אנטישמי ו-2 צ'יטרים

razaR2

New member
עד כמה שאני יודע CDO ובאסטד לא נפרצו

VAC חרא תוכנה, כל צ'יט הכי פשוט עובר אותה. אבל CDO ובאסטד לא נפרצו לדעתי, מה שכן קורה הוא שהתחילה תופעה של צ'יטים סמויים שבעצם יוצרים קובץ שהוא הצ'יט ונותנים לו שם של קובץ חיוני במחשב או שם שנשמע כמו קובץ חיוני ואז כשבודקים את רשימת התהליכים במחשב של הצ'יטר, עלולים לפספס את הקובץ הזה וככה לפספס את הצ'יטר, אה ואלי, הבאסטד וה CDO לא באות למנוע מראש כניסה עם צ'יטים, זאת אומרת אתה יכול להפעיל צ'יטים ולהכנס לשרת עם אחת התוכנות, אבל אם יעשו לך בדיקה, כמעט בטוח שהצ'יט ימצא כי התוכנה גם לוקחת תמונה, גם לוקחת את קבצי ה CFG (כולל יוזר קונפיג והכל) וגם לוקחת רשימת תהליכים שרצים על המחשב ברגע הבדיקה.

נפרצו,אני מכיר כאלה שפרצו אותם

פשוט קראו לקובץ בשם של אנטי וירוס שמו בינד על "עכבר3" שיהיה איימבוט ואז היו על התחלת הראוונד שאף אחד לא מת היו מוריד 3 שבאים אליהם ביחד על ה 1 בוללאט ואז היה משחק רגיל בלי זה

ואני יודע מה זה באסטד וCDO

גם אם תופסים אותך זה לא מביא לך באן,פשוט מתפרסם באתר והאדמינים כבר ידעו מה לעשות עם זה

elerock

New member
VAC2 גם לא משהו

באסטד CDO וצידינג דת' עושים 80% מהעבודה.. למרות שאני מכיר אישית אנשים שמשחיקם עם ציטים כבר מעל חודש וכלום לא קרה... הציטים האלו עושים שעושים לSS(screan shto) אז זה מראה להם כאילו אתה משחק רגיל בלי כלום...

mgre

New member
רז...

תהיה הגיוני... כל רגע יש צ'יטר באחד השרתים... שים עוד אדמינים...4 זה ממש לא מספיק

מה עם לפתוח קלאן של צ.נ.צ ?

צ.נ.צ= צ'יטרים נגד צ'יטרים ברגע שיזוהה צ'יטר חברי הקלאן יפעילו את הצ'יטים שלהם עד שלצ'יטר ימאס ויברח

elerock

New member
../images/Emo128.gif

זה פרוץ לא? איך אתה מצפה שכול הקטע יעבוד אם אין לאף אחד פה STEAM ID??? ותכלס זה שזה פאבליק לא אומר כלום צריך שלא יהיו ציטירם ככה זה גם יביא יותר אנשים לקהילה...

razaR2

New member
כנס ל czero.co.il

זאת קהילה של CZ והם בפרוץ, יש להם קלאבים, גאטרים ואפילו אנטי צ'יט שהם פיתחו, איך הם עושים את זה, אני לא יודע, אבל אני מניח שזה אפשרי..

למעלה