אני אוהבת עוגיות!
רוב הסוגים
הבה נשרשר מתכוני עוגיות שווים?
אני אתחיל
אתמול התחשק לי מאד מאד לאכול עוגיות, פריכות אבל לא קשות, נימוכות במידה, לעיסות במידה...
ניגשתי למטבח ובלי מתכון עירבבתי ויצא לי יאמי לחלוטין ושווה!
מן הסתם יש לי כבר בראש יחסים עקרוניין בין רכיבי עוגיות אז לא אזקוף לזכותי את כ-ל הקרדיט.
אז ככה-
כמעט שתי כוסות שקדים טחונים היטב בבלנדר . הכנסתי חופן אחר חופן כולל חופן אחד של אגוזי מלך וזו העמות שיצאה.
100 גרם אבקת סוכר.
שתי כוסות קמח נ"ג- כוס וחצי סורגום, חצי כוס טף.
כפית גדושה קסנטן גם.
רבע כוס סירופ מייפל טבעי ללא תוספות.
קמצוץ מלח.
שקיק אבקת אפיה.
4-5 כפות חלב סויה.
4 כפות שומן קוקוס, 5 כפות שמן רגיל לא זית.
תמצית וניל איכותית, אפשר גם זסט לימון. קינמון או כל תבלין אחר אהוב.
לערבב הכל. אם רטוב מדי להוסיף קמח בעדינות, סורגום. צריך להיות רך אך לא דביק.
גילגלתי הניר אפיה לנקניק והכנסתי למקרר. הוצאתי. חץכתי לפרוסות בעובי חצי ס"מ. הנחתי בתבנית ואפיתי עד השחמה קלה.
מעולה כבר אמרתי?
רוב הסוגים
הבה נשרשר מתכוני עוגיות שווים?
אני אתחיל
אתמול התחשק לי מאד מאד לאכול עוגיות, פריכות אבל לא קשות, נימוכות במידה, לעיסות במידה...
ניגשתי למטבח ובלי מתכון עירבבתי ויצא לי יאמי לחלוטין ושווה!
מן הסתם יש לי כבר בראש יחסים עקרוניין בין רכיבי עוגיות אז לא אזקוף לזכותי את כ-ל הקרדיט.
אז ככה-
כמעט שתי כוסות שקדים טחונים היטב בבלנדר . הכנסתי חופן אחר חופן כולל חופן אחד של אגוזי מלך וזו העמות שיצאה.
100 גרם אבקת סוכר.
שתי כוסות קמח נ"ג- כוס וחצי סורגום, חצי כוס טף.
כפית גדושה קסנטן גם.
רבע כוס סירופ מייפל טבעי ללא תוספות.
קמצוץ מלח.
שקיק אבקת אפיה.
4-5 כפות חלב סויה.
4 כפות שומן קוקוס, 5 כפות שמן רגיל לא זית.
תמצית וניל איכותית, אפשר גם זסט לימון. קינמון או כל תבלין אחר אהוב.
לערבב הכל. אם רטוב מדי להוסיף קמח בעדינות, סורגום. צריך להיות רך אך לא דביק.
גילגלתי הניר אפיה לנקניק והכנסתי למקרר. הוצאתי. חץכתי לפרוסות בעובי חצי ס"מ. הנחתי בתבנית ואפיתי עד השחמה קלה.
מעולה כבר אמרתי?