אנחת רווחה לילית

אנחת רווחה לילית ../images/Emo29.gif

אז אחרי הריון אחד, שתי גרידות ו-11 חודשים של חרדות אני משחררת היום אנחת רווחה. ביליתי את הצהרים בתל השומר ועברתי בשלום היסטרוסקופיה אבחנתית. הפעם התוצאות הן חד משמעיות: חלל הרחם תקין ואין שום עדות להדבקויות. הבדיקה עצמה די כאבה לי (ללא הרדמה או טישטוש) אבל הכאב נמשך זמן קצר וההקלה תמשך לתמיד (ככה לפחות אני מקווה) ככה שבסיכום הכללי אני מאוד מאוד שמחה. שיהיה יום נעים,
שירה

נועם@בת

New member
לילה טוב שירהל´ה

מצרפת קרעכץ ארוך לאנחת הרווחה שלך. אז יש לך קן חמים ורך להשרשרת העוברים שלך. חלל נקי שעומד להתמלא בקרוב לתשעה חודשים. טוב שהכאב היה קצר, ושהכאב הבא יהיה בשני בצירים שלפני האפידורל
נועם

..נעמה

New member
שירוש ../images/Emo23.gif

אני כל כך שמחה לשמוע (חוץ מהכאבים כמובן) עכשיו הכל מוכן ומזומן לקראת תשעת חודשי ההריון. נשיקות ויום טוב נעמה

שחר חדש

New member
יוהוווו!! ../images/Emo9.gif

אני כל כך שמחה. הלוואי שה"רווחה" החדשה (התפנה לך מקום בדאגות) תביא אנחת שמחה (יש דבר כזה? צריך להמציא!) מתקשרת אלייך מאוחר יותר.

עמית@

New member
שירה, איזה יופי שהקן תקין

ההקלה מן הסתם תחזיק מעמד עד שתמצאי משהו חדש
אבל משהו כזה כבר לא יהיה, אני שמחה, באמת עמית

אפרת**

New member
לי היתה את אנחת הרווחה הזאת

לפני שבוע. זה באמת מקל לשמוע שלפחות הצד הפיזי - של הרחם תקין והוא לא חלק מהבעיה. אז עכשיו נשאר ...רק ההריון. המון הצלחה
אפרת

מרב.

New member
היייייייייייייייי, איזה יופי ../images/Emo13.gif

שמחה לשמוע שירונת. אומנם אחרי ההריון הטבעי שלך, היה מספיק שתיכנסי שוב פ´ם להריון על מנת שתדעי שהכל "דופק" בסדר, אבל מ´לשות שהצרות דופקות בשקט בשקט על דלת ביתך, ואת נזקקת לפרוצדורות רפואיות מסובכות לבדוק שבכל בסדר... אז שמאנחת הרווחה הזו תיכנסי ותיקלטי להריון (אם כי לא זכור לי מקרה בספרות הרפואית שמישהי נכנסה להריון מאנחת רווחה
אבל תנסי
) שיהיה לך יום מחייך ומקסים, מרב

שירה יקרה, אני חושבת שנפגשנו אתמול

קודם כל, אני שמחה שהכל תקין והכל בסדר. אם היית באשפוז יום, אז נפגשנו. אני שחזרתי את ביקורי מיום חמישי עם חברה שעברה גרידה. מאחלת לך מעכשיו רק טוב והרין שיבוא מהר. זוהרה

זוהרה יקירתי

אכן זו הייתי אני ואפילו חשבתי שזו את (בגלל זה קצת בהיתי לכיוון שלכם). אני ישבתי די קרוב אליכם (בחלוק ורוד וארוך של בית חולים) ביחד עם אהוב ליבי היקר והדואג. עוד סימנים מזהים: דיברתי מידי פעם עם זיידמן ואפילו ביקשתי ש-א´ יכנס איתי לחדר הניתוח. א´ לבש ג´ינס וחולצה ירוקה ואני לבשתי סוודר פסים צבעוני (אחרי שהורדתי את התחפושת). מזהה? מקווה שהפגישה הבאה שלנו תהיה במקומות יותר שמחים,
שירה

../images/Emo23.gif כמו בבלינד דייט....

אני הייתי ה"מנופחת" בשחור (לרגל המצב) שכבר יש לה כרטיס כבוד באשפוז יום של תל השומר. אם תבואי למפגש, אז נתראה. בלי קשר, יש לי הרגשה שכבר נפגשנו בעבר, ויש לי גם השערה איפה... חוץ מזה אולי ניפגש פעם בבייבי אפרופו כשנשכב חדר ליד חדר.... המון הצלחה וטוב שהתוצאות תקינות וטובות. זוהרה

זוהרה יקרה

הייתי כמעט בטוחה אתמול שזו את אבל לא היה לי נעים לשאול. אח"כ יצאתי למסדרון והתקשרתי לכוכי לספר לה שהכל עבר בשלום והיא כמובן סיפרה לי על הבטא המדהימה שלה. כמעט ניגשתי אליך להגיד לך שאני שירה החדשה ושכוכי בהריון אבל זה היה נראה לי קצת ביזארי מידי. בכל אופן בהודעה שלי למעלה שירבבתי בכוונה את ההקשר של תל השומר כדי לראות אם תגיבי ולבדוק אם צדקתי בזיהוי (כמו שהחבר שלי קורא לזה "הרמתי לך להנחתה"). חיבוקים, שירה

יקירה שלי

טוב עשית ש"הרמת לי להנחתה". אני מאושרת על כוכי, כי כל הריון פה הוא הוכחה לכך שבסוף כולנו נצליח ונגיע אל האושר. כפי שיכולת להתרשם "בהצצה", מצב רוחי בסדר ואני עומדת על הרגליים, והבעיה היחידה היא רק שיש יותר מדיי זוהרה וצריך קצת פחות. עוד נרים כאן כוסית לחיים לשמחות נוספות ולרגעי אושר מרובים. אני באמת מאמינה בכך בכל מאודי. ושוב, הפורום הזה הוא מתנה משמיים. אני שוב מנצלת את ההזדמנות להגיד לכולם תודה רבה, מקווה שאוכל להחזיר על כל האהבה והתמיכה שקיבלתי. רק טוב זוהרה

אנחת רווחה בוקרית ../images/Emo42.gif ../images/Emo6.gif

אז טוב לשמוע שתוצאות הבדיקה טובות ושאת אחריה. ועכשיו מה? עכשיו הריון! יאללה, קדימה לעבודה!

עידית ד

New member
שירוש יקרה ../images/Emo23.gif

בהחלט אנחת רווחה!!!!!!!! איזה יופי שחלל הרחם תקין עכשיו אני מבקשת ממך למלא אותו בפיצפון/ת/ים
מחבקת אותך המון וחזק עידית

פנינה ו

New member
היי שירוש ../images/Emo79.gif

גם אני נאנחת עכשיו טוב שאת אחרי עכשיו כשהדרך פתוחה
והכל תקין אז קדימה לעבודה שמחה שאת אחרי פנינה

פנינה ו

New member
../images/Emo31.gif

ברמת מרפא ברמת גן לא היו מוכנים לעשות לי בדיקת הריון וכבר היה מאוחר להגיע לקופ"ח מכבי לבצע בדיקה אז עשיתי רק בדיקת הורמונים (E2 ופרוגסטרון) זהו מחכה לתשובות בצהריים. תודה שזכרת

פנינה ו

New member
הכל עניין של ../images/Emo130.gif

הם טוענים שהביצוע הבדיקה ברמת מרפא עולה למכבי הרבה כסף לכן הם מעדיפים שהמטופלות יבצעו את הבדיקה אך ורק בקופ"ח ששייכת למכבי (אלא אם כן בא לך להשאיר ברמת מרפא 95 ש"ח - וממש לא התחשק לי)

עמית@

New member
תראי את התוצאות של ההורמונים,

ולפיהם תחליטי אם יש טעם ללכת מחר לעשות את הבדיקה או שאת "מדוכאת" כבר

למעלה