אני אומר עכשיו שלוש שמות ואני רוצה שתבחרו את השם המועדף עליכם.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
חשבתי לתומי שכתבת שרק בשפה שנייה יש לך טעויות כאלו (תגובות #75, #69 ועוד ...) :rolleyes:
יש הבדל בין שגיאות כתיב קשות למינוריות. כשצריך לחפש בנרות שגיאות כתיב שלי בעברית וכל מה שמוצאים זה טעויות של זכר-נקבה, במספרים בלבד, זה לא נקרא ש"יש לי שגיאות כתיב בעברית".

כל אחד פה שיושיבו אותו לכתוב את כל שבעים אלף המילים בעברית, בסוף יטעה במשהו, אבל כהרגלך אתה לא מבין עיניין ומתקשה בפרופורציה ומידתיות מחשבתיים.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש הבדל בין שגיאות כתיב קשות למינוריות. כשצריך לחפש בנרות שגיאות כתיב שלי בעברית וכל מה שמוצאים זה טעויות של זכר-נקבה, במספרים בלבד, זה לא נקרא ש"יש לי שגיאות כתיב בעברית".

כל אחד פה שיושיבו אותו לכתוב את כל שבעים אלף המילים בעברית, בסוף יטעה במשהו, אבל כהרגלך אתה לא מבין עיניין ומתקשה בפרופורציה ומידתיות מחשבתיים.
זה לא רק טעויות אלו, הנה גם בתגובה זאת, הרמת להנחתה ויש לך שגיאת שפה בחוסר ידע בשימוש במרכאות וזאת לא הפעם הראשונה שאתה שוגה בשימוש לא נכון של מרכאות, כפי שהראתי לך בתגובות #93 בשרשור אחר ובעוד תגובות שהשתמשת במרכאות לציין מילה בודדת כאשר המשמעות היא ההפך ממה שהתכוונת.
מי שמגדיר את עצמו כהומאני, לא עושה טעויות כאלו ועוד לא מבין אותם |נחמה|

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
זה לא רק טעויות אלו, הנה גם בתגובה זאת, הרמת להנחתה ויש לך שגיאת שפה בחוסר ידע בשימוש במרכאות וזאת לא הפעם הראשונה שאתה שוגה בשימוש לא נכון של מרכאות, כפי שהראתי לך בתגובות #93 בשרשור אחר ובעוד תגובות שהשתמשת במרכאות לציין מילה בודדת כאשר המשמעות היא ההפך ממה שהתכוונת.
מי שמגדיר את עצמו כהומאני, לא עושה טעויות כאלו ועוד לא מבין אותם |נחמה|
ואתה ממשיך להוכיח את חוסר יכולתך הבוטה ללמוד ולהבין גם כשמסבירים לך במילים פשוטות. חבל. אתה גם ממשיך להוכיח מי האשם האמיתי במעגליותו של השיח שלנו בפורום מפלגת הליכוד.

דיברגנט חדש

Well-known member
ואתה ממשיך להוכיח את חוסר יכולתך הבוטה ללמוד ולהבין גם כשמסבירים לך במילים פשוטות. חבל. אתה גם ממשיך להוכיח מי האשם האמיתי במעגליותו של השיח שלנו בפורום מפלגת הליכוד.
חזור למורה שלך ללשון ביסודי שתלמד אותך למה משמשים מרכאות.
מה שמצחיק שבמקום ללכת לנט ולחפש חומר בכדי להבין את טעותך, אתה ממשיך בדיוק כמו התאום הסיאמי שלך.

Spencer_p

Member
חזור למורה שלך ללשון ביסודי שתלמד אותך למה משמשים מרכאות.
מה שמצחיק שבמקום ללכת לנט ולחפש חומר בכדי להבין את טעותך, אתה ממשיך בדיוק כמו התאום הסיאמי שלך.
מה שמצחיק זה ששלחתי אותך לעשות את אותו הדבר מספר פעמים כדי שתראה שאפשר להשתמש במירכאות לשם הדגשה אך אתה ממשיך בסירובך וממשיך להשפיל את עצמך |נחמה|

אתה גם ממשיך להשפיל את עצמך בכך שאתה טוען לדמיון מדומיין ביני לבינו כאשר אתה הוא זה שכותב שהוא לא קרא דברים ואז מגיב כל שתי שניות, מה שמהווה דמיון מדהים לתאום הסיאמי שלך, אך אתה ממשיך לטעון שהוא התאום הסיאמי שלי. בדיחה 😂

דיברגנט חדש

Well-known member
מה שמצחיק זה ששלחתי אותך לעשות את אותו הדבר מספר פעמים כדי שתראה שאפשר להשתמש במירכאות לשם הדגשה אך אתה ממשיך בסירובך וממשיך להשפיל את עצמך |נחמה|
כי מה לעשות, טרם הבנת את החומר הנלמד ביסודי.
זה בסדר, אתה יכול להמשיך להביש את עצמך, רק אל תצפה לציון גבוה כאשר תחזור על טעויות אלו בעבודות ההגשה שלך :cool:
אתה גם ממשיך להשפיל את עצמך בכך שאתה טוען לדמיון מדומיין ביני לבינו כאשר אתה הוא זה שכותב שהוא לא קרא דברים ואז מגיב כל שתי שניות, מה שמהווה דמיון מדהים לתאום הסיאמי שלך, אך אתה ממשיך לטעון שהוא התאום הסיאמי שלי. בדיחה 😂
כן, כבר ציינתי שהיצירתיות שלך ג"כ שואפת לאפס ואתה ממש קוף אחרי בן אדם |נחמה|

SupermanZW

Well-known member
האם מדובר בשם פרטי ושם משפחה או בשם ראשון ושם אמצעי? האם זה יהיה השם של דמות ראשית או דמות משנית?

אם מדובר בשם פרטי ושם משפחה ובדמות ראשית: אייזק ארצ׳יבלד
אם מדובר בשם פרטי ושם משפחה ובדמות משנית: ג׳יידן ג׳רארד
אם מדובר בשם ראשון ושם אמצעי ובדמות ראשית: אייזק אוטו
אם מדובר בשם ראשון ושם אמצעי ובדמות משנית: אייזק ארצ׳יבלד

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
האם מדובר בשם פרטי ושם משפחה או בשם ראשון ושם אמצעי?
שם פרטי ושם משפחה.
האם זה יהיה השם של דמות ראשית או דמות משנית?
זאת הדמות הכי ראשית בכל הספר. בהתחלה זה נראה כאילו שאוסטין הוא הדמות הכי ראשית אבל בעצם ובסוף מסתבר לקורא שזה לא נכון. אוסטין הוא הדמות השנייה הראשית ביותר.
אם מדובר בשם פרטי ושם משפחה ובדמות ראשית: אייזק ארצ׳יבלד
אם מדובר בשם פרטי ושם משפחה ובדמות משנית: ג׳יידן ג׳רארד
אם מדובר בשם ראשון ושם אמצעי ובדמות ראשית: אייזק אוטו
אם מדובר בשם ראשון ושם אמצעי ובדמות משנית: אייזק ארצ׳יבלד
אני רואה שהקדשת לדבר הרבה מחשבה. תודה :)

מדובר בספר "חיים קטנים". בעיקרון, כתבתי אותו כבר ממזמן, אבל מאוד התקשיתי עם השם של הדמות הראשית. אני גאון של רעיונות ועלילות אבל דווקא עם שמות הרבה פעמים קשה לי.

בהתחלה קראתי לו "אייזק ארצ'יבלד" אבל הייתי מאוד לא מרוצה מהשם והחלפתי תיכף ומיד ל"אייזק אוטו" שהרבה יותר מצא חן בעיניי, וזה היה שמו במשך תקופה ממושכת, אבל בסוף גם בשם הזה מאסתי והחלפתי ל"ג'יידן ג'רארד".

"ג'יידן" זה שם יפה יותר מ"אייזק", כך אני מאמין. "ג'רארד" זה שם משפחה יפה יותר מ"אוטו". בוודאי שמ"ארצ'יבלד".

והשם הפרטי הזה ביחד עם שם המשפחה הזה, זה משהו עוצמתי. שים לב שלא רק שהאות הראשונה של השם הפרטי ושם המשפחה הן אותו הדבר, אלא גם דרך ההגייה. זה לא ג. זה ג'.

זה יפה. זה חלק מהאסתטיקה של השם. זה חלק מהיופי שלו. זה חלק מהעוצמה שלו.

זה לקח לי זמן אבל לבסוף נדמה שמצאתי את השם הנכון.

אתה מבין, אני למעשה שואל אותכם איזה שם אתם הכי אוהבים כדי לראות אם בחרתי נכון. ומכיוון שנדמה שזה השם השני שהכי אהבת, אז נראה לי שבחרתי נכון ושכבר אשאר איתו.

עם השם של השני לא התקשיתי כך.

אוסטין אברגרין. זה היה ברור כשמש שזה צריך להיות שמו. מעולם לא הייתה שום אפשרות אחרת.

הוא מושלם, אוסטין. בחור משכמו ומעלה. הרבה תכונות טובות.

אבל ג'יידן? ג'יידן לא מושלם. בכלל לא.

בכל מקרה תודה על העזרה.

רק חבל שמתוך חמש מגיבים אתה היית היחיד שלקח את המטלה ברצינות. חוץ מאשר אולי ai27 שלא ברור לי למה התכוון ב"לא. נסה שוב". אולי הוא ניסה לומר שאף-אחד מהשמות לא מצא חן בעיניו. אם זאת דעתו, דעתו טיפשית. הדבר היחיד פה שאולי לא יפה, הוא שם המשפחה "ארצ'יבלד" שאולי לא בדיוק מתגלגל על הלשון ולכן הוחלף במהרה, אבל השמות הפרטיים אייזק וג'יידן, ושמות המשפחה אוטו וג'רארד, הם כולם יפים.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יאללה תתגיס
מלכים לא משרתים. מלכים נותנים פקודות.
ותשחרר אותנו מהשטויות שמתאימות לילד בן 10 לכל היותר.
זה לא שטויות. אני מנסה לוודא שבחרתי את השם הנכון ביותר והטוב ביותר עבור הדמות הראשית ביותר בספר העלילתי החשוב ביותר והטוב ביותר שאי-פעם כתבתי.

איזה שם הוא המועדף עליך ביותר מבין השלוש?

למעלה