אנחנו על המפה CYCLING NEWS

yshor

New member
הארוע הזה בירושלים, אם בכלל יתקיים הוא פספוס

יום עבודה, 3 בצהרים, עושים צחוק?

אין לזה איזכור אפילו באתר של העיריה.
מה עשו חוץ מלהוציא פלאייר?

היה אזכור באתר העירייה

אך היה צריך לטרוח כדי למצוא אותו. https://www.jerusalem.muni.il/Messages/tarbutuopnay/sport/Pages/petersagan121114.aspx

YotamKa

New member
נראה לי שקינטנה תקף אתמול בירושלים

מהתמונות נראה שהצטלמו ואף רחבו באיזור ארמון הנציב וארנונה. היו גם צילומים בעיר העתיקה, לדעתי ברובע היהודי איפה שהפיצריה.

מניח שהגשם גרם לרכיבת ראווה ולא למירוץ מבויים כמו עם קונטדור. מקווה שהשוטרים המלווים נהנו מהצפייה.

מיזם חשוב,אבל מה הקשר לשירות צבאי?

רן מרגליות מצוטט בכתבה שהקריטריון המרכזי לחברות בקבוצה הוא שירות של 3 שנים בצה״ל,למה?מה הקשר של צה״ל ומקצוענות,איך שרות מסתדר עם שאיפה לתחרויות בחו״ל במשך השנה,זה ישראבלוף.דימה לא בקריטריון,גם לא ערבי ישראל,אז זו קבוצה ישראלית או יהודית?ובכלל למה להכניס פוליטיקה לקבוצה מקצוענית בסבב?מרגליות בזמנו הצטרף לסקסו,בדקו אם עשה שרות לאומי בדנמרק?זה קשור? הנושא בולט בעיקר בשל מיקום ההשקה של הקבוצה והחלום/כמיהה של אייבי לשלום ודו קיום ובאותה נשימה הנושא הצה״לי עולה.חבל שבר רפאלי נפסלת כנערת פודיום
,צביטה קטנה מסאגן.....

YotamKa

New member
הסוד הגדול הוא זהותם של חמשת הישראלים

בכל הכתבות עד כה מוזכרים חמישה ישראלים עלומי-שם שכבר 'חתמו' בקבוצה. מי הם?

בקשר לדרישה לשירות צבאי מלא, זה לא מסתדר עם גיל הרוכבים 19-25 אבל אולי 19-20-21 זה רק לאירופים.

mrgrin

New member
הפתרון לחידה

"החמישייה הישראלית כוללת את גיא גבאי, אלוף ישראל לנוער וסגן אלוף הבוגרים, רועי גולדשטייין, לשעבר אלוף הנוער באופני הרים, עידו זילברשטיין, מטפס מצוין שסיים שנה ראשונה בקבוצת יוקיו המקצוענית מיפן, בן איינהורן ויואב בר."

[URL]http://www.shvoong.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%90%D7%A7%D7%93%D7%9E%D7%99-%D7%99%D7%A4%D7%95/53924[/URL]

ariasdo

New member
יכול להיות בן איינהורן דומה לאילן קולטון או שאני לא רואה טוב

ariasdo

New member
בבייקפאנל יש תמונות ברורות תזהה רמז שלושה מאותה קבוצה היום

ariasdo

New member
לא צריך להיות קשר מי שטוב ומתאם יקבל פטור/דחייה משרות כמו

כל תלמיד חכם שלומד בישיבה .
יש גם מוסג של ספורטאי מצטיין שכל אחד מהטובים יקבל את ההזדמנות להצליח בתחומו המקצועי כמקצוען .
בנושא הזה לא צריך להפלות משום סיבה וגם לא משרות צבאי זה לא זכויות לקבל משכנתא .

הסיבה שזה מוצג , זה סוג של סינון שיש בו עדיפות לא על פי מי יותר מתאם וטוב אלה מסיבות אחרות .

כפי שצינתה דימה שנראה פנוי להובלה , מתאם ביותר לכל קבוצה או לנבחרת ישראל אבל הוא נופל באותו סינון .

בעבר נוצר רושם שאני נגד ספורטאים שהם גו'בניקים בצבא או פטורים מצבא אז אין לי בעיה בנושא כל עד זה מוגדר בתחום ספורטי מצטיין .
מה שהפריע לי שגו'בניקים או פטורים / משוחררים מצבא , רוכבים ומתחרים בארץ בזמן מלחמה שחילים נלחמים ונהרגים .

אריה סדובניק

YotamKa

New member
דימה לא נופל בקריטריון כי אינו אזרח ישראל ולכן

כמו הרוכבים הזרים האחרים יכול להשתתף.

למעלה