אני אוהבת עוגיות!

ladybug6

New member
כמות לא פרופורציונלית של רסק

התפקיד של הרסק הוא לא להיות הבסיס לעוגה אלא לתת קצת רכות, רבע כוס היתה לגמרי מספיקה במקרה הזה לדעתי.
 

NoaHK

New member
תודה

זה באמת נשמע הגיוני.
למה לעזאזל שמתי כל כך הרבה רסק?!

יום שישי הבא אני מכינה את העוגיות שוקולד צ'יפס (היי איזה כיף זה עוד יומיים!)
 

BagdadCafe9

New member
גם לי יש מתכון מנצח

אנחנו קוראים להם עוגיות שוקולד בודהה (לא יודעת למה... ואיך התגלגל במשפחה כבר שנים)
אזהרה: מאוד טעימות!

עוגיות שוקולד בודהה

לערבב ולשים בצד ל 15 דק'
1.5 כפות פשתן טחון
½ כוס חלב סויה

לערבב בקערה את היבשים:
2 כוסות קמח מלא
¾ כוס אבקת קקאו
1 כפית סודה לשתייה
½ כפית מלח שטוחה

לערבב בקערה:
¾ שמן קנולה
1.5 כוסות סוכר חום (אפשר גם סוכר קנים)
2 כפיות תמצית וניל
תערובת פשתן שהוכנה מראש

להכניס את התערובת היבשה לרטובה ולהוסיף כוס שוקולד ציפס(אני קונה עם 60% מוצקי קקאו)
לחמם תנור 160 מעלות
לעשות כדורים בקוטר של כ4 ס"מ, להניח על תבנית וללחוץ על העוגיה (להשטיח אותה מעט)
לאפות כ 10 דק' ולצנן
בתאבון!
 

elin86

New member
|נצלש איך טוחנים כמו שצריך זרעי פשתן

קניתי מג'המיקס והוא ממש לא הצליח לטחון אותם.. יש לי גם קוצץ יותר פשוט שלא מצליח..
קצת התבאסתי.. חשבתי שמכשיר ככ משובח יצליח.. איפה טעיתי..
 

Gidi Shemer

New member
ברוכים הנמצאים

עשיתי סופשבוע ארוך עם המשפחה בניו יורק ואתמול הייתי צריך, בנוסף ליום עבודה רגיל, לענות ל- 350,000 אימיילים שהצטברו תוך כדי. היום אני מתחיל לשוב לאט לאט לעולם הפורומים.

כעת אני מתמקד בתמונות של טוסקנה
 

RSPA

New member
זה הכיף הכי גדול כשכל בני המשפחה "פנויים"

ואפשר לארגן טיול מגבש ל"חיק הטבע" (גם הניו-יורקי, כן...).

אז ספר קצת, מי-מה-מו ואם יש עליך תמונה או שתיים שנראה - גם יהיה יפה מצידך.
 

elin86

New member
נגמר לי המקום לכל המכשירים

האלו.. מבאס שאין משהו שיתאים לרוב הסוגים.
 

ladybug6

New member
זה מכשיר שתופס מקום של ספל, זה הכל

גם אני אמרתי את זה ובסוף קניתי בשביל לטחון זרעי כוסברה וכמון שהיה לי חסר תמיד.. תקני משהו קומפקטי וזה לא תופס יותר מקום מכוס/ספל קפה.
 

ladybug6

New member
ולי אגב יש את המטבח הכי קטן בעולם

אבל למטחנת תבלינים יש מקום בכיף :)
 

RSPA

New member
זה גם פתרון

אבל חובה לשמור אותם במקפיא ולקחת בחשבון שלמרות זאת, עם הזמן הם מאבדים מערכם התזונתי.
 
למעלה