אנימה- עונת אפריל

Lust chan

New member
אנימה- עונת אפריל../images/Emo135.gif

כן, אז נכון שאתם יכולים להחשיב את זה כ'אוף' כי אנחנו לא פורום אנימה ומנגה אלא אינויאשה, אבל.. א'. יש כאן קהילת אנימה גדולה עם המון פוטנציאל, וחבל שהוא יתבזבז סתם על ערוץ הילדים. ב'. תמיד טוב לדעת שיש עוד אנימות חוץ מאינויאשה, פרוטס באסקט, הוסט קלאב והיקארו נו גו. |הדגשג'. זה לא שבאמת היה נושא לנצל"ש ד'. הפרומו של לאקי סטאר ממש מצחיק XD; אה, וגם אני אשכרה משקיעה פה. ועכשיו, לאחר שתירצתי את הרצון העז לחשוף אתכם לאנימות שמתחילות החודש, ארשה לעצמי להתחיל.

Lust chan

New member
../images/Emo39.gifLucky Star../images/Emo39.gif../images/Emo135.gif

שם:Lucky Star מס' פרקים:24 תאריך יציאה: 8.4, הפרק המתורגם בטח ייצא יום אח"כ תקציר: תיאור חייהן של מס' ילדות בית ספר יפניות מלווה בנימה הומוריסטית חסרת מעצורים. הגיבורה הראשית היא קונאטה איזומי, ילדה אתלטית ואינטליגנטית, אשר למרות אותן התכונות המיוחסות לה, אינה בשום מועדון ספורט, וציוניה נותרים נמוכים. עצלנותה בבית הספר היא עקב אהבתה לאנימה ומשחקי וידאו, וחוסר העניין שלה בנושאים אחרים. הפרסום בהמשכים החל עם ארבעת הדמויות הראשונות בשנתם הראשונה בבית הספר, ומשם המשיך לשנה השנייה והשלישית. דעה אישית: אישית לא קראתי את המנגה שעליה זה מבוסס, אבל זה שאיה היראנו מדובבת שם את הדמות הראשית, שהסטודיו הוא קיוטו אנימיישן (קאנון 2006, הארוהי..
) והפרומו הספיקו לי כדי להחליט לצפות ולהתחיל לעשות לליסה ושושי "מממממ ממממ ממ@#%@!!!!1" עד שהם חבטו בי למוות XD. ובינתיים.: Preview לסדרה- http://www.youtube.com/watch?v=BmDdciwUhok&mode=related&search=

Lust chan

New member
../images/Emo39.gifHayate no Gotoku!../images/Emo39.gif../images/Emo135.gif

שם: Hayate no Gotoku\Hayate the combat butler מס' פרקים: לא ידוע תאריך יציאה: 1.4, פרק ראשון כבר תורגם וניתן למצוא להורדה. תקציר: "משרת הוא אחד המשרת. משרת הוא אחד המקדיש את עצמו. משרת הוא שומר רשמי, אשר מסייע לימיו של אדונו. כן, זהו סיפור על מאבקו של נער הנלחם, מסכן את חייו למען נערה." "היי, הסיפור הזה מהיר מדיי! אני, אממ—" האייאטה בן ה16 הוא באמת חסר מזל. מפני שהוריו הם 'טובים-לכלום' המבזבזים את כספם על הימורים למיניהם, האייאטה נאלץ להתחיל לעבוד בגיל צעיר כדי לסייע למשפחתו. אף על פי שהנסיון עשה אותו חזק ומהיר באופן לא אנושי, ומוכשר בתחומים רבים בהם לבנים אין במיוחד כישרון, הוא גם השאיר אותו בעמדה מביכה, כשהוריו צברו חוב ענק מהימוריהם והחליטו למכור את בנם ליאקוזה, בשביל הערך של איבריו. בשביל למנוע את הגורל הזה, מחליט להפוך ל'בחור הרע', ולחטוף מישהו בשביל לדרוש כופר. אך מאמציו נתפסים בצורה שגויה כוידוי אהבה לבחורה אשר אותה הוא סימן. כאשר הוא מסייע לנאגי בת ה13 מחוטפים אמיתיים, היא לוקחת אותו תחת חסותה ונותנת לו עבודה בתור משרת (ומושא אהבתה), עד שיוכל לשלם את החוב. דעה אישית: אחרי צפייה בפרק הראשון שמתי לב לכמה שהסדרה הזו מיוחדת וחמודה, מאוד מומלץ למי שמעוניין סדרה קלילה ומשעשעת שתעביר את הזמן. ובינתיים: פתיח- http://youtube.com/watch?v=-G4sBTj5F1U . ניתן גם למצוא את הפרק הראשון כבר, אם מחפשים טוב.

Lust chan

New member
../images/Emo39.gifTouka Gettan../images/Emo39.gif../images/Emo135.gif

שם: Touka Gettan מס' פרקים: 13. תאריך יציאה: 3.4, פרק ראשון יצא מתורגם. תקציר: קאמיטסוהארה- המקום בו חיים המיתוסים בחשאיות. זהו דבר אשר התרחש הרבה לפני היווצרות מדינה זו.. הבטחה ללא גמול ומחשבות כואבות עדיין מושרשות עמוק במקום המבשר רעות והיפהפה הזה. הסיפור סובב סביב קאמיאזומה טוקה, הגיבורה הראשית, ופגישתה עם נערה צעירה בשם מומוקה קאוואקאבה, אשר באה להישאר עם השבט. פגישתן מפעילה סדרת תקריות אשר תביא אגדה עתיקה לתחייה. דעה אישית: פתיח ממכר, דמויות יפהפיות, שוג'ו איי ועלילה לא מובנת. נקווה לשיפור בפרק הבא? XD ובינתיים: פתיח וסיום http://youtube.com/watch?v=-MFs4aIb7gU

Lust chan

New member
../images/Emo39.gifKamichama Karin../images/Emo39.gif../images/Emo135.gif

שם: Kamichama Karin. מס' פרקים: לא ידוע. תאריך יציאה: 6.4, ניתן למצוא פרק ראשון אבל בלי תרגום בינתיים. תקציר: האנאזונו קארין היא ילדה ממוצעת.. ומטה. היא כושלת בספורט ומקבלת ציונים מזעזעים, אך מעל הכל- הוריה מתים, ולאחרונה גם חתולתה האהובה, שי צ'אן, מתה גם היא. יום אחד, פוגשת קארין בנער, יתום אף הוא, בשם קוג'יו קאזונה, ומגלה כי לטבעת של אימה ישנו הכוח להפוך אותה לאלה. היא עוברת במהרה לגור עם קאזונה ובת דודתו הימקה, ויחד עם קאזונה, אשר לו כוחות אלוהיים הדומים לשלה, נלחמת כדי להגן על הטבעת שלה ועל הימקה מכוונותיו הזדוניות של קיריו קאראסומה, אל בפני עצמו. דעה אישית: אני מודעת לעובדה שזה נשמע כמו שוג'ו פתטי (אולי בעיקר כי המנגה במקור נועדה להיות פארודיה על מאהו שוג'ו, אבל צברה פופולאריות וקיבלה פן רציני יותר). בתור אחת שקראה את המנגה, ידעתי שיש פוטנציאל ממש גדול שיהפכו את זה לשוג'ו וורדרד ומזעזע, אבל אחרי שראיתי את הפתיח הבנתי שאולי, גם אם הפרק הראשון (שקל להבין גם בלי תרגום), נראה תמים, הולך להיות בסדרה הזו משהו מעבר. (ובכלל, רק בשביל ALI PROJECT ששרות את הפתיח כדאי לתת לזה צ'אנס) ובינתיים: פתיח- http://youtube.com/watch?v=9hdqPV4pCq0

Hachi

New member
אמג ;;

הכל נראה כלכך חמוד!3> *הולכת להוריד*

Lust chan

New member
שמחה שעזרתי במשהוXD../images/Emo135.gif

מחר אני אראה Murder Princess, Claymore וNagasarete Airantou ואוסיף אותם לכאן (וגם את רומיאוXג'ולייט, אם זה יואיל לצאת)

Himeka

New member
זה השיר האנימה ראשון שתיסכל אותי.

וואעע, וחשבתי שזה יהיה קול!!>: הפכו אותה לפאקצה בלונדינית עם שמלה מוזרה.;--------------; לפחות השאר בישים.3>

Shishi san

New member
עזבו את האנימות האלה,

http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4691 כשיש את נודאמה לא צריך עוד אנימות, אנימה מדהימה.. כל פרק יותר טוב מקודמו. 11 פרקים כרגע~ _ טוב נו, צריך עוד אנימות, ~שם להורדה את "Hayate no Gotoku!" בכל זאת~ ( וואן פיס לנצח :ס )

Lust chan

New member
נודאמה נראה ממש טוב../images/Emo135.gif

אני צריכה לסיים כמה אנימות ואז להתחיל את זה. ומה "עזבו", עד שיש לי כוח להזיז את התחת ולהשקיע בפורום? XD (האייאטההה 3>! אחלה בחירה XD)

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifח"ח על כל זה!

ראיתי את הפרק הראשון של Hayate no Gotoku וזה כזה חמוד ^_____^

Lust chan

New member
תודהXD../images/Emo135.gif

האייאטה ;; 3> בדיוק היום יצא פרק שני (בלי תרגום אבל בכל זאת XD)

למעלה