אני אוהבת לעשות דברים ביחד

זורחת1

New member
אני אוהבת לעשות דברים ביחד

אני לו מסוגלת לשמוע את בעלי ברגע שאני במחשב ישר כואב לו הלב. ואומר לי . בעודו שהוא באותו רגע במחשב דרך טלויזיה של הבית עם כל תיחקומים שלו. מצפה שאי יסדר את הבית קל . שנקום ולא נשב במחשב .ואני לו אוהבת ואין לי חשק לעשות לבד כי גם ככה אני במצב של דיכאון תקופה כזאת . אז יש לי חשק לעשות כשהוא גם איתי יחד. אפילו הבת אומרת לי אימא איפו אבא. פעם היה מכין סלט ירקות ץ אמרתי לה אבא עצלן .היום הוא פשוט עובר תקופה קשה מתח ועצבים יש לנו בבית וגם מישמעת עם הילדות . איך אני יכולה להגיע למצב שגם הוא יצתרף אליי יחד לעשות הכל. כי ברגע שהוא גם בעינינים שלו .בלב שלי אני אומרת למה הוא כן ואני לו . מה לו מותר ??????????. רוצה לשמוע את דעתכם ואשמח לשתף אותכם במה שאני מיתקדמת

שאלה לי

הניק שבחרת - זורחת 1 מאידך שיתפת שאת בדכאון בתקופה שכזאת. האם את בטיפול בדכאון?

ערב טוב זורחת1../images/Emo140.gif

מציעה שתעלי את הדילמה במסגרת הרפואית שבה את מטופלת. הרופא המטפל יעזור לך בהתמודדויות בידע ובכלים שיתאימו לאישיותך. שבוע נפלא לך ולכולם

זורחת1

New member
איזה עזרה שותקים ולא אומרים שום דבר .

אני שנתיים היתי במעון יום לו אישפוז . מה למשל יכולים להציע לי ידוע לך . עם אני לו בצד של בעלי ישר מיתעצבן עליי וזה נורא והיום איתו . כי תכף תיראי לפני שבוע איזה שבוע מקסים היה לי . תיראי תגידי

מאחלת לך ../images/Emo140.gif

שבוע מקסים כפי שחווית בשבוע שעבר. מציעה לך לא להרים ידיים ולפנות לשירות הפסיכולוגי במקום מגורך.

זורחת1

New member
זה מה שחויתי לפני שבוע

בריאותים פיזים ונפשים מוטטה אותי לו ידעתי שאככה בעלי מרגיש . ועכשיו סיפור תגידי מה דעתכם עברתי שינוי גדול גדול שגרם לי להפוך את התקליט לאחור . כי תביני אני אימא בדיכאון ומחלה בריאות ולכן לו מתפקדת . אז לו ידעתי לא תאמינו .פשוט פעם היתי שומעת לו לכל מילה שלו קדוש והיה לי חיים טובים . וכל הזמן אמרתי אין לי כוח פיזית ובעצם זה גם נפשית .אז ייום שישי הה פיצוץ ריב ובעלי לקח את הרגליים לו יכל לשמוע אותי .והוא מרגיש כאבים בחזה ועצבני כמו לו יודעת מה .פשוט היתי לו שם .היתי במקום אחר בראש שלי . ואז בעלי יצא בערב 10 וחזר ב4 לפנות בוקר .אני במחשבתי כבר העליתי מחשבות שהוא ילך לנערת ליויי . שהוא ילך לבית מלון.או הופעה או סטרפטיז והרגשתי כזה שאני חיבת לעצור אותו ולא לתת לו יד חופשית. כי אני זאת שכל הזמן אמרתי לו אכפת לי שילך שיצא ולא איתי .ולא היה אכפת לי שאני לו עושה איתו סקס. לו היריע לי .לו הרגשתי שחסר לי .הרגשתי רע כמה החיים קשים לי .כמה אין לי תמיכה במישפחה . לאחר שיחה בטלפון אמרתי לו כן איפו אתה הלכה לכאן ולכאן כל מה שאמרתי לכם. אז בעלי אומר ל אני לו יגיד לך איפו אני נימצא .אבל שלא תחשבי שטוב לי אני מרגיש חרה את הורגת אותי את לו איתי. את לו קשובה לרגשות שלי את לו מזיז לך כשאני צועק את יותר מוסיפה במקום לעצור את הריב ויקוחים בבנו . לרגע חשבתי וריחמתי עלין הבחור חזר הביתה ואני היתי חמה אחרי שהירשתי לעצמי להיכנס לאינטרנט ולדבר בצאט. והיתי חיבת לפרוק את העצבים והכעס שלי על בעלי .בקיצור השיחה שדיברתי בצאט גרמה לי לשינוי לבעלי להיתיחס אליו ולהיות איתו שכבנו היה לי כיף מאוד מאוד נהנתי ולגמרי הרגשתי כולכך טוב .שעכשיו אני מתחילה לשמוע מה שבעלי יגיד לי כי זה טוב לשננו וגם לבנות וגם לעזרה יש קירבה יש שיחה ופשוט טוב לי מאוד מאוד. וגם למחרת תיפקדתי ועשיתי דברים לבד בלי עזרה של מישהי ממשרד הבריאות .ןלא לאמין פשוט היום אני מיתחשבת בבעלי ולא ידעתי כמה מצוקה היתה לו וגרמה לו לכאבים בחזה ולכעס כמו לא יודעת מה .עכשיו ירד המתח בבית . ויש לי עזרה אבל לאת לאת נראה הלוואי שימשיכו הימים ככה .בעלי אומר לי זה יחזיק לך יום אחד נראה. הכל תלוי במצב רוח שלי . ותאמינו הכל בראש עכשיו אני מתפקדת ולא אוכלת הרבה כמו שהיתי .איזה 6 פרוסות ביום שוקולד ופירות ועוד אוכל העיקר שיהיה ל כוח . מה דעתכם רוצה תגובה ממכם .שתידאו שאפשר לנסות לשפר תלוי בשני בני הזוג .

זורחת1

New member
אבל לו היחזיק שבוע בדיעה של בעלי

אומר לי כל פעם אני צריך להיתחנן אלייך עם אני רוצה להיתקרב אלייך. אני דוחה אותו אומרת לו אין לי כוח. וכל הזמן המישפט שלי אני רוצה ךישון. זה משהו אני ישנה שעה וחצי ביום ובגלל דלקת פרקים אני כל הזמן רוצה ךישון. אבל הולכת לישון בשעה 11 או 12 בלילה .וכמה בבוקר בשעה 9- או 8 וחצי . איך ככה אני יתחיל לעבוד איפו בחלום . אז בהחלט לו קל בכלל לשמוע לבעל ולשמוע .ואחר כך עם משהו לו ניראה לו אז אומר לי שוב את זוכרת לשינאה שלך לטינה שלך .ואני אומרת לו אני מנסה מה לעשות לו קל . אני מיתיאשת ממנו כשהוא מגישה לו אוכל שמשמין כי הוא שמן .אבל ליפעמים בערב מעבירה עם טוסט או פיצה וירקות .שיהיה משהו קל כי אני עייפה אבל כשהוא רעב ברמינן . אני מיתיאשת אבל יש לי אינטרס להיות בסדר כדי שלי יהיה טוב .אבל לו מצליחה להחזיק תמיד מצפה שהבית בשבת יהיה מסודר הסלון וההול .והוא מה איתו .

rafagav

New member
היזהרי... דפוסים אישיים לא משתנים מהר

התנהגות נחמדה וכו' + סקס זה נפלא אך - היי קשובה אל עצך ואליו, כדי לוודא, שהוא לא מתייחס אליך כאל סמרטוט ושאת לא מתנהגת כך = היי בטוחה בעצמך, היי שמחה והכל ישתפר!! כי, כדברייך - הרבה בראשנו!!

כאשר העברית משובשת אני לא מבין כלום

וחושד שעובדים עלי נראה לי שכל השירשור הזה מצוץ מהאצבע

קבל ../images/Emo77.gif באהבה ממני ../images/Emo24.gif

לפני שהאצבעות מקלידות זכור: לשאול את עצמך האם אתה יכול לדעת בוודאות שזאת האמת?

למעלה