אני אישית לא אהבתי את ניראל כי.?!..

The CLaSsiT

New member
צריך לעשות פה סדר בבלאגן

מרוקאים מדברים בשפה ערבית נכון אבל המרוקאים שעלו לישראל הם עם עדה מרוקאים ודת = יהודים יש להפריד בין שני המושגים האלו עדה - מוצא, מאיפה הם עלו דת - מה שהבנאדם מאמין, הדת של אמא שלו = הדת שלו. האמא יהודה הילד גם יהודי כמו כן אצל הערבים זה קצת יותר מסובך כי יש ערבים שהם מוסלמים ויש ערבים שהם נוצרים..

ט ל ו ש1

New member
מרוקאי זה ערבי, אבל...

יהודים לא נחשבים כערבים. מרוקאים, האנשים שגרים כיום במרוקו רובם ערבים מוסלמים...ואם יש שם עדיין מיעוט יהודי אז בטח שלא נחשב לערבי

clarkkent100

New member
נשבע לכם אתם כל כך מפגרים

אם אתם עוד ילדים קטנים, מתחת לגיל 18, אסלח לכם, אבל אם לא, אני מציע שתתחילו להתאפס על עצמכם. אין שום קשר בין המוצא של מישהו לבין אם הוא שונא ערבים או לא. מוצא לא אומר דבר על האדם, היכולות והדעות שלו. מוצא אומר פשוט מאיזה ארץ סבכם וסבתכם הגיעו. נקודה. אם תמשיכו להתעסק בקטע של האשכנזים\ספרדים\מזרחים ולומר שטויות כאלה, אל תתפלאו, אם אנשים לא יכבדו אתכם ואת דעותיכם. אין גבול לטמטום שהולך פה. אם מישהו ממוצא מרוקאי הוא לא ערבי. אם סבא שלי עלה מרוסיה וסבתא שלי מפולין, תקראו לי רוסי או פולני? תקשיבו לעצמכם, גאד.

adigaline

New member
תקשיבי

מרוקאי זה ערבי נקודה זה מוכח! ערבי זה מוצא מרוקאי זה מוצא שיש להם בסיס ===> ערבים אז שלא תעלה לי פה איזה מרוקאים חשה ותתחיל לרדת על ערבים למה היא מאותו מוצא! שלא תחוש יותר טובה מהם! כולה הדת שונה המוצא אותו דבר!

ט ל ו ש1

New member
ערבים זה רק מוסלמים

ונוצריםםםםם, לעזאזל. זה כמו שיש ערבים שגרים בצרפת, יש להם אזרחות צרפתית ולאום ערבי. תביני את זה כבר.

adigaline

New member
מרוקאי זה ערבי אבל

מה כל כך קשה להבין?! מרוקאי זה ערבי יהודי ! זהו תפסיקי להתכחש! אתם לא שוודים יהודים

ט ל ו ש1

New member
ערבים זה אנשים שהם דוברי

ערבית, ושהם לא יהודים. יא אללה, כמה שטויות את יכולה לדבר

adigaline

New member
אווו פאק אווף

בחיים לא תודו בזה גם ככה! מה אני מנהל איתכם ווויכוח!

clarkkent100

New member
תגובה

1. אל תגידי לי "תקשיבי". אני זכר, וניתן לראות זאת לפי הכינוי. 2. ציטוט: "ערבי זה מוצא מרוקאי" - הציטוט הזה לקוח מדברייך, ופשוט משפיל אותך. את עושה מעצמך צחוק כרגע. אני מציע, שתתנצלי יפה על דברייך, תודי שטעית, ותסגרי עניין. את מתווכחת על דברים לא נכונים, וחבל להתקע באותה עמדה. 3. את לא קולטת שיש הבדל, נכון? למה להיות חמומת-מח? העובדה שחלק מהיהודים היו במרוקו לא הופכת אותם לערבים! הלאום האתני שלהם יהודי, והלאום הפוליטי שלהם הוא מרוקאי. הם לא נקראים ערבים, הם פשוט יהודים שחיו במרוקו. את לא יכולה להגיד שהיהודים האלה ערבים. היא לא ירדה על מרוקאים, הלאום עצמו, אלא על הערבים ששהו שם. קבוצה אתנית אחרת. זה עניין אחר לגמרי. יהודים וערבים גרו באותה מדינה, זה לא הופך אותם לשווים. הדבר היחיד שמאחד אותם הוא הלאום הפוליטי המרוקאי. מובן?

clarkkent100

New member
*הוספה

הדברים כתובים בלשון נקבה, מפני שלא ראיתי קודם לכן שאתה זכר. זה לא משנה את פני הדברים.

clarkkent100

New member
אני כל כך מרחם עליך,

בן 22, ופולט כל כך הרבה שטויות. ציטוט: "מה זה בעצם מרוקאי?? מרוקאי זה ערבי" - שאלוהים יעזור לך.

adigaline

New member
לא צריך תרחמים שלך...

שמתם לב למה שאתם פולטים!?!??! כמו "ערביה מסריחה" זה כתגובה! אין מה לעשות תקפצו מהגג מה שנכון נכון! אתם גזע שאמי! אותו גזע!! אל תבלבלי תשכל יותר מידי שבי בשקט תעשי קצת תחקיר תביני שהמוצא של מרוקאים זה אותו מוצא של ערבים! כואב לשמוע אין מה לעשות האמת כואבת! ואל תדאגי לי ולאלוהים אתם בקשר טוב!

rotem bobo

New member
יאווו

הגזענות הזאת מוכיחה שמי שאומר עליה מסריחה הוא המסריח בעצמו

וואו, את גמורה לאללה, הא?

אני לא מבינה אתכם.....אני ימנית קיצונית פנאטית, אבל הגיע לניראל לזכות. תפסיקו עם הזיוני שכל הגזענים שלכם!!!

Kukupita

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifנעשה מעט סדר בנושא../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif

עכשיו תעצמו עיניים ותחזרו 60 שנים אחורה. אתם יודעים שליהודים אסור להיות גזענים? יפה. עכשיו כל מי שכינה את ניראל 'ערביה מסריחה', מתבקש להתנצל.

sdavid1

New member
מה אתם לא רואים מה הערבים עושים

למדינה שלנו????????? כל הפיגועים וכל המלחמות בגללם יימח שמם וזכרם מטומטמים מפגרים מזה גזענותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אתם לא רואים איזה מסריחה היא הייתה ששהתייחסה למימי ככהה הערבים באמת קנאים מהיהודים!!!!!!!1 אין אין זה כזה שקוף המבט שהיה לה של מלאכית קטנה וטובהה אבל זה לא מה שהיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחשבו עלי מה שתרצו ותקפצו לי

sdavid1

New member
מה אתם פותחים ויכוח טיפשי על זה ש..

מרוקאי זה ערבי.. מה הקשרררררררררררררררררררררררר ריבונו של עולם.. אני בכלל מדברת על ערבי= מישהו שהוא לא יהודי ולא אכפת לי ממוצא וכל זה אז שקטטטטטטטטטטט וחצמיזה הערבים באמת רעים אתם לא יודעים עד כמה יש להם אופי מסריחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי ניראל יפה אבל האופי שלה לא משו וזהו1.

למעלה