אנחנו על הקיר בהייב! מתה על ויקי

RenanaD

New member
אנחנו על הקיר בהייב! מתה על ויקי ../images/Emo99.gif

טוב, בעצם רק אני וחצי מכם
אבל זאת אשמתה! אסביר. יש את ההייב. בהייב יש קירות. כל מי שנכנס לשם מוזמן לכתוב או לצייר עליהם מה שבא לו. נחמד, נכון? אבל באסה למי שלא גר בלוס אנג'לס. אז מישהו ביקש לא מזמן מוויקי (החברה של תומו) שתכתוב משהו על הקיר בשבילו, היא הסכימה, ומפה לשם מיליון אנשים שלחו לה מסרים והיא כתבה אותם בשבילם כשהיא הגיעה למקום. בלילה שבין שבת לראשון נשארתי ערה עד מאוחר (היה לי מבחן בפיזיקה באוניברסיטה יום אחרי), כשפתאום ראיתי שהיא שוב הזמינה אנשים לשלוח לה דברים (בפעם השניה! חמודה). הייתי כבר מחורפנת מהמבחן הארור הזה... אז שלחתי לה את זה: "The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science". Renana + [Israeli Echelon] (ציטוט של אלברט איינשטיין, למי שלא יודעת. כבר הזכרתי שהייתי הפוכה לגמרי?
) רק מה, בטוויטר האידיוטי הזה אפשר לשלוח רק עד 140 תווים, אז את ה-"אשלון]" נאלצתי לשלוח בהודעה נפרדת. לא היתה ברירה. וכנראה שהיא לא ממש שמה לב אליה... כי אתמול היא היתה שם, כתבה והעלתה תמונות. תראו מה יצא

RenanaD

New member
בכל מקרה, ביקשתי ממנה להוסיף את מה שחסר.

נקווה שהיא תעשה את זה בקרוב!

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע רננה את גאונית!!!!!!!!!!! אני לא יודעת שככה אפשר לרשום הודעות על הקיר כי אני ממש לא מעודכנת אבל יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו איקרםןעחלדקרםןכוקמצהו9 טמיוגטכה סליחה. *מתאפסת על עצמי* רננה. את גאונה. אני רק מקווה שהיא תוסיף את האשלון. ויקי החמודה. אוי איזו נדיבות ורוחב לב. עכשיו רק שתוסיף אשלון ליזראלי חחח.. מה השם שלה? רק כדי שאוכל להוסיף גם..לטוויטר? פייס? אוי רננה את נסגדת. אני מוסיפה את התמונה הזאת לפייסבוק

Why So Serious

New member
http://twitter.com/vckbee

זה הטוויטר שלה אאל"ט ותנשמי שני, אני צריכה אותך חיה

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif אגב, מצאתי גם את הטוויטר של אמה

אבל אני לא יודעת אם להוסיף אותה
זה לא נראה תקוע כזה?... מה אתן אומרות?

RenanaD

New member
הוספתי גם! עכשיו היא צריכה לאשר

מעניין אם יש אנשים שהיא לא מאשרת. אין לה הרבה עוקבים בינתיים.

RenanaD

New member
את חמודה ../images/Emo6.gif

מה שנחמד זה שזה לא היה משהו מתוכנן, זה פשוט קרה. מישהו אחד ביקש, ואז עוד מישהו, ומפה לשם היא ראתה שאנשים ממש אוהבים את זה והודיעה לכל העוקבים שלה שאפשר לשלוח דרכה. פשוט מותק. הלוואי שתוסיף מהר! ה-Israeli הזה תקוע, סתם ככה. או שאנשים חושבים שזה שם המשפחה שלי, או שחושבים שכתבתי "רננה, ישראלית"
מעפן שלא כתוב "אשלון", די התבאסתי כשראיתי את התמונה לראשונה... מוזמנת להוסיף לפייסבוק אם בא לך, ונקווה שבקרוב תגיע תמונה מתוקנת

אני לא מצליחה להוסיף את הטוויטר שלה

היא כותבת שהעמוד לא קיים. והתמונה כבר בפייסבוק ובמייספייס הרשמי שלנו

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אפשר עוד לכתוב?

ואת יודעת איפה הקיר הזה נמצא בדיוק? :] ועהעהאעההעהעההאהעהעההא זה ממש מגניייייייייייייייייייייייייייייבD: כל הכבוד!!@!

אני חושבת שעדיף שלא..

ציטוט אחד זה יפה וסימבולי. 20 אלף ציטוטים מ20 אלף אנשים מהארץ הזאת יעשו את זה.. פחות מיוחד אבל כראות עיניכן יקירותיי!

I AM7

New member
למה לא?!?!??!

אני בהזדמנות הראשונה שלי , ואני מצוטטת כן - "ישראלל שולטטתתתתתת תת תת ת. חלי+תומו+ג'ארד+שאנון = אוהבת כפרה נשמה חיים ! אה ואת כל זה תרשמי בעברית , תודה!"
טוב דיי. מספיק השתגעתי......

למעלה