אנטוני ג'ונסון עושה פדיחה של החיים
...

משXXX

New member
אנטוני ג'ונסון עושה פדיחה של החיים
...

מפספס את המשקל ב 12 lbs ומגיע לשקילה במשקל 197 (במקום 185 ) ניראה לי שדיינה מתחיל להשחיז את הגרזן בשבילו אחרי הקרב הזה

blackcoldtiger

New member
פדיחה גם לUFC

איפה היה המעקב אחריו? אמרו לו לא לבוא כשהוא מעל 205 לקרב עצמו וישקלו אותו לפני אז יכול להיות שהוא יבוא גמור לקרב. חבל שקרב כזה כבר נהרס,

isrhammer

New member
בדיוק מה שכתבתי ביוטיוב...

מי ששם עליו כסף, שיגיד ביי ביי לכסף

נמאס לי לגמרי מכל הרמאות המסובסדת הזאת

לוחם שעולה מחלקה מגבול של 170 לא עומד בגבול של 185 ועוד מבקשים ממנו שביום הקרב לא ישקול יותר מ205 שזה הגבול של המחלקה של הLHW !!! עזבו את הרמאות שבחיתוך משקל, אם הUFC מצידם כל כך מגבים את התופעה ועוד מפליצים חוקים כמו במקרה הזה אז באמת שאין מה להוסיף על זה.
כל מה שאני יכול לומר זה שהפיתרון של שקילה באותו היום כבר לא יכול להפסל בתענה שזה מסוכן ללוחמים, עובדה שהUFC עושים את זה עכשיו עם ג'ונסון.. כל כך דבילי שכולם (חוץ מהHW) נשקלים בדיוק בגבול של המחלקה ושאלדו נראה מחלקה מעל אדגר ולא הפוך.. השיטה חולה..

blackcoldtiger

New member
דווקא רוצים לעשות את השקילה יומיים לפני הקרב

ואז בכלל נראה לוחמי HW ב-WW.

elad547

New member
לא מדויק

ה-UFC החליטו שהקרב יהיה קרב LHW ובלפורט אמר להם שהוא מסכים בתנאי שג'ונסון לא ישקול יותר מ-205.

danielmo1

New member
ג'ונסון עלה לשקילה כשכבר היה ידוע שהוא פיספס

עכשיו התירוץ הוא שהדוקטור ראה שהוא מיובש יותר מידי אז הוא לא רצה שהוא "ימות" יאללה נקווה שיהיה קרב טוב

danielmo1

New member
יש לי את התשובה

אנטוני ג'ונסון, ממש כמו ג'ונס וממש כמו פיל דיוויס הוא ההבטחה של אחת המחלקות, הוא שחום עור, אתלט מעולה, עם סיבולת מדהימה וכו' הם רוצים שהוא ירכב על הגל וישמיד את בלפורט, בגלל זה ויטור מופיע ראשון בסרטונים שלהם ובגלל זה ג'ונסון הוא הפייבוריט, הוא עולה ענק לקרב, הוא עצום לעומת בלפורט, הא גבוה מהיר וחזק יותר אם הוא מפסיד הוא הולך הביתה

blackcoldtiger

New member
ויטור בטוח לא הולך

יש לו עוד מה להציעה ויש לו עוד אפשרות לפגוש את אנדרסן סילבה בהמשך. גם אם ג'ונסון ינצח זה שהוא פישל בשקילה יקח הרבה מהניצחון.

danielmo1

New member
יש לי כמה דברים לכתוב

דבר ראשון, אנטוני ג'ונסון, הוא מן ג'ו ג'ונס כזה או פיל דיוויס כזה, בחור אפריקן אמריקן, אמייזינג ראסלר, מאוד אתלט מאוד גדול שהוא סוג של הבטחה לכן, אי הגעתו למשקל היא לא הפתעה, דיינה וייט לא נראה מופתע, ועכשיו רשום שהדוקטור המליץ לו לא לשתות ולהירגע לפני הקרב ולכן הוא לא הגיע למשקל, כשיואפסי רוצים להרים מישהו לטופ 3 הם עושים את זה בקלות, וואלה מה אני אגיד לכם, תמיד לפני קרבות של ויטור יש לי את החששות האלה שהבחור מולו אולי יצליח שאולי ויטור יאכזב, שאולי המתאבק שוב פעם יצליח לנצח, וואלה נמאס, בא לי לראות את ויטור נותן לו נוקאווט של הקריירה, שולח אותו לישון ואת ג'ונסון נחתך, נמאס מהמשחקים של היואפסי, עלק בהמלצת הדוקטור (כי החיתוך גרם לג'ונסון להיות "חולה") לא להגיע למשקל של 185-186

udi102

New member
איזה מתאבק מדהים ?????

ממתי הוא מתאבק ? הוא סטרייקר טבעי ! זה שבשנה וחצי האחרונות הוא הוסיף גם את מימד ההאבקות לארסנל שלו זה רק מראה שהוא רוצה להיות לוחם MMA שלם יותר ולא חדגוני, והוא לומד מטעויות העבר כמו בקרב מול קושצאק שאך ורק ההאבקות גרמה לו להפסיד , הוא רוצה להפוך ללוחם טוב יותר והוא בהחלט לוחם טוב יותר מבעבר .

הוא אומנם לא איזה מתאבק על

אבל הרקע שלו זה האבקות כמו הרוב המוחלט של הלוחמים האמריקאים. תבדוק..

udi102

New member
אני יבדוק

אבל רק אחרי הקרב מול קושצאק הוא התחיל להתאבק חד וחלק לפני זה הוא רק עמד כל הקרב הוא אחלה סטרייקר וגם היום לבלפורט מצפים חיים קשים

בדקתי בשבילך

זה מה שכתוב בויקיפדיה: Anthony "Black Elvis" Johnson was the 2004 NJCAA national champion at 174 lb, wrestling for Lassen College. In high school, Johnson was a two time state champion and two time state runner up, setting the school record for most wins in a row with 108 straight wins. לא יודע לגבי החלוקה של לפני קושצ'ק ואחרי קושצ'ק אבל אין ספק שקושצ'ק מתאבק על! הרבה יותר מוכשר מג'ונסון..

udi102

New member
אז זה די מפתיע שרק לאחרונה הוא נתחיל להשתמש

בהאבקות שלו, בWW הוא כמעט ולא השתמש בה ובעצם זאת היתה הנקודת תורפה שלו ,אבל יותר מכל זה מראה שהאבקות בMMA שונה מהאבקות גרקו /רומן או וואטאבר ,לישם האבקות בMMA זה הרבה יותר קשה מאשר סתם להתאבק

danielmo1

New member
נקודת החולשה שלו הייתה דווקא ג'יו-ג'יטסו

כי הוא לא הצליח לעשות כלום על הקרקע גם אם קרה מצב שהוא הוריד מישהו למטה בזכות ההיאבקות שלו בשורה התחתונה, הוא הולך לבוא ענק לקרב הזה, הוא לא יהיה מיובש, בלפורט יבוא קטן יותר (ובכל מקרה הוא נמוך ממנו ועם ריץ' פחות טוב) ומיובש כמו שתמיד הוא בא הכל יכול לקרות בקרב הזה

BeniTaz

New member
ג'ונסון לא ממש היה צריך להשתמש בהיאבקות

שלו עד לקושצ'ק, שם לא הצליח להתגונן, פשוט כי היה עדיף על שאר יריביו בעמידה וניצח אותם בנוקאאוטים. זה דוקא דיי היה ידוע שהוא מתאבק.. גם כשהוא לא השתמש בזה.

באסטר1

New member
בדיוק הכל יכול לקרות

בגלל זה אפילו לא הימרתי על הקרב הזה מסקרן זה בטוח ולשניהם יש KO במכה אבל עכשיו אם ג'ונסון ינצח באיזה KO לא אופתע הבחור עלה לקרב כLHW אחרי ששנים נלחם כWW רק לי זה נראה פשוט מפגר לגמרי העניין? לWW הוא מצליח לחתוך לMW לא?!

למעלה