אני אבא שבור.החיים נהרסו לי.

  • פותח הנושא abni
  • פורסם בתאריך
לערבה, מקבלת בשמחה את ה../images/Emo140.gif.

שלום ערבה. האם אנחנו מכירות? שמחתי לקבל את הפרח המושט. גם אני מקווה שתראו אותי גם בתור סבתא. (אני כבר סבתא, אבל בינתיים יש לי נכדים רק מבני הבכור, אחיו של תןתן) בעניין ה"בקרוב", אני לא אוהבת לזרז עניינים. כל דבר בעיתו. (של תןתן)
 
../images/Emo9.gif

אנחנו עדיין לא מכירות... אבל שמעתי עלייך הרבה ממישהי שאוהבת אותך מאד, ו"משוויצה" בך המון. את כבר יודעת למי אני מתכוונת?
 

Freeda

New member
מוסיפה דמעות משלי

מזל טוב אבא יקר - נולד לך הבן מחדש צאו לחגוג פנקו את עצמכם ואת הביחד הזה איש לא יפריד עוד חיבוקים נרגשים יערה
 

ציבונה

New member
איזה כייף לקרוא

אני בטוחה שלא קל לך אבל נראה שהאהבה מנצחת הכל גם את ה"שדים" הכי נוראיים - כמו בן הומו. אני ממליצה בחום לכת למפגשים של "תהילה" לקחתי לשם את אמא שלי אמנם היתה רק בשניים שלושה מפגשים ולא התמידה אבל עזר לה מאד (גם אם לא ממש הודתה בזה) וברוך הבא
לפורום
 
התגובה שלך ממש מפחידה אותי ../images/Emo53.gif

אני בתור בחורה די מתלבטת עם נטייה לדו ועם אח גיי, ממש נלחצתי מתגובתך. הורינו לא יודעים עלינו וכל חחשותינו מהתסריטים הכי גרועים רואים אור בתגובתך. אתה חייב לקבל את ילדך, הוא לא בחר להיות כזה, הוא פשוט כך, הדבר האחרון שהוא רצה זה לפגוע בך, חשוב עד כמה קשה היה לו לומר זאת לך. אני מבטיחה לך שהוא נשאר אותו ילד מקסים ואיכותי, המשיכה המינית שלו לבני מינו לא תשנה זאת. אני יודעת שאתה אולי חושב מה אני מבינה כיוון שאיני הורה, אך איני גם ילדה אני בת 23 ומדברת מנק' מבט כפולה: אדם מבוגר שהוא ילד של..., מנק' המבט של הבן שלך ואני אומרת לך שהוא צריך את אהבתך ותמיכתך במי ומה שהוא במיוחד שאין את דמות האם בסביבה.אני מקווה שתשקול זאת, נקודה למחשבה.כמו כן, אני כועסת על מחשבותייך האובדניות, במילים "לא לחיות" אתה חוטא בשפתייך שכן ילד הומו זה לא סוף העולם, נכון שאין זו משאת נפשו של כל הורה אך יש דברים גרועים יותר, תחשוב על אנשים שאיבדו ילדיהם במחלות,פיגועים וכו', אתה לא איבדת אותו להפך,הווידוי הזה יכול להוות סיפתח לפתיחות ולהבנה חדשה במערכת יחסיכם. ושוב, עוד נקודה למחשבה.
 
קראתי בהמשך את התגובות שלך.

כ"כ נרעשתי מההודעה הראשונה שלך שלא קראתי את ההמשך. השינוי בגישה שלך לבנך, קבלתו ותמיכתך בו עודדו אותי, הפיחו בי מעין תקווה שאם יבוא יום ואני אצטרך להתמודד בסיטואציות לא קלות כאלו, אז יש תקווה שאולי, אחרי ההלם הראשוני, הסערה תתפוגג ושוב תזרח השמש בגאווה. אני שמחה בשבילך ובשביל הבן שלך על ההבנה החדשה ביניכם, מאחלת לכם כל טוב ואני חושבת שאתה אבא טוב, מבין תומך ואני גאה בך.כל הכבוד, כן ירבו כמוך.
 

ebni

New member
כן אני שמח שקראת את כל השתלשלות

ברור לי כאבא שילד שיש לו נטיות שונות.ממש לא בחר וכך.ואני מבין שהוא צריך לקבל את התמיכה הכי חזקה שניתן.ויותר מיזה יש להתיחס אליו ממש רגיל.. אין במה שהוא עושה בחיו או במיטה שלו שום ענין מיוחד לגבי.הבנתי את זה מהר ואף שיש בי עצב מסוים של אבא הוא בודאי לא ירגיש בכך לעולם.אני מחזק את כל אחד שלא סיפר להורים לשתף לשתף.הסכוי גדול על הסיכון.ואולי זה באמת מבחן הורות מצוין.אבא ואמא אוהבים לעולם לעולם יבינו יעזרו ויתמכו.אם לא אז כניראה שגם בדברים אחרים בחיים אין לצפות לתמיכה מהורים כאלו.ושיהיה לנו רק טוב.
 
והעיקר? לא לפחד כלל !

הפחד הוא יועץ גרוע... יש לי שאלה לא קלה אלייך: עד כמה הפחדים שלך, מונעים ממך לדעת את התשובה האמיתית להתלבטויות שלך?
 
זה לא כ"כ פשוט לענות על כך

יש לי כמה סוגיות לא קלות להתמודדות בחיים בלי קשר להתלבטויות שלי, כעת אני החלטתי לעשות מעשה וללכת לייעוץ, בתקווה שזה יעזור לי להגיע לתשובות שאני צריכה להגיע בכל מיני דברים.
 
../images/Emo140.gif../images/Emo50.gif

ורק תזכרי, שהתשובות האמיתיות כבר נמצאות בתוכך. הייעוץ רק נותן מראה, ואומץ להתבונן.
 

ת ה ל ה

New member
תגובה לאבא

שלום לך אב יקר, אמנם תגובתי קצת מאוחרת אבל אני מקווה שתקבל אותה. עמותת תהל"ה היא עמותת סיוע להורים של הומוסקסואלים ולסביות. סניפיה פרוסים בכל הארץ ועוזרת לכל הורה המחפש דרך להתמודד עם המציאות החדשה. אנו מסייעים הן במסגרת של קבוצות תמיכה והן במסגרת פרטנית בשיחות אישיות ומפגשים. אנא פנה אלינו לאי מייל המצויין ונשמח לעזור. בקרוב יהיה לנו גם אתר באינטרנט. כל טוב דליה
 
למעלה