אניחולה ואני אמורה להתחיל לעבוד מחר

אויש... ../images/Emo4.gif

החלמה מהירה! אם את מרגישה שאת לא מסוגלת לעמוד על הרגליים מחר, פשוט תודיעי שאת חולה. נכון שזה מבאס לאללה, אבל אין ברירה... נשיקות והמון
!!!

lulyK

New member
אוי אורנה.

אני מקווה שבדרך נס תקומי מחר חדשה ומלאת אנרגיות. ברור שאם את כל כך חולה, את *לא* תעמדי מחר מול כיתת ילדים בני 12. לא נעים, אבל מה לעשות. ספרי איך היה, נשמע מאד מאד מעניין.

גורבי

New member
החלמה מהירה ושיהיה בהצלחה ../images/Emo24.gif

ואם תהיי חולה מחר, אין ברירה אלא לא להגיע - יהיו מספיק שיעורים במהלך השנה להשלים את החסר.

חושחושה

New member
אני כמעט בטוחה שאחרי המשפט

הראשון שתוציאי מהפה אל מול הילדים.... כאב הגרון יתפוגג
הרבה כוח ובהצלחה מחר!

ornaok

New member
לא טוב../images/Emo10.gif

היה לילה קשה מאוד - גם בגלל שא הרגשתי טוב, גם בגלל שהתרגשתי וגם כי לירי לא רצתה לישון. קמתי עם חום, ואת השעתיים הראשונות העברתי לתלמידים כשאני נוטפת זיעה - צורידה זיעה. בהמשך הרגשתי יותר טוב, אבל הגרון שלי מחה בתוקף ולשיעור האחרון הגעתי במצב צרידות מתקדם - ובד"כ אני ממש לא נוטה להצטרד. הגעתי הביתה ליום מלא התרוצצויות, שנגמרו בסביבות 18:00 ואז התחילה משמרת שניה של כביסות, האכלה, אמבטיה וכו'. דותן עדיין לא בבית, הגרון שלי מייסר אותי ואני לא יכולה להוציא הגה, החום לא יורד כבר כמה שעות, ואין לי מושג איך אני אלמד מחר. מה שכן - היה לי מאוד כיף בעבודה ומאוד מאוד נהנתי ללמד. זה לא קל, אפילו מאתגר, אבל זה כל כך מתאים לי!

boringvered

New member
ואוף! רציתי להספיק גם לדבר ממש

איתך, אבל לא יצא... שמחה שאת נהנית בעבודה - אחרי כל התלאות נראה לי שזה הדבר הכי נפלא שקרה מכל זה. מקווה שתרגישי יותר טוב... ותשתי המון המון תה עם דבש ולימון (כמו שאני אוהבת
). כל שעה עוד כוס תה. זה פשוט עושה נפלאות לגרון. ומחר אני מציקה לך בטלפון, גם אם תאלצי לדבר איתי בכחכוחים...!

אנידס

New member
אויש, הנגיפים האלה אף פעם לא שואלים

אותנו מתי מתאים לקפוץ לביקור. מקווה שכבר היום את מרגישה טוב יותר ושהכולרה תעבור במהירות ושתדלג על שאר דרי הבית. אה ומזל טוב על העבודה הנהדרת
.

ornaok

New member
../images/Emo7.gifאין לי קול

אין לי קול בכלל לא צרידות, לא לחש, אלם מוחלט. נאלצו למצוא מורה מחליף שיכנס לכיתה במקומי, ללמד לראשונה כיתות שעוד לא פגשדתי אפילו. כל כך מרגיז ומבאס, וכמובן שהאחראים שלי מאוד לא אהבו את זה!(ולמה לא הודעת לנו אתמול?כי אתמול כשדברתי אתכם אמרתם לי שעם תה ודבש זה יעבור וגם אתם צרודים בתחילת השנה...וקיוויתי שאני אתעורר בבוקר עם קול). בקיצור....
אני אלך היום לרופא, ומקווה שהכל יהיה בסדר כבר מחר שאני לא אבריז עוד יום. איזה רושם ראשוני מחורבן עשיתי

בלינקה

New member
../images/Emo10.gif

הרבה דבש ובצל, מנוחה (לירי בגן, נכון?) ובלי לנסות לדבר. אני בטוחה שהרושם הראשוני לא כזה גרוע, ועוד יותר בטוחה שמהר מאד תעשי רושם מעולה.

גורבי

New member
מחזקת את דבריה של חברתי ../images/Emo24.gif

זה לא שממש בחרת לאבד את הקול, נכון? אז אל תחמירי עם עצמך כ"כ - תנוחי, תתחזקי, ותיכנסי לכיתות האלה בשבוע הבא כמו חדשה. הם ישתגעו עלייך, אין לי שמץ של ספק.

yaelia

New member
../images/Emo24.gif

לא רושם מחורבן ולא כלום. קורה שחולים ותמיד מי שממונה יעשה פרצוף. אני בטוחה שכשהם יראו עם מי יש להם עסק הם ישמחו ויעלצו
. תנוחי. תשתי הרבה. אל תנסי לדבר. אם זה מנחם, גם לי בכיתה הראשונה שלימדתי השנה היה 39 חום, עובר.

ו שתי

New member
החלמה מהירה וגם ../images/Emo24.gif וגם

בשנה שעברה, על השבוע השני של שנה"ל, עם כיתה חצי חדשה במסגרת לא וותרנית, נפטר אבא של נ' ונעדרתי די הרבה מהעבודה. אז לא אהבו את זה, אז מה? עבר להם ברגע שראו את מעלותי וכישורי המקצועיים. אני בטוחה שתהיי כ"כ טובה בעבודה שבהילדים והמנהלים ישכחו שהחסרת את המפגש הזה. תרגישי טוב!

למעלה