אנחנו על המפה CYCLING NEWS

ariasdo

New member
למארגנים הישראלים אין זכות בחירה לזרים רק ל 5 רוכבים מהארץ

שוב פיספוס

יש ספונסור ישראלי.
דימה תושב ישראל, 1 ו 2 באליפויות עולם בכביש ונג"ש, כאלה יש פעם בדור, יכול ללמד את הישראלים דבר או 2.

ariasdo

New member
לא הבנתה אותי התגובה ליותם לגבי זכות בחירה של המארגנים .

הישראלים שבאופן טכני שאין להם זכות בחירה לרוכבים זרים למעט 5 רוכבים מהארץ ולא משנה איזה רוכבים ( יותם כתב שדימה לא אזרח ישראלי ויכול להבחר כזר ) .

אם תיקרא את הפוסט הקודם תבין שכתבתי שדימה מתאם ביותר אבל הוא מסונן כתוצאה מקריטריון של צבא , אולי גם גיל .
תראה גם בפוסט את ההתייחסות שלי לגבי הצבא ולספורטאי מצטיין .

ושוב אני חוזר לכל דבר שהוא תחרותי ייצוגי צריך לבחור את הטובים ביותר והקריטריונים צרכים להיות ספציפי לאיפיון סוג הספורט
( במקרה הזה אופני כביש ) ללא קשר לדברים אחרים .

גרשוני אני לא מפספס אתה פשוט לא הבנתה , יש לי מספיק ניסיון בחיים להבדיל בין דברים ללא אינטרסים .

אריה סדובניק

ariasdo

New member
אם הכוונה שהמארגנים פיספסו מסכים איתך, לא הבנתי את העברית

תרדו מלהציע את דימה

רוכב שנפל לסמים ואלכוהול ולא רכב בפלוטון המקצועי כמה שנים כבר לא יצליח לחזור.
&nbsp
מדובר בדוגמה שלילית שצריך להפסיק לטפח כאן בפורום.
&nbsp
&nbsp

daskarov

New member
רן ציין את זה כקריטריון במסיבת העיתונאים

לא קריטריון מרכזי ולא יחידי אבל אמר שבהינתן שהמיזם הוא גם ישראלי וחברתי, תרומה למדינה בשרות צבאי כן היתה תנאי בבחירת הרוכבים.

daskarov

New member
לא היה ממש מרוץ

מקצה ראשון רכבו הישראלים - 10 דקות + הקפה -> 5 עלו לסיבוב השני (אביב יחזקאל ניצח ואחריו עלו גיא שגיב, ים פוליאק, עומר גולדשטיין וזוהר הדרי).
אחכ עלו חברי הקבוצה (12) + ה 5 מהסיבוב הראשון. 10 דקות + הקפה. ניצח עידו זילברשטיין ויחד איתו עלו יואב בר, דניאל טורק (צכיה) ומיגדל (פולין) ובן אינהורן.
ואז בא סאגאן ורכב 10 דקות עם החמישה (6 רוכבים על המסלול). כולם הלכו לבריחות וניסו לנצח את פיטר אבל בסוף הוא סגר וניצח את החמישה

היה קר ורטוב והכי חשוב שהיה. לא נראה לי שסאגאן ירשום את הנצחון בארוע הזה כחלק מהרזומה המקצועני.
ארוע ראווה שעיקר חשיבותו בעצם קיומו.

yairza

New member
ממתי שירות צבאי הפך לעניין פוליטי?

זו חובה לאומית של כולנו, או כך לפחות אני חושב.
&nbsp

yshor

New member
אם תתן לערן זהבי לעסוק בשיווק כדורגל יצא משהו דומה

רן מרגליות רוכב מכובד אבל למה מישהו מצפה ממנו לקבוע מדיניות של קבוצה.
או לדאוג לפרסום.

זה קריטיריון פסול.

כמה שאלות לגבי הקבוצה ה"ישראלית" החדשה

אחרי שנרגעו לי העיניים משלל הנצנצים הפירוטכניקה ומועמדות לנערות פודיום.

לא הבנתי כמה דברים.
1)עיברי לידר באמת עיצב את מדי הייצוג הראשוניים ? (ג'ינס לא אחיד, וחולצות שהיו מביישות מלצרים) אני מכיר תמונות מחזור של קיבוצניקים עם יותר טאץ' אופנתי.
2) למה כל פעולה טריוויאלית שנעשתה אלפי פעמים (הקמת קבוצת אופניים) מוגדרת כמיזם חברתי חדשני.
3)כתוב שהמטרה של הקבוצה היא להכניס רוכבים ישראלים לטור דה פראנס, יופי טופי, ו7 הרוכבים הנוספים הם קונוסים ? להם אין שאיפות אישיות ? הם על תקן תאילנדים ?
4)סביב איזה "כוכב" הקבוצה אמורה להיבנות ? קצת פרטים על כל רוכב ורוכב , משהו שיצור הזדהות ועניין.
5)לרגע נחרדתי ששנות ה80 של ההתבטלות הלבנטינית חוזרות ואיזה כתב ישאל את סאגן "איזה ישראלי הכי הרשים אותו" ..... התשובה הייתה תמיד מאלמיליאן לא ?

6)בלי שום קשר לדברים שצרמו לי אישית, מאחל מכל הלב הצלחה לכל ספורטאי שנותן זיעה דם ודמעות על הכביש, במיוחד אם הוא ישראלי.

למעלה