אני אישית לא אהבתי את ניראל כי.?!..

sdavid1

New member
אני אישית לא אהבתי את ניראל כי.?!..

האופי שלה ממש מגעיל.. היא מנסה להראות שהיא הכי טובה בהכול אז היא עושה פוזות לשופטים והיא חשה מעצמה למה מי היא .. למרות כל היופי שלה והמבט התמים עדיין היא לא כזאת מלאך.. אין אין ככה זה ערבים הם קנאים מהעם שלנו!

sdavid1

New member
מה הקשר????????????

אני יהודיה ומרוקאית והיא ערביה מסריחה

elina25

New member
אולי די עם זה כבר!

פוליטיקה או לא, היא זכתה וסוף פסוק! לא ברור לי למה אנשים בכלל מבזבזים זמן בלנתח את העניין, סה"כ עוד תכנית טלויזיה מטופשת ואתם יושבים פה ומנתחים איך ולמה ערביה זכתה, אז ככה קודם כל מגיע לה רק בגלל ההתנהגות הסופר מגעילה של הבנות בסדרה, וגזענות הכ"כ דוחה של כל האזרחים יפי נפש, אל תתפלאו שמדינה הזאת נראית כמו שהיא נראית. הייתם אומרים אותו דבר אם מימי הייתה זוכה, לא לא נראה לי, למרות שהיא לגמרי לא נראית כמו דוגמנית, והסיכויים שלה בחול קלושים כמו הסיכויים שלכם לזכות בשלום במדינה הזאת, תנסו לרגע לשנות את הגישה המעוותת שלכם ולהסתכל על אנשים כמו שהם, עובדה שניראל כן זכתה ברוב קולות באיטליה, כי אנשים שם לא מתייגים אנשים על פי דת וגזע, לא פלא שיש להם שלום ושקט. רק לנו תמיד יהיה מצב של מלחמה ביננו לבין עצמנו, לאן התדרדרנו לא יכולים לפרגן לילדה בת 20 רק בגלל שהיא ערביה, גועל נפש. תודה לכם...

moomita

New member
כן בונא אם מימי הייתה זוכה כבר

מזמן היו אומרים : אפלייה מתקנת לגזענות ! היו אומרים .. בטח בחרו בה כדי להראות שהם בעד אתיופים\כושים .. לא גזענים ..

adigaline

New member
לההההההההההה

מרוקאים שוודים מלידה! מה את מבלבלת תשכל ! אלוהים את יותר מכולם מרוקאית את יותר ערבייה ממנה!!! מה זה בעצם מרוקאי ? ? מרוקאי זה ערבי!!

adigaline

New member
וזה לא בקטע של גזענות

זה פשוט מרגיזז! שמרוקאית יורדת על ערבים! תסכימי איתי שבמרוקו אין שוודים! אין לי שם דבר נגד מרוקאים להבהרה! פשוט מציין פה נקודה

ט ל ו ש1

New member
אוקיי, אבל אומרת שהרוב../images/Emo9.gif

לא כולם, אבל הרבה מהם שונאים

גם אשכנזים שונאים ערבים

תאמיני לי גם אשכנזים סובלים מערבים אז למה שלא ישנאו אותם?? זה לא קשור ליופי זה קשור לאופי שלהם ואני חצי אשכנזיה ודווקא הצד האשכנזי שלנו לא סובל ערבים!!

rotem bobo

New member
מההה?

מה פתאום מרוקאי זה לא ערבי זה הדבר הכי דפוק ששמעתי בחיים שלי אם מרוקאי זה ערבי אז מי שאומר את זה הוא דפוק במוח

adigaline

New member
פגעתי בנקודה רגישה?!

תגידי במרוקו מדברים שוודית!? במרוקו אנשים שוודים1? אל תבלבלי תשכל! מרוקאים המקור שלהם הוא ערבי! מצטער להגיד לך! האמת כואבת! מי שאת מקללת בעצם הוא לא רחוק ממך מאותה עדה !

SHIREL15

New member
מדברים פה על מרוקאים-יהודים!

המוצא שלהם זה מרוקו, אבל זה לא אומר שהם ערבים! מה נסגר אתכם אנשים??

adigaline

New member
למה ערבי זה דת!?

זה גם מוצא אתם פשוט יהודים הם מוסלמים אבל שנכם ממוצא ערבי

למעלה