אנטישמי ו-2 צ'יטרים

mgre

New member
אנטישמי ו-2 צ'יטרים

האנטישמי עם הניק- [FUCK ISRAEL]FUCKING ISRAEL ויש עוד 2 אנשים שחושבים שהם משתמשים ב- wh sweetness ועוד מישהו כל זה בסרבר השני של המפות פאן- connect 213.8.192.246:27032 ; password 343 זה כבר לא הגיוני מה שקורה שם..שימו עוד אדמינים דחוףףף

MarcoCohen

New member
זה מבאס את התחת

יש פעמים שהסרבר מלא פתאום נכנס צ'יטר מבאס את כולם כולם בורחים בעעעעע

מה נסגר כל האנטישמים בעולם נכנסים

דווקא לסרבר הזה.. גם לפני שהתחיל הסרבר ושיחקתי באחרים בחיים לא ראיתי אנטישמי אחד שנכנס עם שם כזה כנראה לפני שהביאו אותם לנו השרתים האלה היו מפורסמים במי יודע איזה אתרים =\

MarcoCohen

New member
חבר מביא חבר

בא דפקט קורא לחבר שלו וככה הם מסתננים כל הזמן הקרציות האלו זה מבאס את התחת

mgre

New member
הוא עדיין שם

ניסיתי לעשות עליו הצבעות מלא פעמים אבל גם שיש רוב זה לא מעיף אותו... שימו עוד אדמינים דחוף!!!!

razaR2

New member
כל עוד השרת פתוח כפאבליק, אין מה לעשות

אין צורך ביותר מארבעה אדמינים כרגע. בעתיד הכניסה לשרתים תהיה מוגבלת ויהיה צורך בהרשמה+הפעלת תוכנה נגד צ'יטים ואז גם יכנסו הרבה פחות צ'יטרים, לאגרים ואנטישמיים.

MarcoCohen

New member
אז אתה אומר בינתיים שחקו ושתקו

השרתים מפוצצים אדמינים חצי שיחות פה נפתחו זה על זה שאין מספיק אדמינים ואתה אומר שלא צריך-.- מצטער לא מסכים איתך

PinKy The KiNg

New member
בימיי חול שיש צ'יטרים אני מתקשר ליוסי

אבל הוא שומר שבת... אז יעני בשבת יש את ההכי הרבה צ'יטרים

תפוזנע

שלא הייתם אדמינים היה צריך אדמין עכשיו צריך? - לא יודע מה איתך אבל בדרך כלל שיש אדמינים יותר מ 2 זמינים הם באותו שרת ובשני לבנתיים יש ציטרים וכו' וכשיש פחות מ 1 אותו הדבר בקשר להפעלת תוכנה נגד ציטים - לא נראה לי שאפשרי בפרוץ כמו שהבנתי.

BoRiSGz

New member
מזאת אומרת לא משפיע?

אז הVAC שכתוב שהוא נגד צ'יטים לא עובד נגד כל מי שיש לו גירסא פרוצה של המשחק? אם כן, למה צריך אותו בכלל? :\ כי לרוב לכולם יש פרוץ...

section51 co il

New member
כי בעיקרון עדיף לשחק מהמקורי../images/Emo41.gif

יש יתרון עצום לשחקנים מהמקורי על הפרוץ ולמי שיש מקורי לא שווה לו לשחק מהפרוץ ולא כזה יקר לקנות מקורי אני מאמין בעתיד הרבה יעברו למקורי

כנס לתשובה

"הפרוץ" זה לא הגירסא המקורית של המשחק והיא לא נשלטת לחברה שמפעילה את הקונטר האמיתי(המקורי) כל התוכנות שפיתחו כמו ה וואק ה CDO וכל זה הם לגירסא המקורית - לא תיכננו שיפרצו להם את המשחק או לא יודע מה שזה לא יהיה בגלל זה עדייף לעבור למקורי:) פחות ציטרים בהרבה,אבל - כמו שאני יודע כל תוכנה נגד ציטים נפרצה,VAC CDO BUTED כולם נפרצו כמו שאני יודע,אבל הרוב לא יודעים ואין להם ציטים נגד זה , זה המזל:)

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifתוספת../images/Emo41.gif

בנוסף במקורי יש גרפיקה טובה יותר שנותת למשחק לזרום בצורה הרבה יותר יעילה, מה שנותן לך ירי מדויק יותר,ותגובת ירי ברמה הרבה יותר גבוה.

עוד תוספת../images/Emo13.gif

במקורי לא יכול להיות לך משעמם,על היום יש גאטרים(מיקסים) סרברים מלא בכל רשימה של כל שחקן משהו שקוראים לו פראינדס - בלחיצת כפתור אתה רואה איפה חבר שלך משחק,לעשות שיחת קול,צאט,להצטרף בלחיצת מקום לאיפה שחבר משחק ,לראות מי און ליין מי לא

למעלה