אנימה- עונת אפריל

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifעוזרת-> Romeo X Juliet

סיפור אהבה בין, איך לא, רומיאו ויוליה, מתבסס על הקלאסה של שייקספיר כמובן. פרק ראשון שודר ב7.4 ובקרוב אצלכם עם תרגום 3>

Lust chan

New member
תודה, אבלאבל../images/Emo135.gif

לפי מה שידוע לי הפרק הראשון יצא ב5.4, לא? XD; יש לי תקציר על זה, אני אפרסם אותו אחרי שאראה את הפרק הראשון (אם זה כבר יואיל לצאת מתורגם T^T)

Lust chan

New member
../images/Emo39.gifHitohira../images/Emo39.gif../images/Emo135.gif

שם: Hitohira. מס' פרקים: לא ידוע. תאריך יציאה: 28.3, עדיין נחשב לאפריל כי הפרק יצא ממש לא מזמן. תקציר: לאסאגי מוגי, תלמידה חדשה בתיכון האומנויות קומאטאקה, יש בעיה עם דיבור כאשר היא נאלצת להתעמת עם פחד הבמה שלה, ולרוב מגמגמת במהירות והופכת למושא הצחוק של סביבתה. אך מה רבה הייתה הפתעתם של חברי מועדון הדרמה, אשר צפו בתלמידים החדשים, כאשר מפיה של אותה נעירה קטנה ושברירית נפלטה צעקת אושר בעת הכניסה, אשר הידהדה בכל רחבי בית הספר. לאחר שכפו עליה להצטרף למועדון 'חקר הדרמה', היא משתנה בהדרגה לנוכח השפעת עולם הבמה. דעה אישית: הפרק הראשון היה ממש מקסים, אני אישית לא נתקלתי בנושא של דרמה (במובן של תיאטרון, במות וכו') באנימה, ומאוד נהניתי. השירים גם הם ממש חמודים! אנימה יחסית קלילה, מומלץ בחום. ובינתיים: פתיח+סיום- http://www.youtube.com/watch?v=b_PWbK2nrIk , תוכלו למצוא את הפרק הראשון מתורגם.

את כזו מושית! |; ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

ח"ח ענק! קולהכיבוד 3> נראה לי אני אחכה עד שהסדרות האלה יסיימו לצאת עם תרגום, אני מספיק מיוגעת מהפרקים של נאנה שכבר מלא זמן בקושי יוצאים X-X

למעלה