אנחת רווחה לילית

עידית ד

New member
זה לא נכון!!! ../images/Emo46.gif

אם את מטופלת שם אז הם חייבים לעשות לך גם את בדיקת הבטא! גם אני חשבתי כמוך ולאחר ברור איתם הם עשו לי וגם ולכוכי הם עשו אתמול

שירה מתוקה אני גם נאנחת בישבילך ..

אני שמחה מאוד שהאבן הגדולה שהציקה לך כל הזמן עכשיו נעלמה .. מאחלת לך רק טוב ובקרוב האושר האמיתי ... אוהבת
ינית

GALITDOL

New member
היי יונית ../images/Emo24.gif

לגבי שאלתך מה26 בחודש( רק היום נכנסתי לאינטרנט) אז אני בלאומית וברקוביץ מקבל בלאומית בבני ברק. וממוצש כל יום הייתי אצלו לאחר בדיקת דם דחופה לבדיקת ההורמונים כולל היום. זה די מתיש כי אני גרה ברעננה אבל בגלל שהוא ככ מדהים אז אני סולחת לו על הטירטורים. הוא קבע לי שאיבה במדיקל ביום ד´ -עוד יומיים- והחזרה שישי בוקר. ואני כבר מפנטזת על התאומים שיהיו לי ועל זר הפרחים שאשלח לו אם הבטא תהיה חיובי. מה שמדליק אצלו זו האופטימיות שלו ואני נשענת עליה למרות שאני רוצה להיות זהירה אבל יותר מכל אני גם כ"כ רוצה. בואי נלך בעקבות כוכי ....

GALITDOL היי גם לך !! ../images/Emo24.gif

בטח שאני אלך בעיקבותיו ובעיקבות השיטה של ברטוב אין לי בררה אחרת.. לימדו אותי פעם שמאוד חשוב לסמוך על הרופא ועל מה שהוא אומר זאת חצי הדרך להצלחה אז לשתינו ההצלחה כבר מובטחת ... רציתי לשאול את הולכת על שיטת בר טוב בסוף ?? או הפריה רגילה ? והאם בשביל מדיקל מספיק רק טופס 17 ? ועוד משהו תמיד חששתי שבגלל שאני לא פרטית אצלו הוא לא יוכל לקבל אותי במוצ"ש למשל ובימים שהוא לא עובד עם מכבי האם זה ניראה לך הגיוני שהרי יש פעמים שצריכים לבדוק כל יום כמו אצלך ? המון הצלחה מכל הלב
יונית החיננית

יקירותי האהובות

תודה רבה על כל העידודים ועל כל אנחות הרווחה. מאחלת לכולנו אנחת רווחה אחת ארוכההההההה שתמשך תשעה חודשים לפחות
שירה (שישנה הלילה 10 שעות רצוף אחרי המון לילות מסוייטים)

עידית ד

New member
איזה יופי גם אני ישנתי 10 שעות רצוף

אני חושבת שזה בגללך ובגלל כוכי.....
וקצת בגלל החורף והרבה בגלל העייפות

כל הכבוד!!! ../images/Emo45.gif

אני שמחה שזה מאחורייך ושהכל תקין. עכשיו לשלב הבא - להיכנס להריון, ומיד!

רומי 007

New member
שירה - שמחה שהבדיקה מאחורייך

אבל מאחר שהיא עוד לפני, את מוכנה לספר בדיוק מה עושים , מה מרגישים בכל שלב, ואם אפשר - מי עשה לך, כמה זמן זה לקח ובמיוחד - מה מרגישים אח"כ? אני אמורה לעשות את הבדיקה כשאקבל מחזור בקרוב (כרגע אין לי שמץ מתי זה יקרה). האם צריך ליווי לבדיקה כזו? האם מרשים לבן הזוג להכנס וכל אינפורמציה אחרת שאת חושבת שיכולה לעזור לפחדנית שכמוני. תודה יקירתי ומקווה לפגוש בך במסדרונות המחלקה, אם עוד לא נפגשנו...

רומי יקירתי

אני עברתי את הבדיקה בתל השומר אצל פרופסור זיידמן (שמעכשיו הוא גם הרופא שלי). הבדיקה התבצעה במחלקת אישפוז יום גניקולוגי. אבל אין צורך להבהל מהמילה אשפוז - מייד אחרי הבדיקה את משוחררת הביתה (אני ממליצה על יום מנוחה). במקרה שלי הבדיקה נעשתה ללא הרדמה. היה מאוד לא נעים אבל מאוד מאוד קצר. שמעתי כבר בפורום על בנות שלא הרגישו שום דבר במהלך הבדיקה (ואיך שהוא היה לי ברור שגם לי לא יכאב, אבל קצת התבדיתי). ככה שהכאב הוא כנראה עינין מאוד אינדיבידואלי. זיידמן הסביר לי שאצל רב הנשים ההרגשה לא שונה מהתחושה בהזרעות. בכל אופן במהלך הבדיקה הרופא מחדיר היסטרוסקופ (צינור דק שבקצהו מצלמה ופנס) לתוך הרחם. הבדיקה עצמה אורכת משהו כמו 5 דקות שבמהלכן את והרופא מתבוננים ברחם שלך (מוקרן על מסך צבעוני). חוויה מאוד מוזרה לראות את עצמך מבפנים. איתי בחדר היתה גם אחות שעזרה לרופא אבל בעיקר החזיקה לי את היד וניסתה להסיח את דעתי. עיקר הלחץ שלי היה כמובן נפשי - מאוד מאוד פחדתי בשנה האחרונה מהדבקויות ברחם אחרי שעברתי שתי גרידות באותו שבוע (וביניהן חום גבוה ודימום שהלך והחריף מיום ליום). ככה שמבחינתי הרגע של הבדיקה ניקז לתוכו את כל החרדות שלי וחיכיתי במתח גדול לגזר הדין של הרופא. במהלך הבדיקה נעשה שימוש בגז CO2 שמוחדר בלחץ לתוך הרחם. אחרי הבדיקה מרגישים בד"כ כאב בכתפיים שנובע מהתפשטותו של הגז בחלל הבטן (לא נעים במיוחד אבל מעיד על כך שהחצוצרות פתוחות). לי זה כאב רק בצד אחד למרות שהחצוצרות פתוחות בשני הצדדים (ככה לפחות נמצא בצילום הרחם). מקווה שלא החמצתי פרטים חשובים. אם יש לך עוד שאלות או חששות את מוזמנת לכתוב אלי (למייל או לכאן). שתהיה הצלחה גדולה, שירה

ועוד משהו קטן

כדאי מאוד לבוא עם בן הזוג לבדיקה לא בשביל משהו פרקטי אלא בשביל הרגיעה. ב מקרה שלנו לא נתנו לו להיכנס ממש לחדר הבדיקה (ולכן החזקתי את היד של האחות). ההסבר הוא שהבדיקה נעשית בחדר הניתוח ושלא´ שלי לא היו בגדים סטריליים (הוא ניסה לטעון שהוא התקלח ושהוא בן אדם נקי אבל זה לא ממש עזר).

למעלה