hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
1. אייזק ארצ'יבלד.
2. אייזק אוטו.
3. ג'יידן ג'רארד.
2. אייזק אוטו.
3. ג'יידן ג'רארד.
סליחה, אך זה לא שלוש שמות, תבדוק היטב!1. אייזק ארצ'יבלד.
2. אייזק אוטו.
3. ג'יידן ג'רארד.
בדיוק. הוא הציג שלושה שֵֵֵמים.סליחה, אך זה לא שלוש שמות, תבדוק היטב!
איות נכון לא חשובסליחה, אך זה לא שלוש שמות, תבדוק היטב!
ואני חושב שאיות נכונה מאוד חשוב!איות נכון לא חשוב
אנסח מחדש.ואני חושב שאיות נכונה מאוד חשוב!
אתה לא חושבת כך??
חשבתי לתומי שכתבת שרק בשפה שנייה יש לך טעויות כאלו (תגובות #75, #69 ועוד ...)אנסח מחדש.
שגיאות כתיב לא-קשות הן לא חשובות.
יש הבדל בין שגיאות כתיב קשות למינוריות. כשצריך לחפש בנרות שגיאות כתיב שלי בעברית וכל מה שמוצאים זה טעויות של זכר-נקבה, במספרים בלבד, זה לא נקרא ש"יש לי שגיאות כתיב בעברית".
זה לא רק טעויות אלו, הנה גם בתגובה זאת, הרמת להנחתה ויש לך שגיאת שפה בחוסר ידע בשימוש במרכאות וזאת לא הפעם הראשונה שאתה שוגה בשימוש לא נכון של מרכאות, כפי שהראתי לך בתגובות #93 בשרשור אחר ובעוד תגובות שהשתמשת במרכאות לציין מילה בודדת כאשר המשמעות היא ההפך ממה שהתכוונת.יש הבדל בין שגיאות כתיב קשות למינוריות. כשצריך לחפש בנרות שגיאות כתיב שלי בעברית וכל מה שמוצאים זה טעויות של זכר-נקבה, במספרים בלבד, זה לא נקרא ש"יש לי שגיאות כתיב בעברית".
כל אחד פה שיושיבו אותו לכתוב את כל שבעים אלף המילים בעברית, בסוף יטעה במשהו, אבל כהרגלך אתה לא מבין עיניין ומתקשה בפרופורציה ומידתיות מחשבתיים.
ואתה ממשיך להוכיח את חוסר יכולתך הבוטה ללמוד ולהבין גם כשמסבירים לך במילים פשוטות. חבל. אתה גם ממשיך להוכיח מי האשם האמיתי במעגליותו של השיח שלנו בפורום מפלגת הליכוד.זה לא רק טעויות אלו, הנה גם בתגובה זאת, הרמת להנחתה ויש לך שגיאת שפה בחוסר ידע בשימוש במרכאות וזאת לא הפעם הראשונה שאתה שוגה בשימוש לא נכון של מרכאות, כפי שהראתי לך בתגובות #93 בשרשור אחר ובעוד תגובות שהשתמשת במרכאות לציין מילה בודדת כאשר המשמעות היא ההפך ממה שהתכוונת.
מי שמגדיר את עצמו כהומאני, לא עושה טעויות כאלו ועוד לא מבין אותם
חזור למורה שלך ללשון ביסודי שתלמד אותך למה משמשים מרכאות.ואתה ממשיך להוכיח את חוסר יכולתך הבוטה ללמוד ולהבין גם כשמסבירים לך במילים פשוטות. חבל. אתה גם ממשיך להוכיח מי האשם האמיתי במעגליותו של השיח שלנו בפורום מפלגת הליכוד.
מה שמצחיק זה ששלחתי אותך לעשות את אותו הדבר מספר פעמים כדי שתראה שאפשר להשתמש במירכאות לשם הדגשה אך אתה ממשיך בסירובך וממשיך להשפיל את עצמךחזור למורה שלך ללשון ביסודי שתלמד אותך למה משמשים מרכאות.
מה שמצחיק שבמקום ללכת לנט ולחפש חומר בכדי להבין את טעותך, אתה ממשיך בדיוק כמו התאום הסיאמי שלך.
כי מה לעשות, טרם הבנת את החומר הנלמד ביסודי.מה שמצחיק זה ששלחתי אותך לעשות את אותו הדבר מספר פעמים כדי שתראה שאפשר להשתמש במירכאות לשם הדגשה אך אתה ממשיך בסירובך וממשיך להשפיל את עצמך
כן, כבר ציינתי שהיצירתיות שלך ג"כ שואפת לאפס ואתה ממש קוף אחרי בן אדםאתה גם ממשיך להשפיל את עצמך בכך שאתה טוען לדמיון מדומיין ביני לבינו כאשר אתה הוא זה שכותב שהוא לא קרא דברים ואז מגיב כל שתי שניות, מה שמהווה דמיון מדהים לתאום הסיאמי שלך, אך אתה ממשיך לטעון שהוא התאום הסיאמי שלי. בדיחה
אין לך שם הונגרי טוב?1. אייזק ארצ'יבלד.
2. אייזק אוטו.
3. ג'יידן ג'רארד.
שם פרטי ושם משפחה.האם מדובר בשם פרטי ושם משפחה או בשם ראשון ושם אמצעי?
זאת הדמות הכי ראשית בכל הספר. בהתחלה זה נראה כאילו שאוסטין הוא הדמות הכי ראשית אבל בעצם ובסוף מסתבר לקורא שזה לא נכון. אוסטין הוא הדמות השנייה הראשית ביותר.האם זה יהיה השם של דמות ראשית או דמות משנית?
אני רואה שהקדשת לדבר הרבה מחשבה. תודהאם מדובר בשם פרטי ושם משפחה ובדמות ראשית: אייזק ארצ׳יבלד
אם מדובר בשם פרטי ושם משפחה ובדמות משנית: ג׳יידן ג׳רארד
אם מדובר בשם ראשון ושם אמצעי ובדמות ראשית: אייזק אוטו
אם מדובר בשם ראשון ושם אמצעי ובדמות משנית: אייזק ארצ׳יבלד
מלכים לא משרתים. מלכים נותנים פקודות.יאללה תתגיס
זה לא שטויות. אני מנסה לוודא שבחרתי את השם הנכון ביותר והטוב ביותר עבור הדמות הראשית ביותר בספר העלילתי החשוב ביותר והטוב ביותר שאי-פעם כתבתי.ותשחרר אותנו מהשטויות שמתאימות לילד בן 10 לכל היותר.
באמת לא אהבת אף-אחד מהשמות? אלו שמות יפים. מה יש לך?לא.
נסה שוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.