חח הרבה ואת צריכה משקפיים + דחוווף! חח
L LEEkm New member 9/11/06 #21 חח הרבה../images/Emo3.gif ואת צריכה משקפיים../images/Emo11.gif + דחוווף! חח
L LEEkm New member 9/11/06 #24 חח XD רעיון טוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo151.gif אין אצלך חברה? מועחעחע סתם יפתי טוב נו בטח גם זו מכוערת אבל אני בטוחה שתקבלו אותי לחברה למרות שאינ נראית כומ פיל ירוק ומסורס
חח XD רעיון טוב ../images/Emo3.gif ../images/Emo151.gif אין אצלך חברה? מועחעחע סתם יפתי טוב נו בטח גם זו מכוערת אבל אני בטוחה שתקבלו אותי לחברה למרות שאינ נראית כומ פיל ירוק ומסורס
O OoOסיונוששOoO New member 9/11/06 #29 יש אצלי חברה אבל היא תאלץ לחכות ולראות טלוויזיה בשקט ואת מדהימה!
L LEEkm New member 9/11/06 #34 הו תודה ../images/Emo9.gif כמו שאמרו רבים אחרים: אני חולקת עליך אבל לאחשוב, תודה רבה
L LEEkm New member 9/11/06 #26 לא נכוווון../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif מילא היית אומרת את זה לפני שבועיים, אז לא היו לי משקפיים ולא ראיתי כלום, אבל עכשיו אני רואה מצויין את לא תצליחי לעבוד עלי XD
לא נכוווון../images/Emo70.gif../images/Emo151.gif מילא היית אומרת את זה לפני שבועיים, אז לא היו לי משקפיים ולא ראיתי כלום, אבל עכשיו אני רואה מצויין את לא תצליחי לעבוד עלי XD