך החיים המשותפים יהיה נפלא לא פחות מאתמול. שמחנו לשמוע שאחיך משתפר ושהיה איתכם אתמול אתמול כולנו היינו עצובים ודואגים איתך והיום כולם שמחים one big happy family
שהמשך החיים המשותפים יהיה נפלא לא פחות מאתמול. שמחנו לשמוע שאחיך משתפר ושהיה איתכם אתמול אתמול כולנו היינו עצובים ודואגים איתך והיום כולם שמחים one big happy family
ס סרינה New member 21/8/01 #25 המווווווון המון מזלטוב! לא הייתי ליד מחשב אתמול, אז רק היום קראתי ודאגתי... אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר בסוף! ס.
המווווווון המון מזלטוב! לא הייתי ליד מחשב אתמול, אז רק היום קראתי ודאגתי... אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר בסוף! ס.
ס סרינה New member 21/8/01 #26 המווווווון המון מזלטוב! לא הייתי ליד מחשב אתמול, אז רק היום קראתי ודאגתי... אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר בסוף! ס.
המווווווון המון מזלטוב! לא הייתי ליד מחשב אתמול, אז רק היום קראתי ודאגתי... אני כ"כ שמחה שהכל הסתדר בסוף! ס.