גם לי יש מתכון מנצח
אנחנו קוראים להם עוגיות שוקולד בודהה (לא יודעת למה... ואיך התגלגל במשפחה כבר שנים)
אזהרה: מאוד טעימות!
עוגיות שוקולד בודהה
לערבב ולשים בצד ל 15 דק'
1.5 כפות פשתן טחון
½ כוס חלב סויה
לערבב בקערה את היבשים:
2 כוסות קמח מלא
¾ כוס אבקת קקאו
1 כפית סודה לשתייה
½ כפית מלח שטוחה
לערבב בקערה:
¾ שמן קנולה
1.5 כוסות סוכר חום (אפשר גם סוכר קנים)
2 כפיות תמצית וניל
תערובת פשתן שהוכנה מראש
להכניס את התערובת היבשה לרטובה ולהוסיף כוס שוקולד ציפס(אני קונה עם 60% מוצקי קקאו)
לחמם תנור 160 מעלות
לעשות כדורים בקוטר של כ4 ס"מ, להניח על תבנית וללחוץ על העוגיה (להשטיח אותה מעט)
לאפות כ 10 דק' ולצנן
בתאבון!