אני אולי רעה וקיצונית ומגעילה אבל..

אני מסכים עם התגובה שלך

אבל קראתי את ה"פתרון היחיד" שלך לשמירה על מדינה יהודית, ואני לחלוטין לא מסכים. זה "הפתרון היחיד"? מה קרה למלחמה וגירוש, התעייפנו?

dar feldman

New member
האמת את רעה!

נכון זה מרגיז שהקנדים לא מבינים את המציאות המורכבת שאנו חיים בה על אף שאני חושב שמדינת ישראל גם היא אינה טלית שכולה תכלת ובכל זאת הביטוים שבהם הוא השתמש כנגדךך הם נבזיים ומגעילים אבל לעולם אל תאחלי לאדם מוות גם לא לגדול שונאייך משום שזה פשוט לא מוסרי והופך אותך לאדם יותר קטן ממנו.. תסבירי לו שהוא לא חווה את המצב מכאן ושינסה להזכר מה עשו האמריקאים למוסלמים שבגללו מגיע להם המעשה שנעשה ב-11 בספטמבר במקרה זה הוא יענה שהאמריקאים כבשו את עיראק ואז תגידי אז למה את האמריקאים אתה לא מכנה כך? יתרה מכך תוסיפי ותאמרי לי שקנדה המדינה הליברלית ושוחרת הצדק לא צייצה ולא אמרה דבר וחצי דבר בזמן שארה"ב נכנסה לעיראק וכבשה אותה אז תגידי לו שכל עוד הוא רק מדבר אך המדינה שלו לא עושה דבר למען הפלשתינאים או המוסלמים אין לו כל זכות לדבר. לגבי עניין העובדה שאת מכירה עוד קנדים שכמותו אני לא מכיר יש לי הרגשה שבמקרה זה קצת נסחפת ואגב כמו שיש קנדים שמכפישים אותנו יש גם כאלה המצדיקים חוץ מזה בינינו לא כל מה שהוא אומר מוטעה פשוט הוא היה צריך לומר זאת בדרך אחרת בטרור יש להילחם בכל דרך לצערי חיילי צה"ל ומדינת ישראל פוגעת גם באוכלוסייה אזרחית ומקשה גם עליה את החיים ולא רק על הטרוריסטים כי אם גם על חפים מפשע. לחיות בעוני ובמצור כל חייך זה לא כיף גדול וכל פלשתיני חווה זאת על בשרו מאז שהוא נולד על כן לפני שאת יוצאת להגן בכל תוקף על מדינת ישראל יש גם אמת בדבריו הדרך שבה הוא אמר את הדברים אינה ראויה ומטומטמת אני מנחש שמדובר בבחור בן 15-16 קצת משועמם בכל מקרה בהצלחה

FadleR

New member
זה לא בעיה שלהם, היא של הישראלים!

דוגרי איפה לא שונאים יהודים או את ישראל? תתחילו להשים כבר זין עליהם, ואל תתיחסו למה שהם אומרים... שהעולם יגיד מה שהוא רוצה העיקר שאנחנו במדינה שלנו נהנים ומתקרחנים. מרוב שעמום שיש להם במדינה מה שנשאר להם זה ליהיות ביקורתיים :) אז כל מה שהם אומרים תגידו "כן" "כן" והכי חשוב שזה יהיה בחיוך... בתכלס אנחנו יודעים מי אנחנו. עם חי ומגובש עם ארץ נפלא.

שלמה0906

New member
דם ילדים קטועי רגליים אנשים מחפ

אנשים מחפשים את יקירם אלמנות יתומים אני בטוח שאת לא מיתכוונת אלה רוצה לעלות עינין חשוב בהקצנה

tapuzo

New member
הנה מה שתגידי לקנדים

תגידי להם, שמוסלמים רצחו 4 מליון מוסלמים ב25 השנים האחרונות, אז שלא יבואו לישראל בטענות על הברבריות שלהם. שיטפל בעירק קודם, שם גם קנדים מעורבים ב"טבח".

איכס.. שונא קנדים.

הם המדינה הכי פחות מעניינת בעולם והכי מגיעלה. מה גם שיש שם הרבה שמדברים צרפתית :S בעע.

glow girl

New member
He probebly arabic, and u right

there isn't point to try to explain to pepole that don't want to hear

Obi Dan Kenobi

New member
בתור מהגר ישראלי שגר בקנדה..

אני לא מסכים עם דברייך. אני מסכים עם דעתך, שצריך לפקוח לחלק מהקנדים את העיניים ומהר, אבל לא מסכים עם דברייך, שצריך פיגוע טרור בשביל זה. בשנה וחצי שאני גר כאן בקנדה, לבקושי נתקלתי באנטישמיות או שנאת ישראלים בגלל הקונפליקט הפוליטי. נכון, יש כנסייה ממש ליד הבית שלנו שתומכת בפלסטינים ולא אוהדת בכלל את ישראל, אבל הם לא עושים כלום נגד ישראל, וגם לא נותנים עזרה כלשהי לפלסטינים. לפני כחצי שנה (אולי פחות), מספר טרוריסטים ניסו לרצוח את סטיבן הארפר, ראש ממשלת קנדה, ע"י עריפת ראשו - רק בגלל אהדתו הרבה לישראל - וזהו דבר הלא נראה במשך זמן רב במדינת המייפל: ראש ממשלה שהוא לא ניטרלי, אלא לטובת מדינתנו הקטנה. אז נכון, צריך לפקוח לחלקם את העיניים. נכון, כמה מהם צריכים להכיר באמת. אבל לא פיגוע טרור. דבר כזה לא מגיע לאף אחד. ובנוסף, כמה מהישראלים מכלילים את כל הפלסטינים כחיות, כרוצחים, כטרוריסטים? זוהי הכללה שנובעת מהדעה שהתפתחה במדינה. אז לחלק מהקנדים, לצערנו, יש את הדעה הזאת. אני לא חושב שפיגוע טרור ישנה את הדעה שלהם על ישראל, כמו שזה ישנה את הדעה שלהם על ארגוני הטרור.

shira amsalem

New member
סילקנו את העם הפלשתיני מפלשתינה?

בס"ד. יש דבר כזה 'עם פלשתיני'? יש משהו שנקרא 'תרבות פלשתינית'? שפה פלשתינית? הסטוריה פלשתינית? פלשתינים הם פליטים. לא עם.

לא, טיפשה, זה ממש לא.

שואה הייתה, עובדתית. מדינה הנקראת "פלסטין" שבה שלט עם המכונה "פלסטיני" לא הייתה מעולם, עובדתית. אפילו עם "פלסטיני" נפרד, הנבדל גזעית, דתית או תרבותית מיתר ערביי המזה"ת מעולם לא היה. העזתים הם מצרים, ערביי "הגדה" הם ממוצא ירדני, עיראקי, סעודי וכיו"ב, ו"ערביי ישראל" דומים לערביי "הגדה", בתוספת גזעים מהבלקן (על השלטון העותומאני ושיטות ה"טמיעה" שלו שמעת פעם?). אבל אוטו-אנטישמיים אף פעם לא נרתעים מסילוף האמת ומתקיעה של השואה לכל טיעון אנטי-ציוני.

NorthernStar

New member
אתה הוא הטיפש

זה שלא היתה מדינה פלסטינית (אבל כן טריטוריה המכונה פלסטין) לא אומר שלא הייתה נכבה שבוצעה על ידי ניצולי שואה - שמיהו לאמץ את ערכי התקפן הנאצי וערכו טבח בתושביה המקוריים של הארץ לפני שהשתלטו על רכושם וגירשו את היתר. אגב, גם הישראלים היהודים הם ממוצא מרוקני, רומני, רוסי, טוניסאי, עירקי, יווני וכו'.

חוסר הידע ההיסטורי שלך, בצירוף

הנטיה ההיסטרית שלך לצטט תעמולה אנטי-ציונית, מביאה את הטענות שלך לרמות חדשות של גיחוך. מרבית הלוחמים שנלחמו בקום המדינה לא היו ניצולי שואה, אלא בני הישוב היהודי בארץ, שחלקם היו כבר עשרות דורות בארץ, בני הקיבוצים, המושבות והערים. ניצולי השואה היו "חיים-מתים" ולא "אימצו" שום שיטת לחימה נאצית (זה, אגב, הדובדבן שבקצפת הטמטום בטיעונייך). הם בקושי הגיעו לארץ, סבלו יחס מזלזל מצד הותיקים ("סבונים", "כצאן לטבח"), ואלה מתוכם שמתו בקרב היו מיומנים בהפעלת נשק בערך כמוך. הטריטוריה שכונתה "פאלסטיין" או "פלסטינה" הייתה טריטוריה של הכתר הבריטי. מעוטת יהודים (עקב גירושי אימפריות קודמים) ומעוטת ערבים (פשוט ככה). השם "פלסטינים" עצמו ניתן להם בתחילה כשם גנאי (צאי ולמדי). הגירת היהודים לישראל ועידוד הבריטים לכניסת ערבים לארץ כדי ש"יאזנו" את האוכלוסיה היהודית ("הפרד ומשול", כדרכן של אימפריות) הם שהביאו לגידול במספר הערבים בישראל, שהגיעו אליה מכל מדינה מוסלמית אפשרית, ממערב אסיה ועד לצפון אפריקה (ובעיקר ממדינות ערב שממזרח לישראל). אלה המכונים היום "פלסטינים" הם בסה"כ חלק מהפזורה הערבית במזה"ת. לגבי ה"טבח"- לא היה שום טבח, הייתה מלחמה. תפסיקי לשנן את השקרים של "זוכרות", ותתחילי לקרוא תיעודים של אותה תקופה, אפילו של "ההיסטוריונים החדשים" (שהם פוסט-ציונים). המשפט לגבי עבודתו של תדי כ"ץ צריכה הייתה להדליק נורה אדומה גם אצל שטופת-מוח כמוך, לגבי מהימנות הטיעונים המוסלמים והאנטי-ציונים. לגבי הגירוש - כן, היה גירוש, וזה בכל מקרה דבר אכזרי לעשות, אבל עדיף להפריד בין אוכלוסיות עוינות ושונות תרבותית פעם אחת ולתמיד, מאשר ליצור עימות מתמשך של עשרות שנים ביניהן. לכן אני גם מצטער שלא השלימו את הגירוש ולא גירשו גם אחרי מלחמת ששת הימים, זה היה גורם להבדל בלתי נתפס במצבנו (ומאפשר לנו באמת ובתמים להפנות כסף סיוע למדינות העולם השלישי שסביבנו). אגב, מיותר לציין שהרבה ערבים פשוט ברחו מרצונם כדי להקל על אחיהם מיתר צבאות ערב לחסל את היהודים עבורם, ואח"כ הם התכוונו לחזור. אני בטוח שאת עצובה שלא הצליח להם. לגבי ארצות מוצא היהודים - ההבדל המרכזי הוא שהיהודים חזרו למולדתם, בעוד שהערבים ה"פלסטינים" נכנסו אליה מבלי שהיה אליה קשר היסטורי או דתי. הערבים מעולם לא עזבו את מדינות ערב עקב "אילוץ פנימי" או התעללות של השלטונות, אלא פשוט כדי למצוא עבודה או להתחתן. לעומתם - היהודים סבלו הפליות ורדיפות בכל מקום, כולל מדינות ערב (חפשי מידע לגבי האשליה של דו קיום יהודי ערבי שם, הממצאים יהיו "לא נעימים" בלשון המעטה").

את מדברת בסיסמאות, אני בעובדות

"שקרים שמספרים לך בהתנחלויות" זאת יופי של תגובת "החזרתי לך", אם את ילדה בת 4. אבל כמו יתר ההזויים מסוגך, את לא מספקת עובדות, אלא רק קשקושים. תשתדלי להטריד אותי לכל הפחות עם עובדות שקריות, ולא עם סיסמאות מתוצרת "המלפפון חמוץ? בגלל שהוא כבוש".

dov12

New member
אני משחק ברשת שחמט

וגם מדי פעם נתקל בתגובות אנטישמיות . כגון תומכי נאצים תומכי ערב ,סתם שונאי ישראל בגלל צליבת ישו .וסתם בגלל שלא יודעים היכן ישראל ובטוחים רכב התחבורה הראשי שלנו זה גמל ושגם אנחנו ערבים. ונוער שעכשו לומד היסטוריה ומעוות את מה שלומד בבה"ס וטוען שהוא למד שאנחנו רעים. רובם ד"א לא יודעים כי יהודים עברו שואה החוכמה כן להכנס איתם לויכוח . לשמוע אותם ואז להביא להם את הצד שלך . גם אותי מקללים כישראלי. אבל תשימי לב כשתכתבי איתם יפה . את תצליח בסופו של דבר לתת להם זווית אחרת של השינאה שלהם ובסופו של דבר המון פעמים הצלחתי במשימה. יצא לי לפני כשנה לערך לשחק עם צרפתיה משכילה מאנטיב ברביירה הצרפתית . כשבהתחלה קראה לי לנו רוצחי ילדים והביאה את הסיפור הידוע על אחמד דורה אני שלחתי לה מאמרים בגירסה שלנו ושיניתי את דעתה. . היא הזמינה אותי ואת רעיתי לביקור אצלה בבית. אבל לצערי לא יצא לי לקבל את ההזמנה. כמו כן יצא לי לשחק מול רופא הודי ששהשתקע בקנדה היה לי ויכוח איתו גם כן הבאתי לו את הצד שלנו. בסופו ש דבר נפרדנו כידידים. אפילו כתב שהוא היה רוצה לבקר בישראל. הפנה אותי לאתר שלו באינטרנט הצלחתי בכמה עשות אחוזים לשנות את הביקורת שלו על ישראל והיהודים יש שאני משחק שחמט מול שחקנים מאיראן או מצרים וטורקיה 50 אחוז מהם מקללים . אין סיכוי נגדם להשחיל מילה כי הם לא יקבלו את הטיעון שלי . אז הדבר הטוב זה לנצח אותם וכמה שיותר כן ייטב יום טוב

למה להכליל

בגלל ששחקן אחד קילל אותך את מכלילה? שמעתי כל כך הרבה קללות של פלסטינאים על יהודים ולא פעם אחת אמרתי- בואו נעשה פיגוע כדי ךפתוח להם את העיניים. את בנאדם ממש רע. במיוחד בתור אחת שגרה בארץ, איזה מין דבר זה לאחל פיגוע?!

chuckyaffe

New member
Canada

קנדה זו מדינה פסטורלית, לפעמים יותר מידי עד כדי כך ש ב 5 בערב הרחוב נראה כמו עוצר לילה בעזה. בגבול לא שואלים שאלות וגם אם שואלים אז מאמינים לכל מה שתגיד. עם כל האמת שיש במה שאת אומרת. ואני יותר ממסכים שהקנדים נאיביים בצורה מפחידה. הטענה שלי היא שבן-לאדן יכול להכנס לקנדה בלי שישימו לב בכלל. יש קנדים ממש סתומים אבל יש גם כאלה ממש פרו ישראלים. שמעתי פה תוכנית חשדות בה המראיינים היו ממש ליברלים תומכי חיזבאללה והעלו אנשים לשידור 80% תמכו בישראל והגדיל לעשות אחד שאמר שישראל תריכה לירות בכל מה שזז בלבנון. יום כיפור באוניברסיטה היה יום חופש -יש הרבה יותר מוסלמים שמתים לחופש בראמדאן אבל אומרים להם לא לא לא...היהודים שולטים גם בקנדה לא רק באמריקה.... בקיצור עם כל הבאלגן של הכתיבה שלי... נאחל לכולם אחלה של שנה. בואו לבקר בקנדה יש פה גם אחלה של דברים חוץ מכמה אידיוטים. אבללל אני עדיין גר פה כבר 3 שנים אז תעשי טובה...לא רוצה למות בגלל הברכות שלך.

למעלה