אנחנו על הקיר בהייב! מתה על ויקי

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חח שאלתי להתעניינות

וכי יש לי משפחה בלוס אנג'לס ולא בטוח שהם באמת ילכו לשם ויכתבו.. למקרה, חח שיהיה :]

אעאעאעאעאעאעאעאע

יששש לנוו תקוווההה !!! זהה כזהה סימבולייי !! רננהה את גאונההה 3>

אוי רננה. עכשיו חשבתי על זה

אני משתי אותנו על התופים של שאנון. ואת על הקיר בדה הייב.

../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gif

או שדימיינתי או שראיתי הרגע ת'סוף של K&Q באמטיוי 2..!!!!!! ולא נראלי שדימיינתי...

I AM7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין עליך רננה! פשוט גדול , Renana Israeli"
" אבל לא נוראאאא העיקר רשום ישראלי....ישראל..ישרא...רק שנהיה על הקיר הזהה דאמטטט... , אני מקווה שהם יקראו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo125.gif

לא קשורה לכאן, אבל אני חייבת לומר לך - אחד הדברים היותר מצחיקים שיצא לי לשמוע השבוע!

DarkSecretLove

New member
ואו ואו ואו ואו ואו

אוקי זה פשוט מהמם..! איזה כבוד!! רננה יצאת פשוט מלכה,אני מורידה לך את הכובע
גאוני,פשוט גאוני.! אנחנו על התופים של שאנון,על הקיר בדה הייב,הדבר הבא -שליטה על העולם!

RenanaD

New member
חמודות כולכן ../images/Emo24.gif

אוף, ויקי היתה שם היום/אתמול להוסיף דברים ששלחו לה, ולא תיקנה את הטעות
אז או שהיא כתבה דברים ששלחו לה עוד לפני ששלחתי את הטוויט לתיקון, או שהיא כן תיקנה אבל לא צילמה... נקווה שהאופציה הראשונה, ושהיא תוסיף את זה לרשימה של הפעם הבאה. רציתי לשאול אתכן. מה דעתן על הציטוט? The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. רציתי לכתוב משהו קצת יותר עמוק מ-"I live, die and bleed for 30STM" או "The war is won!". זה נחמד אבל פשוט... כמה אנשים שלחו דברים ממש מרשימים. ויקי פרסמה את ההודעה ממש כמה דקות לפני שנכנסתי לטוויטר, אז חיפשתי מהר משהו כדי לענות לה בין הראשונים. הייתי גם באמצע חרישה למבחן ראשון בפיזיקה באוניברסיטה... והציטוט הזה של איינשטיין פשוט עשה קישור נפלא בעיני בין המדע לאמנות ולמוזיקה. ממש אהבתי. מה אתכן? (ואגב, אחלו מזל טוב, נולדה לי היום אחיינית
)

TyrAnnyA

New member
אין מילים!

יצאת מלכה! לא רק שלא איבדת ראש ברגע מרגש שכזה, אלא גם בחרת במשפט ממש לעניין! כל הכבוד!

RenanaD

New member
יופי, שמחה שאתן אוהבות! רציתי לעשות לכן הפתעה

חבל שוויקי קצת חירבה אותה
וואי כן, דאגתי לפספס את ההזדמנות הזאת. לכן רציתי לענות לה מהר, לכי תדעי מתי זה שוב יקרה...

DarkSecretLove

New member
איזו מקסימה היא !

ואת פשוט,רעיון גאוני!! באמת!! הציטוט מעולה,באמת ממש מרשים,מתאים בדיוק! אני מקווה שהיא תיקנה את זה .. אם לא ,גם לא נורא..העיקר שאנחנו שם..ברדך כל שהיא XD הוו מזל טוב יקירתי !! המון אושר ושמחה!!

RenanaD

New member
נראה בימים הקרובים, היא כל פעם נכנסת לעדכן

תודה רבה

למעלה