אנטיביוטיקה

EdisonGirl

New member
אתה באמת לא רואה ת'נקודה שלי..

של התוכנית, בעצם. למה יש חיידקים עמידים? בגלל האנטיביוטיקה! בגלל השימוש המופרז בה, חשיפתה לחיידקים בתדירות מופרזת, מה שנותן להם ים הזדמנויות להתגונן ולהתחסן מפניה. בגלל זה חלק גדול מהאנטיביוטיקות שהועילו בעבר- כבר לא מועילות היום. אני אגיד לך מה אני רוצה ממך
אתה אומר דברים שאם היית צופה בתוכנית היית יכול לענות עליהם לעצמך.. אז אני עושה לך "שירות עד הבית", ומספרת לך מה אמרו על כך בתוכנית..
אכן, התרופה הזו מועילה, אבל צריכה מופרזת שלה גורמת לכך שבעתיד היא כבר לא תועיל. זו הסיבה שבגללה מבקשים להימנע ככל האפשר מאנטיביוטיקה. ככל האפשר.

אבל

מה שאנשים כאן אומרים זה "אני לעולם לא אשתמש באנטיביוטיקה" וזה מטומטם וגם שקרי, כי הם כן ישתמשו אם הם יהיו חייבים אני גם לא אמרתי שכל מה שאמרת הוא לא נכון - אני בסה"כ לא רואה את הקשר בין מה שאת אומרת למה שאמרתי. היה לי זיהום, הייתי חייב אנטיביוטיקה כדי שזה יעבור, אז לקחתי מה הקשר בין זה לבין מה שאת הגבת ? לא אמרתי שלקחת אנטיביוטיקה ללא צורך רציני זה טוב אני לעולם לא מפריז בכדורים (לעיתים אקמול כשכואב הראש, אבל אקמול זה משכך כאבים וזה לא גורם לנזק בכמות המזערית שאני לוקח)

כרגע

עולה לי בראש רק דניאל, שהבהירה את עמדתה מחדש בתגובה קודמת, כך שהיא לא רלוונטית לנושא
מאחרים פשוט היתה הרגשה כזו. הם לא אמרו את זה ישירות. בכל אופן אין קשר אליך אז בואי נסיים את הויכוח המטומטם הזה הדעות שלנו זהות לחלוטין.

chuchi46

New member
? מי אמר שהוא לעולם לא ישתמש

באנטיביוטיקה? אתה מוכן להביא ציטוט?

EdisonGirl

New member
זו שדיברו עליה בתוכנית:

החיידקים מפתחים עמידות לאנטיביוטיקה ובפעם הבאה הם מגיעים עם תחמושת משוכללת יותר, או במילים אחרות, קטלניים יותר מתמיד, עמידים להרבה מאוד סוגי אנטיביוטיקה, כך שתרופות אנטיביוטיות שעזרו בעבר כבר לא מועילים יותר, ויש צורך לפתח אנטיביוטיקות מסוג חדש, חזק יותר. עקבי גם אחרי התשובה שאענה לזו שמתחתייך..

O r c h i d

New member
ראיתי, היה מעניין...

לקחתי אנטיביוטיקה פעמים מעטות בחיי, בתקופה שאני זוכר[גיל 3 ומעלה
אני די סנילי] לקחתי בערך פעם-פעמיים... וזה בגלל שדחפו לי
[הרופא]

למעלה