אנטוני ג'ונסון עושה פדיחה של החיים
...

udi102

New member
חתיכת אפס שכמוהו הרס לי את ההימור

יבוא מיובש לקרב וויטור יגמור אותו מהר , אשכרה הוא LHW אבל את זה כבר ידענו מקודם , אבל זה ידוע שמרבית הלוחמים מסתובבים ביום יום על איזה 10 קילו יותר ,רק שגונסון יצא טמבל וחשב שהוא עולה 2 מחלקות ולא אחת

danielmo1

New member
הוא מפספס שקילה שלישית כבר

זה לא מפתיע בכלל שהוא לא הגיע, מה שמפתיע זה שהוא פיספס ב11 פאונדס שזה 5 קילו!!!, זה מטורף הוא אפילו פיספס שקילה של קאצ' וויט 195, וחוץ מזה, זה הפך מקרב שבו הוא מוצג כפייבוריט לקרב שיכול לשלוח אותו לסטרייקפורס אם הוא לא מנצח ועוד בנוקאווט

udi102

New member
כן אבל בעבר הוא היה WW

עכשיו הוא עלה שתי מחלקות למעלה אז הוא LHW הוא גם לא MW עד שהוא לא נלחם במשקל של MW

מרקו בי

New member
דווקא יש לו יתרון פיזי עכשיו בזכות דיינה

הוא קיבל אישור לעלות לקרב כשהוא שוקל עד 205 פאונד. אז מיובש הוא לא יהיה, ויטור יגיע קטן ממנו וגם ויטור חותך הרבה לפני קרבות. יש לו מזל שזה בברזיל בארה"ב אני לא בטוח שהיו נותנים לג'ונסון לעלות ככה לקרב.

danielmo1

New member
הוא קיבל אישור כי..

ויטור אמר שאין לו בעיה שהקרב יהיה LHW, אם הוא יבוא יותר מ205 הקרב לא יתקיים

מרקו בי

New member
גם ויטור מקבל 20% מהשכר שלו

אבל עדיין אם זה היה קורה בארה"ב אני לא חושב שועדת האתלטיקה שם הייתה מאשרת את הקרב. סה"כ ויטור יוצא תותח, כנראה הוא בטוח בעצמו שהוא מנצח, נקוה בשבילו שינצח.

danielmo1

New member
קשה לי לראות איך ויטור יצליח להתמודד עם הגודל

של ג'ונסון, הוא גם ככה ענק ואתלט לא מספיק הוא עוד מגיע לקרב במשקל של 220 פאונדס!! ויטור יגיע לקרב 205 כמו תמיד (לפעמים הוא מגיע פחות) אבל 220 פאונדס זה כבר משקל כבד אם הוא מפסיד, הוא כ"כ מפוטר חחחח

BeniTaz

New member
דיינה הודיע שגם אם יפסיד הוא ימשיך

לא שצריך להאמין לשקרן אבל המעמד של ג'ונסון גבוה מידי כדי להוריד אותו אם יפסיד.

למעלה