אנטיביוטיקה

• פותח הנושא noa_a
  • פורסם בתאריך

noa_a

New member
אנטיביוטיקה../images/Emo28.gif

אתמול הסתובבנו כמעט כל היום עם הקטנה, בת 7 חודשים, במיון (חום הקאות וצינון שנמשך כבר שלושה ימים) ראינו יותר משני רופאים לפני זה אף אחד לא ידע בודאות אם הוא שומע רישרושים או לא. בסוף היום יצאנו ממיון עם תשובה עוד יותר מבלבלת שזה משהוא גבולי ( גם הצילום ריאות מראה כתם קטנטן וגם ספירת הדם היתה על הגבול (15)) בכל זאת לא לקחת סיכון רשמו לקטנה מוקסיפן שלוש פעמים ביום מאז הביקור הקטנה בסדר גמור מלבד זה שההקאות עכשיו זה לרוב אחרי מלחמה לא קטנה בנסיון ´לדחוף´ לה בכח את האנטיביוטיקה אבל לבנתיים 1:0 לטובתה ובגדול כנראה ביום ראשון כבר נשלח אותה למעון (כבר יומים בלי חום) אם יש למישהו עצות איך בכל זאת להעביר את התרופה מהמזרק, הבקבוק , הכפית פנימה אז תודה.

לשפוך מהבקבוק לתוך כפית תרופה

מיוחדת שאפשר לקנות ב"פארמים". העיצוב הוא של "צינור" עם סימונים של מ"ל, ובקצה יש כפית עם דפנות גבוהים כך שהתרופה לא נשפכת. אצלנו זו היתה כזו הצלחה שכבר בגיל שנתיים החבר´ה החזיקו לבד את הכפית ושתו את התרופה.

ברלה

New member
אני חייבת להודות

שאת האנטיביוטיקה אני נותנת בכח. לא נעים, אבל זה משהו שאני לא מוותרת עליו. דווקא בפעם האחרונה, האנטיביוטיקה (לא זוכרת איזה סוג זה היה...) היתה טעימה ולא היה עם מי להאבק. הוא הרגיש שהוא מקבל מעדן כלשהו. אבל יש לנו נסיון גם עם תרופות פחות טעימות, ואז זו אחיזה איתנה, ועם המזרק הזלפתי לו את התרופה בפולסים פנימה. בכל אופן, מאחלת לכן החלמה מהירה, ותרגישו טוב.
ברלה

אבל השיטה של החתולה השחורה

שאני לא מכירה אותה, נשמעת לי הרבה יותר סימפטית, אם זה מצליח.

שרת הטבעות=ברלה

ומשום מה היא השתלטה לי על המחשב, ומדי פעם כשמעלה הודעות, במקום ברלה מופיעה לה שרת הטבעות

הבן שלי מת על מוקסיפן וגם על אקמולי

כך שאת התרופות הללו הוא מקבל בשימחה באמצעות מזרק רגיל (ללא מחט כמובן) שמזריקים טיפין טיפין לכיוון הלחי הפנימית. תרגישו טוב

jole

New member
כן גם אצלינו עובד מצוין עם המזרק../images/Emo104.gif

michal@gal

Active member
מנהל
עם מזרק

כשהילדה שוכבת (למשל על משטח ההחתלה), להשפריץ כמויות מאד קטנות כל פעם פנימה לכיוון הלחי. וגם, יש פטנט של כוס מידה לתרופות עם ראש של פטמת בקבוק. גם עובד טוב.

מתן תרופה - ה"טריק" שלנו

יש לנו מזרק צר מאוד וארוך (שפעם הגיע עם איזה תרופה) שהחור בו טיפה יותר גדול מבמזרק רגיל. מחדירים לפה של התינוק לכיוון הלחי בחצי העומק ומזריקים בפולסים עדינים, מחכים לבליעה בין פולס לפולס. בדר"כ זה ממש לר גורר מאבק אלא התנגדות קטנה שלא מספיקה להתפתח כי זה הולך בצ´יק צ´ק. את רעיון כפית התרופות ניסינו ונחלנו אכזבה רבתי. שתי האפשרויות שוות ניסיון, בעיניי לפחות. העיקר שתהיו בריאים!!!

iris and ben

New member
מתן אנטיביוטיקה...../images/Emo4.gif

הבן שלי סרבן תרופות אמיתי כשנותנים לו תרופה במזרק הוא מתעל עד הקאה ואז התרופה יוצאת כדי למנוע את כל מאבקי הכח הללו אנחנו נותנים לו את האנטיביוטיקה בתוך יוגורט בטעם תות הרופא שלנו אומר שדווקא מומלץ לאכול יוגורט כשלוקחים אנטיביוטיקה

למעלה